• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. orhan müjde
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

orhan müjde

@orhan müjde

-1
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum MERSİN Yaş: 54

orhan müjde Takip etme Takip Et

orhan müjde tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@UfukD ,Geçmiş olsun , bizde kısmetse 18 Şubat da gireceğiz . Umarım hepimiz vizemizi alırız.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      orhan müjde
      orhan müjde
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Uğur-Çelik Hayırlı olsun, Diploma ve diğer evraklara herhangi bir tasdik yaptırdınız mı, DS-260 formu ile ilgili evrak istedilermi ?

orhan müjde
      orhan müjde

@Uğur-Çelik Tekrar teşekkür ederim,

orhan müjde
      orhan müjde

@Akınalp-Fidan Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim, Ben başkalarına da sordum biz yaptık diyorlar fakat halen sıkıntılı bir durum yaşıyorum ben USTravelDocs kaydını yapmak için siteye giriyorum fakat şuan Göçmen vizeleri durduruldu diye yazı çıkıyor siz nasıl hallettiniz USTravelDocs kaydını. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

orhan müjde
      orhan müjde

@Akınalp-Fidan Merhaba, Ben dün USTraveldocs dan üyelik açıp teketek kayıt yaptım barkodlu olmasa da ekran görüntüsü aldım fakat buğün aşağıdaki gibi bir mail geldi şaşırdım kaldım acaba böyle bir şey yaşayan varmı . Bilgisi olan varmı
      amazonses.com üzerinden
      [email protected]
      Siz
      Değerli XXXXXX

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SAYIN XXXXX 202602042/4/2026 6:54:15 AM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Sayın Efendim/Hanımefendi, Her başvuru sahibi, mülakata en geç iki gün önce [Link] adresinden bir profil oluşturmalı ve belge teslimat hizmetlerine kayıt yaptırmalıdır. Önemli: Kayıt yaparken, "ANK 2. Belge teslim bilgilerinin kaydı (K hariç tüm IV vize kategorileri)." Lütfen randevu gününde kayıt onayınızı (UID numaranızı gösteren) getirin. Herhangi bir teknik sorun için bu bağlantı üzerinden hizmet sağlayıcımızla iletişime geçin. Saygılar, Göçmen Vizesi Birimi
      Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

orhan müjde
      orhan müjde

@ersinors Teşekkürler , Yaptım oldu , İYİ Kİ VARSINIZ .

orhan müjde
      orhan müjde

@Serapp Talihli eşim onun adına Excel e kayıt yaptım, keşke nasihat vereceğinize kısaca evet yada hayır deseydiniz.

orhan müjde
      orhan müjde

orhan müjde tarafından gönderilen son iletiler

@cncncnr Merhaba, fluoksetin HCl ve venlafaksin HCl etken maddeli ilaçları kullandığınızı siz mi beyan ettiniz yoksa doktor e-nabız sisteminden mi gördü.

orhan müjde
      orhan müjde

@ersinors Teşekkürler , Yaptım oldu , İYİ Kİ VARSINIZ .

orhan müjde
      orhan müjde

@yasinkoç Mehaba dediğinizi yaptım fakat yine barkodlu çıktı alamadım Ekran görüntüsü 2026-02-12 092014.png böyle bir yazı çıkıyor , Barkod yine yok şaşırdım kaldım.

orhan müjde
      orhan müjde

@yasinkoç Teşekkürler

orhan müjde
      orhan müjde

@ersinors Evet ben youtube videosunu izlemiştim , 4 yerine 2 yi seçtim işlemi tamamladım fakat bu seferde barkodlu döküm alamıyorum işlem tamamlandı yazıyor ana sayfanın en altında Ekran görüntüsü 2026-02-11 134233.png böyle bir görsel var bende onun ekran görüntüsünün çıktısını aldım , umarım bu sefer olmuştur.

orhan müjde
      orhan müjde

@Akınalp-Fidan Merhaba, Ben dün USTraveldocs dan üyelik açıp teketek kayıt yaptım barkodlu olmasa da ekran görüntüsü aldım fakat buğün aşağıdaki gibi bir mail geldi şaşırdım kaldım acaba böyle bir şey yaşayan varmı . Bilgisi olan varmı
      amazonses.com üzerinden
      [email protected]
      Siz
      Değerli XXXXXX

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SAYIN XXXXX 202602042/4/2026 6:54:15 AM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Sayın Efendim/Hanımefendi, Her başvuru sahibi, mülakata en geç iki gün önce [Link] adresinden bir profil oluşturmalı ve belge teslimat hizmetlerine kayıt yaptırmalıdır. Önemli: Kayıt yaparken, "ANK 2. Belge teslim bilgilerinin kaydı (K hariç tüm IV vize kategorileri)." Lütfen randevu gününde kayıt onayınızı (UID numaranızı gösteren) getirin. Herhangi bir teknik sorun için bu bağlantı üzerinden hizmet sağlayıcımızla iletişime geçin. Saygılar, Göçmen Vizesi Birimi
      Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

orhan müjde
      orhan müjde

@Akınalp-Fidan Teşekkürler.

orhan müjde
      orhan müjde

@Seraptrkylmz Okuldan gidip orjinalini alabiliyorsanız işinizi şansa bırakmayın derim , Bizim mülakatımızda 18 Şubatda Unganlardanda randevunuzu alın muayene olup her şeyin eksiksiz gidin derim.

orhan müjde
      orhan müjde

@Akınalp-Fidan Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim, Ben başkalarına da sordum biz yaptık diyorlar fakat halen sıkıntılı bir durum yaşıyorum ben USTravelDocs kaydını yapmak için siteye giriyorum fakat şuan Göçmen vizeleri durduruldu diye yazı çıkıyor siz nasıl hallettiniz USTravelDocs kaydını. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

orhan müjde
      orhan müjde

@fearless1717 Merhaba, bizde 18 Şubatda vize mülakatına gireceğiz, Biz USTRAVEL kaydını şuan yapamıyoruz siz yapabildinizmi ?

orhan müjde
      orhan müjde