DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
yeni haberden sonra USCIS ucreti odeyen oldu mu?
-
USCIS FEE ödedikten ve girşimizi yaptıktan sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mu green cardın gelmesi için? Her şey o kadar hızlı gelişti ki, bir de parmak izi vermek gerekiyor vs gibi bir şey gördüm bu her zaman olan bir şey mi?
-
@yasinaf, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Beni şu anlık ilgilendirmiyor ama merak eden arkadaşlar için soruyorum, ABD'de adresini verdiğimiz kişi greencard adrese geldiği sırada evde değilse (atıyorum işteyse) zarfı posta kutusuna koyuyorlar mı? Yoksa imza falan gerekiyor mu?
Not: Kart geldiği sırada ABD'de bulunmayan talihliler için soruyorum.
İmza alınmıyor, posta kutusuna koyuyorlar.
-
@eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
USCIS FEE ödedikten ve girşimizi yaptıktan sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mu green cardın gelmesi için? Her şey o kadar hızlı gelişti ki, bir de parmak izi vermek gerekiyor vs gibi bir şey gördüm bu her zaman olan bir şey mi?
Hayır gerekmiyor. Parmak izi konusu da binde bir olan bir şey, olumsuz düşünmeyin (çağrıştırmayın :) )
-
@Serapp çok teşekkür ederim Serap Hanım :)
-
@denizezgi bazen nadiren de olsa sorunlar olabiliyor, bahsettiğiniz biometric randevusu gibi, sarı zarfın havaalanından uscise ulaşmaması gibi, veya sebebini hiç bilmediğimiz sebeplerle gecikebiliyor vs vs ancak Serap Hanım'ın dediği gibi düşük ihtimaller bunlar, inşallah bizi bulmaz, bence de kötüyü çağırmayalım :) Biz de giriş yapıp dönmek durumundayız, dönerken de kartların sağsalim adrese teslim edilmesi için dua edicez :) Kartların fiziki olarak elimize geçmesi ise yeni bölüm canavarı olacak bakalım..
-
@Serapp hanim siz bu durumla ilgili ne dusunuyorsunuz? 28 Agustos kararlarinda da dusunceniz dogru cikmisti. Bu durumu degerlendirebiliyormusunuz? Cok tesekkurler simdiden
-
Arkadaşlar güne kötü başladık ama moralleri bozmayalım lütfen. Bizim sürecimizi ilgilendiren bir konu yok aslında ama yine de tehlikeli bir durum. Ocak ve şubattaki (özellikle ocak bülteninde current olan kişilerin mülakatları) mülakatları gözlemlemekten başka elimizden bir şey gelmez. Ama inanıyorum ki bizi etkilemeyecektir. Umarım hepimiz vizelerimize hızlıca kavuşur ve ABD topraklarına ayak basarız. Saygılarımla.
-
USCIS ucretini kendi adimiza olan bir kredi karti ile odeme zorunlulugu var mi? amerika'daki birisi benim icin odemeyi gerceklestirebilir mi?
-
@denizezgi yaklaşık 15 güne ssn gelir .burada gördüğüm genelde 30 -35 güne gren kartı gelen çok arkadaş oldu .Ama bana biyometrik randevu mektubu geldi.ben Amerika verdim.ailem Türkiye’de verdi parmak izi vesaire.bu nedenle verdiğiniz adres önemli dönseniz de o adresteki kişi biyometrik randevu mektubu ya da grenncardı muhafaza etmeli.araya tatiller giriyor süreç uzayabilir.hayırlısı olsun benim kartım 90 -100 günlük bir sürede geldi.
-
@ucangeyik sizin vesilenizle bu linki paylaşmış olayım, bu birkaç gün içinde uscis fee ödeyenimiz çok olacak, faydalanabilirler..
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/1217 -
@ucangeyik odenebiliyormus. bilgilendirme olmasi acisindan odemeyi yasarken herhangi bir problemle karsilasmadigimi da soylemek isterim.
-
@sevdemimi aileniz ankarada açilan uscis ofisinde mi verdi acaba?
-
@aysegul cok tesekkurler aysegul hanim, anlik stresle konu basliklarini incelemeye vakit bulamadim ama kisa bir arama yapinca gordum ben de bu postu ve odemeyi tamamlayabildim. tekrardan tesekkur ederim
-
@ucangeyik rica ederim, şuan farklı bir durum içindeyiz, herseyi arayarak bulmak zor olacak hepimiz için, o yüzden linki gerçekten siz bakıp cevabını bulun diye değil, ödeme işine girisenlere kılavuz olur diye paylaştım👍🏻 Ben de oderken o başlığa bakarım çünkü 😁
Hayırlı olsun bu arada. -
@aysegul tesekkur ederim :)
-
@zakaria cok sevindim bana gelmedi 8800 enteresan
-
@earslann Ben genelde olumlu düşünen ve bunu dile getiren biriyim, çok uçuk olmadığı sürece bu olumlu öngörülerimin zamanla gerçeğe dönüştüğünü de sıkça gördüm 🙂
2026 talihlileri için, şu aşamada, yeni açıklanan bülten sonrasında mülakat dağıtımı yapılıp yapılmayacağını ve mülakata girenlerin vizelerini alıp alamayacağını görmek sürecin nasıl ilerleyeceğine dair biraz daha fikir verebilir.
Mülakata girip vizesini alanların, tüm hazırlıklarını tamamlayarak mümkün olan en kısa sürede ilk girişlerini yapmaları yönündeki bu tavsiye gerçekten çok önemli. İlk girişini yapanların kartlarını aldığını öğrenmemiz de bize büyük bir rahatlık sağlayacak.
Henüz mülakat almamış ya da dosyası aktif olmamış kişilerin ise, maalesef biraz daha sabırla ve “kısmet” diyerek süreci takip etmeleri gerekiyor.
Şu an için tek umudum yalnızca 2027 başvurularının iptal edilmiş olması ve 2026 talihlilerinin bu durumdan etkilenmemesi yönünde.
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum