Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@bkaraca 2020 senesi pandemi senesiydi bu çok farklı bir durum. Vize verildiyse bizim için iyi çünkü o karar emsal olur.

• @zakaria Mailin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

• @tubazorlu benim umudumda bu yönde

• biz ilk gidişimizi martta yapıp temelli kalacaktık. haberler üzerine 24 aralık çarşambaya bilet aldık. Umarım girişte sorun yaşamayız. 1 ay kalıp dönmeyi planlıyoruz tekrar martta gitmek üzere. Uscis fee leri çarşamba uçuşumuzdan ne kadar önce ödemek mantıklı. Bugün ödemek erken mi olur?

• @denizezgi erken ödeme sorun olmaz . Verdiğiniz adres önemli . Yeşil kart doğrudan gelmeyebilir.size parmak izi randevu çağrısı gelebilir.verdiğiniz adresteki kişi bunu takip ederse sorun olmaz. Ben de geçen yıl erkenden girmiştim.

• @zakaria Teşekkür ederim

• Beni şu anlık ilgilendirmiyor ama merak eden arkadaşlar için soruyorum, ABD'de adresini verdiğimiz kişi greencard adrese geldiği sırada evde değilse (atıyorum işteyse) zarfı posta kutusuna koyuyorlar mı? Yoksa imza falan gerekiyor mu?

Not: Kart geldiği sırada ABD'de bulunmayan talihliler için soruyorum.

• @sevdemimi teşekkür ederim. Peki parmak izi randevusu hemen geliyor mu. biz 1 ay kalacağız sonrasında randevuya çağırılırsak ve dönmüş olursak iptal mi oluyor. randevu erteleme mi yapıyoruz. bu kısımla ilgili forumu okuma fırsatım olmadı. hızlıca kalacak yer ve eşya taşıma işlerini organize etmeye çalışıyoruz. Normalde ocakta oturduğumuz evden çıkacaktık. şimdi tam o hengame içinde amerika ya gidiyoruz. çok kötü bir zamanlama oldu 😞

• yeni haberden sonra USCIS ucreti odeyen oldu mu?

• USCIS FEE ödedikten ve girşimizi yaptıktan sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mu green cardın gelmesi için? Her şey o kadar hızlı gelişti ki, bir de parmak izi vermek gerekiyor vs gibi bir şey gördüm bu her zaman olan bir şey mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinaf, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Beni şu anlık ilgilendirmiyor ama merak eden arkadaşlar için soruyorum, ABD'de adresini verdiğimiz kişi greencard adrese geldiği sırada evde değilse (atıyorum işteyse) zarfı posta kutusuna koyuyorlar mı? Yoksa imza falan gerekiyor mu?

Not: Kart geldiği sırada ABD'de bulunmayan talihliler için soruyorum.

İmza alınmıyor, posta kutusuna koyuyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

USCIS FEE ödedikten ve girşimizi yaptıktan sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mu green cardın gelmesi için? Her şey o kadar hızlı gelişti ki, bir de parmak izi vermek gerekiyor vs gibi bir şey gördüm bu her zaman olan bir şey mi?

Hayır gerekmiyor. Parmak izi konusu da binde bir olan bir şey, olumsuz düşünmeyin (çağrıştırmayın 🙂 )

• @Serapp çok teşekkür ederim Serap Hanım 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi bazen nadiren de olsa sorunlar olabiliyor, bahsettiğiniz biometric randevusu gibi, sarı zarfın havaalanından uscise ulaşmaması gibi, veya sebebini hiç bilmediğimiz sebeplerle gecikebiliyor vs vs ancak Serap Hanım'ın dediği gibi düşük ihtimaller bunlar, inşallah bizi bulmaz, bence de kötüyü çağırmayalım 🙂 Biz de giriş yapıp dönmek durumundayız, dönerken de kartların sağsalim adrese teslim edilmesi için dua edicez 🙂 Kartların fiziki olarak elimize geçmesi ise yeni bölüm canavarı olacak bakalım..

• @Serapp hanim siz bu durumla ilgili ne dusunuyorsunuz? 28 Agustos kararlarinda da dusunceniz dogru cikmisti. Bu durumu degerlendirebiliyormusunuz? Cok tesekkurler simdiden

• Arkadaşlar güne kötü başladık ama moralleri bozmayalım lütfen. Bizim sürecimizi ilgilendiren bir konu yok aslında ama yine de tehlikeli bir durum. Ocak ve şubattaki (özellikle ocak bülteninde current olan kişilerin mülakatları) mülakatları gözlemlemekten başka elimizden bir şey gelmez. Ama inanıyorum ki bizi etkilemeyecektir. Umarım hepimiz vizelerimize hızlıca kavuşur ve ABD topraklarına ayak basarız. Saygılarımla.

• USCIS ucretini kendi adimiza olan bir kredi karti ile odeme zorunlulugu var mi? amerika'daki birisi benim icin odemeyi gerceklestirebilir mi?

• @denizezgi yaklaşık 15 güne ssn gelir .burada gördüğüm genelde 30 -35 güne gren kartı gelen çok arkadaş oldu .Ama bana biyometrik randevu mektubu geldi.ben Amerika verdim.ailem Türkiye’de verdi parmak izi vesaire.bu nedenle verdiğiniz adres önemli dönseniz de o adresteki kişi biyometrik randevu mektubu ya da grenncardı muhafaza etmeli.araya tatiller giriyor süreç uzayabilir.hayırlısı olsun benim kartım 90 -100 günlük bir sürede geldi.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 2655
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |