Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Rutkay
    Merhaba, ilk olarak email gonderebilirsiniz, eger kendileri cevap verip navigatore yonlendirirlerse, size gelen cevapta nasil ilerlemeniz gerektigini belirtirler. Siz cocugunuz icin DS-260 formunu submit edip confirmation page ciktisini adiysaniz cevap gelmezse de yaninizda ekstra bir kopyasini bulundurabilirsiniz, herhangi bir sorun yasayacaginizi dusunmuyorum. Email adresini ise forumun arama motorunda aratarak teyit edebilirsiniz. Kolayliklar dilerim.

• @aysegul tesekkur ederim cevabiniz icin, maile de donus alamadim ama araya zaten bayram girdi birkac hafta sonra tekrar mesaj atacagim burdan guncellerim belki baska merak eden varsa onlari da vilgilendirmis oluruz. Iyi gunler

• @ugursway Desteğiniz icin cok teşekkür ederim. Sağlıklı günler ve iyi bayramlar dilerim 🙏🏻

• Arkadaşlar mülakat tarihi almış biri olarak ds260 formu açtırmam için kcc'ye mi yoksa konsolosluğa mı yazmam gerekir. (Pasaport ve amerika adresini ekletmem gerekiyor) @crazycells @ATS16

• @elfdvc talep(ticket) oluşturup dosyam şu konsolostan bu konsolosa kanun da ki değişiklik sebebiyle taşıdım diye ufak bir yazı yazıyorsun.

Dosya ekle kısmına güncel pasaport pdf olarak ve garanti olsun diye yazının altına 2. Mail ile gelen mülakat bilgilerini de ekliyorsun, en fazla 2 gün içinde talep cevaplandı maili alıyorsun ve dosyan artık Türkiye'den devam ediyor. Ben böyle yaptım.

• @ceycey12345 pasaport hakkında bilgim yok ama adres bilgisini görüşme esnasında A4 kağıda okunaklı şekilde yazıp verilebileceğini defalarca okudum hatta görüşme dışında Amerika'ya vardığınızda pasaport kontrolünde adresim değişti şu adrese evraklarım gelsin de diyebiliyor sunuz, yani bunun için ds260 formu açtırmayın dendi çokça.

• Bu ileti silindi!

• İyi bayramlar herkese, bülten açıklanalı 3 gün oldu. Normalde mülakat tarihleri 1–2 gün içinde dağıtılıyordu. Ankara için 15XXX üzeri case numarasına sahip olup mülakat tarihi alan var mı, merak ediyorum.

• @tumra bizim 18XXX lerde mülakat randevusu aldık. 29 Nisan.

• @Sibel-Apaydın Başka yerde mülakat alıp taşıyanları kastetmiyor.

Ankara normal silsilede 18k'ya ulaştı @tumra

• @gucarslan Kusura bakmayın konular çok dallanıp budaklandığı için anlatamadım 🙂 . Sağlık raporu sanırım almayacağız buna biraz daha yakınız. Eş durumu için bilgileri istediler bunları ilettik. DS güncellememizi de siteden yaptık ama doğru şekilde mi yaptık emin değilim yanlış bir şey doldurmadık umarım.

• Merhabalar, adresini vermeyi düşündüğüm kişi iltica etmiş work and traveldan sonra ardından evlenip öyle gc almış birisi sorun yaratır mı bu durum bana konsoloslukta yoksa riske atmayıp başkasını bulmalıyım

• @Arthur-Morgan teşekkür ederim evet onu kastetmiştim Excel’de bir değişiklik olmayınca buraya yazdım.

• Merhaba, AIS’te Europe kısmında Türkiyeyi göremedim. Yanlış mı seçim yapıyorum acaba ?

• Ustraveldocs'tan kaydımızı yapamıyoruz ülke Hongkong görünüyor hala. Ankara'dan mülakata gireceğiz. 3-4 defa Case açtım fakat sonuca ulaşamadım.Çğarı merkezine tatilden ötürü ulaşamıyorum. Asıl talihli benim. Eşim adına hesap açıp ordan kendimi mi eklesem, farklı mail adresiyle hesap açıp ordan mı ilerlesem bilemedim. Hangisini önerirsiniz?

• @elfdvc merhaba, biz de aynı sorunu yaşıyoruz. Siz çözebildiniz mi ?

• Merhabalar 1 nisanda Ankara da görüşmem var ds260 formunu açtırmam lazım ama ne yaptıysam cevap alamadım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim. Maillere dönüş alamadım bu hafta hiç neyi yanlış yapıyor olabilirim

• @ATS16 Merhaba,ilginiz için teşekkür ederim.Önceki sayfaları okumuştum. Karar vermek zor oldu ama bugün dosyamı HK'den Ankara'ya taşıdım.Bundan sonrası kısmet ve şans.Herkes için hayırlı olur, umarım.

• @tumra ben de kontrol ediyorum listeyi güncelleme var mı diye ama pek değişiklik yok görünüyor. HK'de olan dosyamı bugün Ankara'ya taşıdım.Geri dönüş olduğunda buradan güncelleme yapacağım kendi adıma.

• Merhabalar,

Şöyle bir problem yaşıyorum, mülakat randevusu geldi http://ustraveldocs.com/ a giriş yapıp formu doldurmaya çalışıyorum ama daha önce alınmış turist vize randevum olduğu için yeni bir form doldurma sayfası açılmıyor. Yeni üyelik denedim orada da kişisel bilgiler girilmeye çalışıldığında zaten üyeliğiniz var diyor. Sitedeki telefonu aradım, siteden yeni case açın dediler ama mülakat tarihi de yakın. Ne yapılabilir fikri olan var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |