Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasin-gulfı formu dolduruğunuz sisteme girip diğerlerin de bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın sorunuzun cevabı forumda yüzlerce kere verildi.
    lütfen forumun arama özelliğini kullanmaktan çekinmeyin.

• @Wolufu biz de bu listeden bakıyoruz bilgileriniz yoksa siz de kaydedebilirsiniz. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vzQvzbKckriM5guocPDDn2bbzwXiMipzQ9EDqGP31Yg/edit?usp=drivesdk

• @tumra Doğrudur buradan takip etmeye çalışıyorum. Bilgilerimiz var orada teşekkürler.

• Excel de oynama yapıldı sanırım. En son 1 nisan mülakatımdan sonra güncelleme yapmıştım ancak şuan listede adım gözükmemektedir. Biri yanlışlıkla sildi anladığım kadarı ile

• Bu ileti silindi!

• 3 haziran ankara mülakatım var fakat exceli doldurmak için girdiğimde adımın silinmiş olduğunu gördüm oynama yapmazsanız sevinirim.

• Admin ve moderatörlere bir sorum olacak. Bu iletiyi yazarken kurallar bölümünü okudum ve yakın olduğunu düşündüğüm 7. ve 16. maddelere dayanarak bunların yaşandığını düşünüyorum. Ama neden?

Bazı arkadaşlarımız çeşitli konularda duydukları ya da gördükleri bilgileri paylaşıyor ancak bu gönderilerin bazen hiçbir açıklama yapılmadan silindiğini görüyorum. Eğer içerik yanlış olduğu için kaldırılıyorsa, altına kısa bir bilgilendirme notu eklenmesi daha açıklayıcı olabilir. Öte yandan, yanlış olmayan bazı paylaşımların da silindiğine şahit oldum. Özellikle bu dava ile ilgili konular konuşulurken bazı iletilerin kaldırıldığını fark ettim.

Hepimiz burada araştırıp öğrendiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Süreçte birbirimize umut aşılıyoruz. Bu arada bu forum olmasaydı, bu süreci bu noktaya kadar getirmem benim için çok daha zor olurdu. Bu nedenle forumun varlığı gerçekten çok değerli. Yapınmında emeği olan herkese ayrı teşekkür ederim. Ancak yine de, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu yaklaşım beni biraz şaşırttı.

• @mertcank34, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Admin ve moderatörlere bir sorum olacak. Bu iletiyi yazarken kurallar bölümünü okudum ve yakın olduğunu düşündüğüm 7. ve 16. maddelere dayanarak bunların yaşandığını düşünüyorum. Ama neden?

Bazı arkadaşlarımız çeşitli konularda duydukları ya da gördükleri bilgileri paylaşıyor ancak bu gönderilerin bazen hiçbir açıklama yapılmadan silindiğini görüyorum. Eğer içerik yanlış olduğu için kaldırılıyorsa, altına kısa bir bilgilendirme notu eklenmesi daha açıklayıcı olabilir. Öte yandan, yanlış olmayan bazı paylaşımların da silindiğine şahit oldum. Özellikle bu dava ile ilgili konular konuşulurken bazı iletilerin kaldırıldığını fark ettim.

Hepimiz burada araştırıp öğrendiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Süreçte birbirimize umut aşılıyoruz. Bu arada bu forum olmasaydı, bu süreci bu noktaya kadar getirmem benim için çok daha zor olurdu. Bu nedenle forumun varlığı gerçekten çok değerli. Yapınmında emeği olan herkese ayrı teşekkür ederim. Ancak yine de, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu yaklaşım beni biraz şaşırttı.

İlk başta bende sizin gibi düşünüyordum,fakat formun adminleri ne yapıyorsa bizlerin yanlış bilgi veya yanlış yonlenmememiz için doğru bildiklerini yapıyorlar,malum formda herkes bir şey yazıyor önemli olan doğru bilgi bunuda sağlıyorlar,hepsine teşekkür ederim bu arada ,bu aşamaya kadar formun doğru bilgilendirmesi ile geldiğimizin gerçegi zaten göz ardı edilemez

• Arkadaşlar memlekete dönüş yaptım ancak kafama takılı bir soru işareti var. Pause kalktığı taktirde, tekrar hong kong konsolosluğuna kendim gitmem şart mı? Yoksa orda başka bir arkadaş benim yerime pasaportumu konsolosluğa teslim edip, ordan teslim alabilir mi?

• @mertcank34 evet benim paylaşımım silinmiş neden acaba? Neyse... Bir bilgisi olan var mı diye bir beklentiye girmek yanlış sanırım.

• @kr7baba adınız 394. satırda mevcuttur, sizin yerinize tarih girdim. İmzanızı güncellemeniz rica olunur.

@GRKM adınız 297. satırda mevcuttur.

@tumra adınız iki defa girilmiş, bir tanesini sildim. 451. sartırda yazıyor.

Bazen liste'ye sonradan eklenen CN'lerden dolayı eskiden girilmiş CN'lerin sırası kayabilir. Klavye'de CTRL+F basarak ismizini girip kolayca bulabilirsiniz.

• @GRKM benim de silinmisti ben de bugün yeniden ekledim

• @gucarslan Yardımınız için çok teşekkür ederim buldum 🙏

• @ceycey12345 Selamlar, bugün aynı soruyu sorduk. Süreç açıldığında buradaki birine pasaport'larımızı gönderip, o kişi bizim için bu süreci halledebilirmiş. O zaman konsolosluğa mail ile iletip süreci yönetmek gerekiyormuş. O yüzden direkt kendimizin gelmesi gibi bir zorunluluk söz konusu değilmiş.

Not: Bugün aldığımız cevap bu şekildeydi, yine zamanı geldiğinde o zamanın şartlarında konsolosluk aracılığıyla teyit etmekte fayda var 🙂

• @minebora Adminler muhakkak size bildirim yapmıştır ama bende söyleyeyim sorularınıza cevap bulabilmeniz için öncelikle İMZA nızı güncelleyin derim.Sadece rumuzunuz var

• Merhabalar, GTSpremium 10 Nisandan beri farklı günlerde 5 kez mail yollamış en son bugün de geldi vizeleriniz hazır teslim alabilirsiniz yazıyor 🙂 şöyle bir mail devamı da var;
    [email protected]

Dear Visa Applicant,
    UID 52.......

Please be informed that your U.S. Visa documents are ready.
    The quickest and simplest method to receive your documents at your preferred address is through courier delivery or select one of the premium pick-up locations. Kindly use the below link for ordering courier delivery.

Bu mülakata giren herkese belli bir süre sonra giden otomatik maillerden mi, Mülakata girenler aldı mı bu maillerden 🙈

• @meral merhaba, nasil yani 2025 sureci bitmedi mi ki 🙂 bir de siz vize alamadiniz mi ?

• @meralPasaportunuz sizde ise dikkate almayın

• @Rutkay hayır 2026 talihlisiyim 4 mart ta mülakata girdim, imzamda 2025 yazmışım iyiki bu soruyu sordunuz farkında bile değildim 🙈düzelttim, teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |