Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan bilip bilmeden boş yorum yapıp insanları hüzne ve umuda sürükleyen herkesi uzaklaştır giysin abi

• @orhan-müjde giriş yaptıktan sonra url’e şu linki kopyalayıp dener misiniz?

https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/

• @ersinors Teşekkürler , Yaptım oldu , İYİ Kİ VARSINIZ .

• @gucarslan

Forum kullanıcıları olarak daima saygın ve yardımsever bir üsluba sahip olduğumuzu düşünüyorum, malesef tatsız olan gündemi iyice bulandırmaya çalışan işgüzar’lar oluyor, onları hepimizden önce sizlerin farketmesi ve onlara daha fazla fırsat vermeden müdahale etmeniz de bizim şansımız. Teşekkürler

• @Serapp dediğiniz gibi ayarladım.

• Error screen.jpg ustraveldocs.com adresine aile bireylerini eklerken ilk başta küçük harfle girdiğim için sistem tanımayıp hata verdi. Hata formu oluşturdum ve bana cevap olarak kişileri silip tekrar yüklememi söylediler. Dediklerini yaptım fakat eklediğim ekran görüntüsündeki gibi zaten bu kişiler ekli diye hata veriyor ve bana yeniden ekletmiyor. Bir çok kez mailleştim ama sorunu bir türlü çözemediler. 18inde mülakatımız var bu sorun çözülmemiş olursa bir sıkıntı çıkarırlar mı? yada var mı başına böyle bir durum gelen nasıl çözbiliriz.

• @cncncnr Merhaba, fluoksetin HCl ve venlafaksin HCl etken maddeli ilaçları kullandığınızı siz mi beyan ettiniz yoksa doktor e-nabız sisteminden mi gördü.

• ⭐⭐⭐⭐

@Oktay-Sahin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar tekrar herkese . Şöyle bir sorun olacak. Vize mülakatında sarı zarflar ( sağlık muayenesi) bize teslim ediliyor mu yoksa pasaportlar ile mi alıyoruz? Çocuklar stres vs derken zarflar bize teslim edildi mi edilmedi mi hatırlamıyorum .Vize mülakatı sonrası onay aldık lakin doğum belgem eksik olduğu için ( yurt dışı) ap ye kaldık . Ap ye kaldığımız için mi verilmedi acaba diye düşünüyorum. Beni aydinlatabilirseniz sevinirim.

18/11/2025 tarihinde saglik muayenesine girmissiniz, saglik kurulusu muayene sonucu size kapali zarf icerisinde her bir aile uyesi icin ayri zarf vermis olmasi gerekiyor. Bu zarflari 25/11/2025 tarihinde Ankara'da katildiginiz mulakatinizda konsoloslukta evrak teslim asamasinda konsolosluk gorevlisini vermis olsaniz gerek. Konsolosluk vizenizi basinca, pasaportlariniz ile beraber her bir kisi icin ayri zarf gonderecek. Konsolosluktan gonderilecek zarflari acmayacaksaniz, ABD'ye ilk giriste sirt cantaniz veya kabin valizinizde beraberinizde gotureceginiz bu zarflari pasaport kontroldeki CBP gorevlisine teslim edeceksiniz, bu zarflari acma yetkisi sadece bu CPB gorevlisine ait. Kolayliklar...

• @İbrahim-Şen Bakmakla yükümlü olunanları silip herbiri için ayrı başvuru oluşturun

• ⭐⭐⭐⭐

@Oktay-Sahin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp dediğiniz gibi ayarladım.

Tamamdır. Önceki mesajda sorduğunuz sarı zarflar pasaporta vize basıldığı zaman teslim ediliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@İbrahim-Şen yarın sabah 9.00da şu mesajımdaki numarayı arayabilirsiniz. Genelde yardımcı oluyorlar, bir deneyin isterseniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/526199

• okuduğum kadarıyla şunu anladım: numaram currenta fakat mülakat hala gelmedi bu gelmeyecek ve vize verilmeyecek demek değil sadece buradan sonrası güç bela ilerleyecek demek değil mi

• @zuar10 malesef haklısın

• @falsepoet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@zuar10 malesef haklısın

ama bence bu süreç çok uzun sürmez birazcık iyi tarafa bakmamız lazım keza az az ilerlese bile yinede 15 lere gelir eylüle kadar kota dolmadan

• DHS butce kesintisi nedeniyle kapaniyormus. Bizi nasil etkileyecek simdi? Etkileyecekmi?

• @earslann evet okudum, buda ucsis lslemlerini yavaslatabilir cok ciddi bir gocmen savasi var yasal olmayanlar ile basladi simdi yasal olanlara sicradi, vatandaslik almis green card almis kisileri tekrar elden gecirecegiz diyorlar sebep biden zamani verilenler usulsuz oldugunu savunuyorlar, ben sahsim olarak sembolik mulakata katilacagim carsamba gunu, ama hayatima devam ediyorum ve kabullendim hayatta en nefret ettigim sey benim elimde olmayan durumlar icin uzulmek.

• @excan Sorunsuz bir mülakat olması dileğiyle

• @zuar10 kcc ye mail attınız mı?

• @iibrahimd tesekkur ederim sizinde guzel olmasi dilegi ile.

• @moboz umarım en kısa sürede işler yoluna girer ve bundan sonra tek yaşayacağınız sorun sağlık muayenesi için tekrar gitmek zorunda kalmanız olur. Bu arada lise diplomanızın aslını görmek istediler mi? Benimkinin aslı kayıp ve elimde sadece eski okuldan aldığım mezun olduğumu gösterir yazı var. Onu noterde tasdik ettirip çevirisini yaptırmayı düşünüyorum.

Acaba sizinle aynı gün görüşmesi olan @DunyaVatandasi 'nın mulakatı nasıl geçti?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |