Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Murat-Dündar biz risk alıyoruz ve inanıyorum ki emeklerimiz boşa gitmeyecek. Ha olduda pause kakmadı "en azından sonuna kadar gittim" derim dünyanın sonu değil. Ama yorumunuz ayrıca garip geldi. Hayat, yarın sabaha çıkacağımızın bile garantisini vermez..

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakatım hong kong ve bishoplei otelde konaklamayı düşünüyorum ancak otel rezervasyonu yaptırmadım. Oraya rezervasyonsuz giriş yapılabilir mi? Deneğimli ve bilgisi olan arkadaşlarım yazsın lütfen🙏🏻

Otelin web sayfası https://www.bishopleihtl.com.hk/en/
    Eğer müsait odaları varsa rezervasyon yapmadan da gidilebilir ama isterseniz otelin contact us sayfasındaki mail adreslerine sorabilirsiniz.
    Olur da rezervasyon yapmaya karar verirseniz başka sitelerden değil kendi web sitesinden yapmanızı öneririm. Fiyatlar daha uygun oluyor. Fiyatlarda göreceğiniz $ işareti sizi yanıltmasın o ABD doları değil HK dolarıdır.

Not: Kredi kartı ile HK doları ödemesi yaptığınızda kartınıza ABD doları olarak yansıyacaktır. Kartınızda TL ekstresi dışında dolar ekstresi yoksa ekletin lütfen. Böylece kredi kartınızla yurt dışında yaptığınız harcamalar TL'ye çevrilmeden, doğrudan USD olarak yansıyacaktır ve zararınız olmayacaktır. Bankanızın mobil uygulamasından kolayca eklenebilir.

• @Serapp dikkate alınası önemli detaylara değinmişsiniz çok teşekkür ederim🙏🏻

• Herkese merhaba.son bültene göre eğer çok ekstrem bir durum olmazsa 20 binler current olacak.Ben dosyamı 28 ağustostan önce taşımıştım Hong Kong'a.mülakat alanların deneyimlerini okudum,kimisi oturum istiyor demiş kimisi istemiyor iye paylaşım yapmışlar.dosyamı tekrar ankaraya taşırsam mülakat alamama durumu olur mu.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Buradan yapılan hatanın telafisi olmaz ,deneyimli arkadaşlardan öngörü ve öneri rica ediyorum.vize basılmaması durumundan bağımsız olarak bakarsak beklemeli miyim yoksa taşımalı mıyım?Cevaplarınızı rica ederim, değerli arkadaşlar.Saygılar.

• @johnlennon Ben de benzer durumdayım açıkçası. hk da current olduktan sonra mı dosyamı ankaraya taşımalıyım yoksa hk da mı mülakata girmeliyim .ankara davet göndermezse ki neye göre davet gönderdiğini anlayabilimiş değilim,sorun yaşarız.Deneyimli arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlerse durum biraz netleşir en azından.İnsan ikilemde kalıyor bu halde.

• Merhaba arkadaşlar, green kard hak kazandığımda eşim hamileydi şimdi kızımız 6 aylık bunu Ds 260 formuna ekleyemedim mail attım dönüş yapmadılar yardımcı olabilir misiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 normalde mülakat tarihi alınınca yapılır bu kayıt, çünkü örneğin mülakat sonrası pasaportunuzun size teslim edilmesi gibi -belge teslim kaydı- işlemi için yapılır (farklı başka fonksiyonları da var, o ayrı).
    Öncesinde yapmayı deneseniz yapılır mı bilemiyorum, yani size mülakat tarihi tanımlanmasıyla mı sistem size açık hale gelir inanın fikrim yok, belki bu detayı bilen birisi varsa yazar.

• @Aslan-3 net bilgim yok ama mulakat planlanmadan yapmanız gereken bir şey degil. Mulakat planlandıktan sonra yapmanız gereken bir şey.

• @Salih-Sır

Sizin sorunuzu DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Ayrıca sorularınıza yanıt alabilmeniz için sürecinizi imzanıza taşımanız ve DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığının ilk iletisinden ulaşabileceğimiz excel tablosuna bilgilerinizi eklemeniz önemlidir.

{Ilgili basliga tasindi.}
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E elbruz 
  • ⭐⭐⭐⭐

@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba.son bültene göre eğer çok ekstrem bir durum olmazsa 20 binler current olacak.Ben dosyamı 28 ağustostan önce taşımıştım Hong Kong'a.mülakat alanların deneyimlerini okudum,kimisi oturum istiyor demiş kimisi istemiyor iye paylaşım yapmışlar.dosyamı tekrar ankaraya taşırsam mülakat alamama durumu olur mu.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Buradan yapılan hatanın telafisi olmaz ,deneyimli arkadaşlardan öngörü ve öneri rica ediyorum.vize basılmaması durumundan bağımsız olarak bakarsak beklemeli miyim yoksa taşımalı mıyım?Cevaplarınızı rica ederim, değerli arkadaşlar.Saygılar.

Biraz onceki sayfalari giderseniz ve okursaniz sizin durumunuza benzer talihlilerin, hatta bultende cut off olup yurtdisi konsolosluklardan mulakat randevusu almis olan talihlerin Ankara'ya dosyasini tasiyabildigini ve Ankara'dan mulakat tarihi aldiklarini okuyabilirsiniz. Son karar size ait okuyacaginiz deneyim ve tecrubelere istinaden.

• ⭐⭐⭐⭐

@msvrlr eksik evrak bazen 1 haftada işleniyor bazen 2-3 ayda, yani bununla ilgili bir takvim yok malesef, bir kez daha konsolosluğa ulaşıp sağlık raporunun ellerine ulaşıp ulaşmadığını, dosyaya konup konmadığını sorabilirsiniz. Yine cevap alamazsanız da 2-3 hafta sonra tekrar deneyebilirsiniz. Elbet cevap vereceklerdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@ArdaCan add applicant kısmının açılması için tekrar irtibata geçin, mutlaka onun için de ds260 doldurmalısınız. Bu arada mülakat tarihi aldınız mı, cn gereği almış olma olasılığınız yüksek gibi duruyor, ancak imzanızda görünmüyor. Excelde de kullanıcı adınızla bir girdi göremedim, excele de bilgilerinizi girmenizi rica ederiz.

• @ecear indigo havayolunu da öneririm. biz onunla gitmiştik 4 saat bekledik delhi'de, kötü tecrübemiz de olmadı cok sükür. ve uygundu bayağı eğer cocuk yoksa tercih edebilirsiniz 🙂

• Herkese merhabalar,
    Bir konuda yardimiza ihtiyacim var.
    Ankara'dan 6 mayis icin mulakat tarihi aldik.
    Evliyim ve 2 cocugum var. Ben, esim ve ilk cocugum icin Ds 260 formlarini doldurduktan sonra 2. Cocugum dunyaya geldi ve onu da ceac uzerinden ekledim. Sonrasinda mulakat aldim fakat 2NL sayfasinda yararlanicilar kisminda esim ve ilk cocugumun isimleri var. Yeni dogan kizimin ismi yok. Sizce bu durumu konsolosluga sormali miyim? Mulakat sirasinda bir sorun yatatir mi ? Cok teşekkürler.

• @Rutkay
    Merhabalar, oncelikle saglikli, mutlu bir hayat dilerim. DS-260 formlarinizi doldurdugunuz sayfada add applicant kismi genellikle mulakat aldiginizda kapanir ve dosyaniza o dakikadan sonra sadece ilgili elcilikteki bir konsolos duzenleme yapabilir. Siz yeni dogan cocugunuzu mulakat almadan once eklediginizi dusunuyorum ve buna ragmen sistem onu yararlanici olarak gostermiyor olabilir. Eger yeni dogan cocugunuz icin doldurdugunuz formu submit ettiysediniz bu form kedilerine ulasmis demektir. Ancak yine de konsolosluga hem iletisim formu uzerinden hem de email atarak “dosyaniza yeni dogan cocugunuzu eklediginizi ve size bu sebepten dolayi bildirimde bulunuyorum” seklinde bildirimde bulunabilirsiniz. Bu sekilde olusacak butun stresi minimize etmis olursunuz. Iletisim formu uzerinden ilerlerken de yeniden bir dosya ekliyormus gibi secenekler yerine, varsa genel bir inquiry secenegi uzerinden ilerlerseniz duplicate gibi ihtimalleri de ortadan kaldirmis olursunuz. Bol sanslar dilerim.

• @toga51 Almanyada doğduysanız almanyadan doğum belgesi almak zorundasınız(Geburtsurkunde) Mülakat için size evrak listesi maili attıklarında orada da yazacak zaten. Almanyaya gidip alma durumunuz varsa şimdiden gidip almaya bakın. Eğer gidemiyecekseniz forumda online olarak nasıl alabileceğinizle alakalı bilgiler var.

• @ugursway
    Merhabalar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Evet mulakat almadan once yeni dogan kizimi ceac uzerinden ekledim ve confirmation sayfasinin ciktisini aldim.
    Bunun icin [email protected] adresini mi kullanmaliyim ?
    Ek olarak Visa navigator uzerinden bir iletisim formu bulamadim.
    Cok tesekkurler.

• Merhabalar. Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

• @toga51 selamlar, herseyden once tesekkurler boyle bir soru icin ben de ayni durumdayim ve online basvuru yaptim bugun. Dogdugunuz sehre gore arayin online bir form a goturecek sizi, sehirden sehire farklilik gosterebilyor o yuzden net bir link veremiyorum size. Belge adedi 20€, international belge secin, 2 adedi 30€. 1-3 hafta icinde adrese postalanacak sanirim. Eger 1 hafta icinde bir feedback olmazsa verdigim emaile, ayrica konuyla ilgili email atacagim. Mutlu bayramlar…

• Merhabalar,

Şöyle bir problem yaşıyorum, mülakat randevusu geldi http://ustraveldocs.com/ a giriş yapıp formu doldurmaya çalışıyorum ama daha önce alınmış turist vize randevum olduğu için yeni bir form doldurma sayfası açılmıyor. Yeni üyelik denedim orada da kişisel bilgiler girilmeye çalışıldığında zaten üyeliğiniz var diyor. Sitedeki telefonu aradım, siteden yeni case açın dediler ama mülakat tarihi de yakın. Ne yapılabilir fikri olan var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |