Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mkandurol Unganları 17.00den sonra aramak gerekiyor diye kalmış aklımda, bugün 17.00den sonra aramayı deneyin mülakata sağlık raporuyla girmeyi tercih ediyorsanız, şansınızı bir deneyin.

• @mkandurol Merhabalar Unganlar randevu sayfasının randevu olmadığına ekran görüntüleri alın çıktısını alın sorduklarında randevular dolu olduğunu gün bulamadım dersiniz.Öyle mülakat tamamlamış deneyimler mevcut.

• @msvrlr dün vfs den mail geldi ayrıca ustravel sitesinde mesaj kısmında da açıklama olarak bilgi geliyor. Vize evraklarınız tarafınıza iade edilmek için hazır diye vfs mail attı.

• merhabalar, şubat mart aylarında viyana yada farklı bir ülkede oturum izni vs olmadan görüşmeye girenler var mı? yoksa herkes ankaraya geri mi çekiyor dosyalarını?

• Henüz Ankara’dan mülakatla ilgili geri dönüş almadık, bu arada Ustraveldocs kayıtlarını yaptık, barkodlu PDF’lerini sorunsuz olarak aldık, bunun için @aysegul hanıma çok teşekkür ediyoruz, onun deneyimini uyguladık, nokta atışı tek seferde hallettik o işi, kaldı sadece Ankara’dan dönüş maili

• Merhaba, ESC sayfasını kontrol ettik biraz önce. mülakat tarihi olarak 19 Mayıs olarak belirlenmiş Bangkokta.

• Merhabalar 1 nisanda görüşmem var pasaportum yenilendiğinden randevu almamıştım unganlardan ve şimdi bütün günler dolu ne yapmam gerekiyor arasam yardımcı olurlar mı veya randevu bulamadığı mı belirtsem görüşme günü sorun yaşar mıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

Kaynağa güvenemediğim için siliyorum mesajı…

• Merhabalar, baya baktım ama benzer sorunu göremedim
    www.usvisascheduling.com sayfasında
    Beni otomatik yönlendirdiği Profile bölümünde
    email-dil-ülke seçimi yapacağım
    ülke thailand görünüyordu

türkçe ve turkiye seçtim anca sayfa ilerlemiyor
    Acaba hala ESC ekranında Bangkok göründüğü için midir
    Ne yapmak lazm

image.png

• @bketcrsur cevap icin tesekkur ederim. Ben eve gelmelerini bekleyemeden subeye kendim gidip biraktim. Cuma gunu upsten vfs ye teslim edildigine dair mail aldim fakat vfs tarafindan bana teslim alindigina dair herhangi bir bilgi maili henuz gelmedi uzerinden 1 hafta gecmesine ragmen. Vfs teslim aldiktan sonra buyukelcilige iletilmesi ve buyukelciligin ne kadar surede eksik belgemizi dosyamiza ekleyecegini bilemiyorum bu konuda bir tecrubeniz var mi ? Eksik evraklar nenkadar zamanda konsolosluk tarafindan eklenmis oluyor. Simdiden tesekkurler

• 26K’lara sıra gelirmi ki sizce?
    Daha 4 bülten var umarım bizde mülakat alabiliriz

• Merhaba, benim iki sorum olacak;

1. Ben Almanya doğumluyum. Orjinal doğum belgem yok. Nüfus Müdürlüğünden alacağım belge yeterli olur mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı?
    2. Visa Bulletin in önceki yayınlarında iki ay aynı anda gösterilmedi diye hatırlıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

NOT: DV2026 EXCEL Tablosunda 470 nci sırada kayıtlıyım.

• Bu ileti silindi!

• @ecear hayırlı olsun. Biz de sizden 1 ay önce gideceğiz. Araştırmanız sırasında yardımcı olabilir ise; biz china southern den Çin aktarmalı aldık uçağı. Çin de 1.5 saat bekleme süresi var (diğer destinasyonlar hem daha pahalı hem de bekleme süreleri 16-17 saatlere kadar çıkıyordu). 2 kişi 25k olarak bulduk (1 ay oldu alalı baya erken davrandık) sağlık muayenemize bumrungrad da gireceğiz. Hastanenin tam karşısında Furama Xclusive otelde 3 gece deluxe oda toplam 4500 bht ayarladık. Başlangıç için işinize yarar ise ne mutlu. Umarım o zamana kadar herşey normale döner ve siz de vizenize kavuşursunuz.

• @elfdvc sistem üzerinden ticket açıp profilinizin Ankara ya taşınmasını talep etmeniz gerekiyor. Ek olarak pasaport ve 2NL resmini eklemelisiniz.

Başka aile üyeleri de var ise; her talihlinin kendi profilinden aynı işlemi yapmalısınız. Ek olarak ana talihlinin pasaport resmini de eklemeniz gerekiyor.

• Bende de aynı durum var. HongKong'tan Ankaraya taşımıştım. Pasaport numaramı vs hiç girmedim. Farklı bir kullanıcı adıyla hesap açtım. Orda herhangi bir kısıt yok. Ülke seçimini vs kendim yapabildim. Yeni hesapla ilerlemek sıkıntı yaratır mı?

• Merhaba arkadaşlar case numaram 99xx olmasına rağmen hala randevu maili gelmedi bana.KCCY ve Ankara konsolosluguna mail atmama rağmen hiçbir sonuç elde edemedim bu konuyla alakalı bir düşüncesi olan var mı? Enson Kcc den gelen maili paylaşıyorum
    Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

• @Aslan-3 siz dosyanızı HK'dan Ankara'ya mı taşımıştınız? ben ustraveldoc kayıt yapmaya çalıştığımda honk kong yazan kısmı ankaraya çeviremedim mail adresim pasif görünüyor, değişiklik yapamadım. Siz de aynı sorun oldu mu?

• @olcay-san Zaten sağlık kontrolünde aşı olursak, son 1 ay içinde aşı olmuş sayılıyoruz. Bana biraz mantıksız geldi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Yavaş daha önce turist vizesi için vs kayıt yapılmış mıydı hiç? genelde o sebeple zaten eposta sistemde varsa bu hatayı alıyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 83
  • 728
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |