Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba. Dosyam Viyana’dan Ankara’ya transfer edildi ve 6 Nisanda randevum var. Ustraveldocs kaydı yaptım. Ancak son onay kısmında case numberı girdiğimde başvurunuz için seçilen Konsolosluk ile dava numaranızla ilgili konsolosluk eşleşmiyor uyarısı aldım. Özetle sistem hala viyanayı görüyor herhalde. O nedenle Ankara için kayıt oluşturamıyorum. Dosyasını ankaraya taşıyıp Ustraveldocs kaydını tamamlayabilen oldu mu?

• Herkese merhaba. Ben de bir risk alıp dosyamı HK'tan Ankara'ya taşımak için KCC'ye mail attım ve ertesi gün mailime geri dönüş geldi. Mailin içeriği sadece 28 Nisan 2026'da Ankara'da mülakatımın olduğuna dairdi. Benimle birlikte eşimin randevusunun verildiğine dair bir bilgilendirme veya herhangi bir mülakat evrağı yoktu. Bu süreç için herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı desteklerinizi rica ederim.

• @yontas mulakat yerinize göre değişiyor..imzanızı güncelleyip exel tablonuza bilgilerinizi girerseniz eğer yardımcı olacaktır herkes..

• ⭐⭐⭐⭐

@yontas, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul bende saglik muayenesi randevu aldim. 1 gunde hemen halloluyor mu? yoksa ankarada 2 gun kalmayimi planlamaliyim? tesekur ederim

İmzanız olmadan cevap alamazsınız.

Size daha önce de imzanızı tamamlamanız gerektiği yazılmış ama hiç dikkate almadan soru sormaya devam ediyorsunuz?

• @omurk İnanın doğru karar mülakat tarihinize 15 gün kala 2-3 öncesine sağlık randevusu alırsınız

• @aliyonel Merhabalar öncelikle hayrlı olsun siz sadece size gelen maildeki evrakları hazırlayın yeni dönemde önceki bizlerden istenen evraklardan farklı evraklar da istenebilir dikkatli okuyun mailinizi telaş yapacak hiçbir şey yok rahat olun hatta en heyecansız olan yer inanın mülakat anında Sevgiler bol Şanslar

• @joseph-universe

Ustraveldocs içerisinde ticket açıp profilinizin Ankara ya taşınmasını isteyeceksiniz. 1-2 sayfa geri giderseniz dün aynı soruya verdiğim detaylı cevabı bulabilirsiniz.

@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• @elbruz teşekkürler

• @sbsevinc Biz mülakat aldık ama hala READY yazıyor bu normal mi acaba ?

• Ankarada sağlık muayenesi olmadan mülakata girebilen var mı

• @ATS16 Bu dediğiniz mülakat öncesi evrak tesliminde adres değişikliği işlemini de yapabiliyor muyuz? Ben formu gönderirken yazdığım adresi değiştirmek için illa formu açtırmam mı gerek? Dediğiniz yol daha kolay gibi duruyor da

• @mertcank34 evet evrak teslim ederken yapabiliyorsunuz

• Merhaba herkese telefonum bozulduğu için emaili kaybettim ve her türlü denedim kurtaramiyirum acaba ne yapmam lazım yeni email yada ds-260 formda ikincil bir emaili de girmiştim ama iletişimi sağlamaları için nasıl bir yol izlemeliyim

• ustraveldocs kaydımı oluştururken hesap oluşturmaya çalışıyorum ama kullanıcı adı ya da mail daha önce kullanılmış hatası alıyorum. Hafta sonu olduğu için telefon desteği de alamadım. Bu konuda benzer bir durum yaşayan var mı ?

• Merhabalar bende eşimle Belgradda mülakata girdim. Sormak istediğim bi kaç şey var . Mülakat için gittiğimde ustravel kaydını verdiğimde bu eski siteden yeni siteden tekrar kayıt yaptırın dediler ama kaydınız var diyor ve kayıt yapmıyor. Birde herkese 221(g) sarı bi kâğıt verilmiş bize öyle bişe verilmedi . Şu an için vize basamıyoruz Karar kalkınca bilgi alın dediler bu durumu başka yaşayan var mı

• İyi akşamlar e-devlet'ten vukuatlı nufus kayıt örneğinde anne kızlık soyadı çıkmıyor bende. Bu sorunu yaşayan var mı? Yanlış birşey mi yapıyorum anlayamadım

• @ceycey12345 Bişey olmaz vukuatlı nüfus kaydını alın yeter,arşivli adlı sicil kaydını İngilizce çıkartın

• @mertcank34 Gideceğiniz adresi A4 kağıdına yazın o adreste kim yaşıyorsa adı soyadını da yazın okunaklı büyük harflerle greencard ım bu adrese teslim olsun dersiniz

• 4 Nisanda Ankarada Mülakate gireceğim. E devletten alınacak belgelerden Nüfus kayıt örneği
    Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ve Askerlik durum belgesinin türkçe olması yeterli mi yoksa ingilizce tercümesini mi istiyorlar.
    Lise diploması ve fotokopisi tercümesinin noter onaylı mı olması gerekiyor
    Banka hesap dökümü ingilizce ve ıslak imzalı ve kaşeli mi olması gerkiyor. Teşekkürler

• 28 Mart 2026 tarihinde Unganlarda sağlık muayenesine gireceğim. Aşıları dışarıda yaptırarak gitmek maddi tasarruf açısından ne kadar mantıklı bu konuda bilgisi olan varsa tecrübesini paylaşırlarsa sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |