Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @alidogan54 dostum bende almadim.henuz

• Son anda karar değiştirerek Unganlardaki randevumuza gitmemeye karar verdik. 24 saatten az kaldığı için iptal edemiyoruz randevuyu. Gitmedik diye sonradan randevu vermeme gibi bir durum oluşur mu acaba?

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Son anda karar değiştirerek Unganlardaki randevumuza gitmemeye karar verdik. 24 saatten az kaldığı için iptal edemiyoruz randevuyu. Gitmedik diye sonradan randevu vermeme gibi bir durum oluşur mu acaba?

Mail atabilir veya arayabilirsiniz (burayı tıklayın)

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan mail atarak bilgi verebilirsiniz sonradan zorluk çıkarmaya çalışacaklarını düşünmüyorum

• Merhabalar, benim sorum var. Asıl talihli benim ve ilk girişimizi 20 aralıkta yaptık. Yarın da geri döneceğiz. Şubatta kalıca yerleşme için geleceğiz fakat eşim benden bir-iki hafta önce gelebilir mi diye bir düşüncemiz oldu. Vizelerin üzerinde eş durumunda geçerli diye bir ibare var. Eşim bensiz ülkeye giriş yapabilir mi?

• Yasaklı

@bravist eğer 11 bine kadar randevu dağıtılırsa şubat ayına işte o zaman bu güzel bir işaret diyebiliriz. hem bülten ilerleme ihtimali artar hem de olası açılmada ap olup hızlıca vize basılma şansımız artar. Çünkü diyelim ki ağustos-eylül başında vize basmaya başladılarsa ilk ap iler eritilir ve bu normal randevulardan daha hızlı olur çünkü ap ler gerçek ap değil.

• @eceslc merhaba ilk girişte asıl talihliye ihtiyaç var ilk girişten sonrakilerde tek başına seyahat edebilir eşiniz

• @eceslc merhaba. ilk girişte sizinle birlikte girdikten sonra diğer seyahatlerde yalnız olabilir. İlk girişi asıl talihlinin yapması şart ondan sonra herkes özgür 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc ülkeye ilk girişi yaptıktan sonra süreçleriniz birbirinden ayrıldı, kartlarınızın birbirinden bağımsız basım süreci ile başlayarak, continuous residency (ülke dışında bulunulan gün sayısı) veya vatandaşlık başvuru sürecinde aranılan kriterler dahil olmak üzere her bir birey bağımsız yolunu çizecek, kendi şartlarından sorumlu olacak. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-P, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist eğer 11 bine kadar randevu dağıtılırsa şubat ayına işte o zaman bu güzel bir işaret diyebiliriz. hem bülten ilerleme ihtimali artar hem de olası açılmada ap olup hızlıca vize basılma şansımız artar. Çünkü diyelim ki ağustos-eylül başında vize basmaya başladılarsa ilk ap iler eritilir ve bu normal randevulardan daha hızlı olur çünkü ap ler gerçek ap değil.

“ ilk ap iler eritilir ve bu normal randevulardan daha hızlı olur çünkü ap ler gerçek ap değil” bunun yazılı bir kuralı yok, karar mercii de sürecinizi onaylayacak konsolosluk. Dünya genelindeki her bir konsolosluk birbirinden farklı karar verebilir DoS’ sürecin devam ettirilmesi hususunda yeşil ışık yakması halinde. Varsayım ve tahminlere çok kapılmamak gerek süreçte, ümidinizi kaybetmemek şartıyla 🍀

• Yasaklı

@ATS16 evet, en nihayetinde işler konsolosluğun o zamanki insiyatifine kalabilir haklısınız. En azından ap olmak hiç mülakata girememekten hukuki olarak daha güçlü bir pozisyon. Cevabınız için teşekkür ederim.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar,
    Gündem sonrası hızlıca giriş yapmıştık ancak tekrar çıkmamız gerekiyor çoğu arkadaşımız gibi, henüz kartımız elimizde olmadığı için çıkışta almamız gereken bir belge ya da yapmamız gereken bir başvuru var mıdır?

• Merhaba, bu konuda bizden bilgi bekleyen arkadaşlarimiz oldugu için forumu bilgilendirmek istedik. Bugun itibariyle Gc’larimiz elimize ulaştı.

Bu süreçte asil önemli olan şu birkaç günde girişini gerçekleştiren arkadaşlarımiza kartlarinin ulasma süreçleri. Biz de heyecanla ve en küçük iyi gelişmeyi görebilmek umuduyla sürekli takipteyiz.

• @emels Emel hanım bilgilendirme için çok teşekkürler,tebrik ediyorum sizleri,DV-2026 talihlileri arasında yeṣil kartına ulaṣan ilk talihli siz olabilirsiniz,bu geliṣme pasaportuna vize basılanlara çok büyük bir umut ıṣığı oldu,temennim Ap ye kalan ve mülakatı bekleyen forum dostlarımın da aynı süreci sizler gibi mutlu bir ṣekilde tamamlaması,ben inanıyorum ki bu pause süreci biticek ve sonrasında herkes sizler gibi green kartlarına kavuṣacak,yeni kıtada baṣarılar diliyorum,sağlıcakla🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Umut-P, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

"diyelim ki ağustos-eylül başında vize basmaya başladılarsa ilk ap iler eritilir ve bu normal randevulardan daha hızlı olur çünkü ap ler gerçek ap değil."

6'lı kristal salon takımlarına yemin ederim ki AP'ler gerçek AP.
    onların beyanındaki daha sıkı güvenlik soruşturması eften püften bir yorum değil.
    gerçekten de bu soruşturmaları yapacaklar. eskisinden daha sıkı yapacaklar hem de.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@apexcruel hayır yok. sadece çıkış yapmadan önce sizi oraya bağlayacak ev kira sözleşmesi, banka hesabı vb işleri halletmeye çalışın.
    onun dışında pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.

• @Umut-P Tiflis'te 10 haziran 25 te girdiğim mülakat sonrası güvenlik soruşturmasına kaldım ve yaklaşık 3 ay süren inceleme 2 eylül 2025 te pasaport istemiyle son buldu.

• @gucarslan kiymetli hocam anladigim bu sorusturma adayin arastirilmasi gecmisi temiz soy agacindakilerde temiz ak pak biri icin sizce sorun olurmu ? Yoksa vermemek icin bu arastirma bahanelerimi mali yil bitene kadar arastiracaklarmi ?

• @kucurizm bence bazı kişiler dosyayı nasıl kullanacağı hakim değiller, yanlış tuşlara basarak bilgileri siliyorlar sanırım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |