Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,

6 Mayıs'a mülatak maili aldık. Unganlardan nisan ayına doktor randevusu aldık peki şimdi ne yapmamız gerekmekte ?

• Herkese merhaba. Mülakat deneyimlerinde 10 ay yurt dışında kalanlarında polis belgesi almaları gerektiğine dair şeyler yazılmış. Geçen yıl üç ay Fransa da tatil ve tedavi amaçlı kalmıştık. Bu süre içinde polis belgesi almaya gerek var mı?

• Arkadaşlar mülakatım hong kong ve bishoplei otelde konaklamayı düşünüyorum ancak otel rezervasyonu yaptırmadım. Oraya rezervasyonsuz giriş yapılabilir mi? Deneğimli ve bilgisi olan arkadaşlarım yazsın lütfen🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe normalde evrak emailinde de 12 aydan fazla kalınan yerlerden pol.certf. isteniyor veya ne kadar kaldığına bakılmaksızın bir tutuklanma durumu olduysa mutlaka pol.certf. isteniyor.
    Bunun dışında konsolosluk görevlisinin ne düşünüp ekstra neyi talep edeceğini bilemeyiz tabi(hnk deneyimlerindeydi sanırım 10 ay kalınan bir yer için de pol.certf. alınmıştı, tedbiren almıştı talihli iyiki de almış). Bir de daha kısa kalınan -atıyorum- ortadoğu ülkelerinden de bazen isteme durumları olabiliyor diye hatırlıyorum ancak normal şartlar altında 3 aylık bir Fransa ziyareti için police certificate talep edeceklerini sanmıyorum. Ankara %99.99 talep etmez, %0,01 i de ihtiyatlı olmak adına bırakıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@elfdvc dosyasını geri taşıyan 1-2 arkadaşımız daha bu sorunu yaşıyordu son günlerde, buraya da yazmışlardı, ticket açabilirsiniz veya profilimde ustraveldocs kaydıyla ilgili yazıda bir telefon numarası var, o numarayı tuşlamalara dikkat ederek sabah 09.00da arayıp, doğru bölüme bağlanıp çağrı görevlilerine durumu aktarın, nasıl çözebileceğinizi bir sorun bakalım, belki tickettan cevap beklerken onlar daha hızlı cevap verebilirler, bir deneyin derim.

• @aysegul teşekkürler

• @aysegul ben eşimin profili ile ilgili aramıştım. Ticket açtık dedim. Mail adresi verip ticket kapandıktan sonra mail atmamı istediler. Mail gönderdim sonrasında maile sistem üzerinden ticket açmamız gerektiği şeklinde dönüş yaptılar. 🤣🤣🤣

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz şansız talihlilerdenmişsiniz, geçmiş olsun. Benim ve birkaç arkadaşımın sorununu neredeyse tek aramada çözdüler sağolsunlar, ama tabi çözülebilecek sıkıntılar olabiliyor, çözülemeyecek sıkıntılar olabiliyor, şans!
    Denenecek her yolu denerim ben şahsen. Denemekten zarar gelmez 🙂

• @falsepoet merhaba 2 nl e malunde 4 iş günü geçtiğinde tekrar denedim case kabul etti ve barkod lu sayfa çıktı ustraveldocs kayitini tamamliyabildim.Demem iki ustraveldocs ile büyükelçiliğin sistem deki birbirini tanımaları için sanırım biraz gün geçmesi gerekiyor.Baska arkadaşlarda bu sorunla karşılaşırsa panik yapmasın özelden @aysegul bana yardımcı oldu teşekkürler

• @ceycey12345 pause kararı henüz kaldırıldımı mülakata gitseniz dahi onaylanmayacak diye biliyorum

• @joseph-universe Alma şansınız varsa kuşkusuz alın

• @Eyupp malesef bu kadar kısa sürede almam mümkün değil. Teşekkürler. Artık ne çıkarsa bahtımıza.

• @joseph-universe fransa online olarak veriyor belgeyı ve dogrulama kodu oluyor evragın ustunde sadece cevırı yapmanız yeterlı olur

• @CARL-COX teşekkürler. Online ise alabilirim.

• Herkese merhaba. Bu soruma cevap alamadim tekrar sormak istiyorum belki bir goren olur. Esimle beraber 18 subatta mulakata girdik ve benim saglik muayenem eksikti sadece esiminkini vermistik. Daha sonrasinda ankarada unganlarda saglik muayenemi olduktan sonra istanbula donduk ve ben 12 martta ups ile ankara VFS ye gonderdim. 13 martta teslim edildi fakat vfs den herhangi bir mail almadim. Buyukelcilige eksik belgemin ulasip ulasmadigina dair bir mail attim fakat ona da bir donus alamadim. Sizce teslim edilmis midir? Eksik belge ne kadar surede buyukelcilik tarafindan dosyamiza isleniyor bilgisi olan birisi bana yardimci olabilir mi?

• Merhaba , Eşimi[Erkek] dosyaya eklemek için mail atmıştım ve maile dönüş olarak dosyayı açtıklarını söylediler. girip kendi ds260 formumu güncelledim(soyadı değişikliği, spouse kısmına eşimin bilgilerini girdim) fakat detaylı bir şekilde onun içinde ds260 formu doldurmam gerekiyormuş ama ana sayfaya döndüğümde herhangi bir add aplicant veya ekleme kısmı çıkmıyor ekleyemiyorum YARDIM 2. olarakta kendi bilgilerimi güncelledikten sonra ana sayfada eski soy adım gözükürken ds260 onay ekranında güncellediğim soy adı gözüküyor YARDIM araya bayram girdiği için maillerede dönüş sağlanmıyor bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler

• @aysegul

Merak ettiğim bir detay var, Ustraveldocs kaydı şayet mülakat planlanmadıysa yapılamıyor mu acaba yoksa bu iki konu birbirinden bağımsız mı? Yani anca mülakat planlanınca mı yapılabilen bir kayıt ?

• @elbruz cok tesekkurler bilgiler icin. Arastirmalarimizi yaparken degerlendirecegiz onerilerinizi

• @ceycey12345 merhaba, ben ülkeye girerken hiç bir şey sormadılar direkt küçük bir kağıt verdiler. Ama yine de rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Bana sormadı diye size sormayacağının garantisi yok. Airbnbden iptal edilebilir bir yer falan da kiralayabilirsiniz.

• @bkaraca Sağlık kontrolünden önce aşı olursan sorun çıkartıyorlar

Benzer Başlıklar

• 83
  • 73
  • 180
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |