@ATS16 Merhaba,ilginiz için teşekkür ederim.Önceki sayfaları okumuştum. Karar vermek zor oldu ama bugün dosyamı HK'den Ankara'ya taşıdım.Bundan sonrası kısmet ve şans.Herkes için hayırlı olur, umarım.
ozanertugrul
@ozanertugrul
Middle Designer / Senior Mechanical Engineer / Junior Software Developer
ozanertugrul tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı

KCC hızlı bir şekilde dosyamı taşıdı. Umarım bu hız Ankara'nın mülakat daveti için de geçerli olur. Umuyorum ki herkes beklediği haberi almış olacak günün sonunda.
-
@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...
Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.Merhaba. Çok teşekkür ederim gerçekten. Sadece kendim yanlış yapmadım; taşıma yaptığım zaman buradaki paylaşımlarımdan dolayı bazı arkadaşlara da istemeden yanlış bilgi vermiş oldum.Umarım kimseyi geri dönülmez bir hataya sürüklemiş olmadım.dv 2026 çok problemli bir döneme denk geldi.Herkes için hem hayırlı hem de dilediği gibi bir süreç olmasını dilerim.Tekrar teşekkür ederim.Çok sağ olun.
-
Herkese merhaba.Haziran ayında hk ' a taşıdığım dosyamı mevcut gidişata göre tekrar Ankara'ya transfer etmenin saçma olduğu konusunda farklı fikirleri olan arkadaşlara danışmak istiyorum.sadece bana mı saçma geliyor.o kadar belirsizlik var ki önceki postlarda konuyla ilgili yazılanlar berlirsizliğimi daha da artırdı.Konuya yanlış mı bakıyorum acaba? Üçüncü gözle bakmanın zamanı şimdi sanki.Ankara'ya dosyayı taşıdıktan sonra sıra gelmeyecekse ki öyle görünüyor benim için ,ozaman hk kalmasında ne zarar olabilir diye düşünüyorum. hk da şansım varsayımsal olarak daha yüksek diye okuyorum.yanlış mı düşünüyorum?
-
@Mirage-0 Merhaba. Evet, birkaç gün önce böyle bir karar verdim.Kararımda hem oturum izni kıstasını aşamamam hem de Ankara'nın dediğiniz gibi 19 bine gelmesi etkili oldu.Özel bir durum yok taşımam da açıkçası.Sadece mevcut durumda riski azaltmaya çalıştım.herkes için hayırlısı olur umarım

-
@rhyten Merhaba.Öncelikle mülakatınız hayırlı olsun,umarım kolaylıkla halledersiniz.Pause kararı kalkınca, vize basım yoğunluğundan ziyade genel gidişat içinde Ankara'nın mülakat için davet göndermesi daha mühim değil mi? Yani Ankara'nın mülakat için davet gönderme sırasına girmezsek pause kararı kalsa da, bizler için bir faydası olmaz diye değerlendiriyorum.Bir şey mi kaçırıyorum acaba? Yanlış mı düşüncem?
ozanertugrul tarafından gönderilen son iletiler
-
@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...
Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.Merhaba. Çok teşekkür ederim gerçekten. Sadece kendim yanlış yapmadım; taşıma yaptığım zaman buradaki paylaşımlarımdan dolayı bazı arkadaşlara da istemeden yanlış bilgi vermiş oldum.Umarım kimseyi geri dönülmez bir hataya sürüklemiş olmadım.dv 2026 çok problemli bir döneme denk geldi.Herkes için hem hayırlı hem de dilediği gibi bir süreç olmasını dilerim.Tekrar teşekkür ederim.Çok sağ olun.
-
-

Merhaba, formu takip ediyorum. 28 ağustos öncesi dosya taşıyanlarla ilgili net bir bilgi göremedim forumda, ama KCC'ye oturum durumunu sordum. Bir yerde bir yanlış anlaşılma olabilir mi? Diğer arkadaşlar için de yanlış bilgiden kaynaklı mağduriyetler oluşabilir.Benim gibi başka taşıyanlarda oldu yakın zamanda.Dosyamızı geri taşımak istesek yapabilir miyiz?Arafta kaldım şimdi.
-
@Serapp merhaba.Birkaç gün önce ben de dosyamı HK'dan Ankara'ya taşıdım ama current olmadan yaptım bunu.Sebebi ise maddi külfetten ziyade hk'da ikamet şartını karşılama durumum olmadığı için yaptım taşıma işlemini.Aslında merak ettiğim konu ve birçok kişi de merak ediyordum diye tahmin ediyorum,başka ülkede current olduktan sonra dosyamızı Ankara'ya taşıyınca cn numarası yüksek olanlar cn numarası düşük olanlardan önce Ankara'dan davet alabilir mi? Ankara'nın davet sıralaması neye göre oluyor?Paylaştığınız postu okuyunca kendi adıma hata yaptığımı anlıyorum. Çünkü HK'da kalsam muhtemelen yakın bir zamanda current olacak ve HK'dan davet alacaktım ve sonrasında dosyamı Ankara'ya taşısaydım belki 15 binlerde CN numarası olan bir adaydan önce Ankara'dan davet alacaktım diye anlıyorum.(pause kararından bağımsız düşünüyorum) Burada bir bilinmezlik var görünüyor.Yorumunuz var mı süreçle ilgili? Yanlış mı düşünüyoruz? teşekkürler...
-
@rhyten Merhaba.Öncelikle mülakatınız hayırlı olsun,umarım kolaylıkla halledersiniz.Pause kararı kalkınca, vize basım yoğunluğundan ziyade genel gidişat içinde Ankara'nın mülakat için davet göndermesi daha mühim değil mi? Yani Ankara'nın mülakat için davet gönderme sırasına girmezsek pause kararı kalsa da, bizler için bir faydası olmaz diye değerlendiriyorum.Bir şey mi kaçırıyorum acaba? Yanlış mı düşüncem?
-
@Aslan-3 Ankara'nın daveti hangi sıralamaya göre yaptığını çözemedim henüz.Sizden sonra cn numarası olanların sizden önce Ankara'dan davet alması mümkün mü? (dosyalarında yanlışlık veya değişiklik yapılması gibi majör durumları olanları dahil etmeden).
-
@jcmaxwell Selam dostum,şartlar beni buraya itti diyelim.Herkese bol şanslar.

-
@Mirage-0 Merhaba. Evet, birkaç gün önce böyle bir karar verdim.Kararımda hem oturum izni kıstasını aşamamam hem de Ankara'nın dediğiniz gibi 19 bine gelmesi etkili oldu.Özel bir durum yok taşımam da açıkçası.Sadece mevcut durumda riski azaltmaya çalıştım.herkes için hayırlısı olur umarım

-

KCC hızlı bir şekilde dosyamı taşıdı. Umarım bu hız Ankara'nın mülakat daveti için de geçerli olur. Umuyorum ki herkes beklediği haberi almış olacak günün sonunda.
-
@tumra ben de kontrol ediyorum listeyi güncelleme var mı diye ama pek değişiklik yok görünüyor. HK'de olan dosyamı bugün Ankara'ya taşıdım.Geri dönüş olduğunda buradan güncelleme yapacağım kendi adıma.