Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @DenizMaths mulakat deneyımı gelıcekmi hocam bizim ıcın cok önemli lütfen yazarsanız sevınırım

• @DenizMaths Tebrik ederim.

• @omerko Bana da daha önce Kosova ve Sırbistan da neden bulunduğumu sordular. Vizeyi mülakatta onayladı ama vizeyi basmaları 10 gün sürdü. Mülakat 2 Mayıs. Vize basımı 12 Mayıs. 10 gün stres yaparak Hong Kong ta ailecek bekledik. 2 Mayıs Cuma mülakata girenler 6 Mayıs Salı vizelerini almıştı genelde. 1 Kisi 7 Mayıs Çarşamba ya kalmıştı. Hatta 5 Mayısta mülakata girenler dahi bizden önce vizelerini almışlardı.

• @DenizMaths Bizde eşimle sizi kahvaltıya davet edelim 😆Yeni bir akım olur bu şekilde.

• @Mehmet-Fatih-Aslan neden olmasın?Biz Maslak’tayız orta bir yerde buluşalım😊

• @omerko turist olarak bulunduysanız sorun olmaz.Bulunduğunuz sene ve süre net aklınızda olsun.Yeterki net ve soruya hazır bir cevabınız olsun

• @Mehmet-Kocalar bir tane uzun ve güzel yazmıştım ancak gönderemedim.2 ayrı parça halinde az çmce yazdım yüm sorulan soruları.Evrak alanlar özellikle bayan olanlar biraz fazla artist ama onları ciddiye almayın .Sadece yes ve no cevapları seviyorlarmış😊

• @DenizMaths Bizde Samandıra. 😆 Mülakat tarihimizi alalım, rahatsız ederiz sizi ozaman 😆 vizeniz hayırlı olsun çok sevindik.

• ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths

Tebrikler, gözünüz aydın. Daha önce söylediğim üzere çok güzel bir bayram hediyesi oldu. Bundan sonraki süreçte öncelikle oğlunuzun yolu açık olsun, ailecek bol şans bundan sonraki süreçlerde 🍀🧿🙏🏻

• @DenizMaths gönderirseniz sevınırım hocam😊

• @ATS16 çok teşekkür ederim.

• Merhaba, değerli arkadaşlar umarım iyisinizdir. Ben Afganistanlıyım Türkiyede öğrenci olarak ikamet ediyorum. Dosyamı yakında Ankaradan Taylanda transfer etmeyi planlıyordum. Ancak başkan Trumpın 2 gün önce açıkladığı kararnameye göre AFG dahil diğer 11 ülke için ABD'ye seyahat yasağı getirildi. Bu seyahat yasağı 9 hazirandan itibaren geçerli olacaktır. Bu durumda kararname, benim gibi Green card alma hakkı kazanmış kişiler içinde geçerli olacak mi yoksa sadece turistik amaçlı ABD'ye gelmek isteyenler için mi geçerli.? Bu konuda bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim..

• @DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

HK da bize sorulan mülakat soruları:
    1)Hangi yabancı ülkelere gittiniz?
    2)Amerika’da hangi şehirlerde bulundunuz?
    3)Suriye,İran,Irak ya da Kürdistan’da bulundunuz mu?
    4)Orada nasıl bir yaşam planlıyorsun?(17 yaşındaki oğluma soruldu)
    5)Hangi şehre yerleşeceksiniz?Orada tanıdık var mı?
    En son olarak da saç ekim doktoru olan eşime “benim saç ekimine ihtiyacım var mı?” diye bir şaka yaptı.Saçları çok iyiydi bu arada.🤣
    Ve mülakat bitti ,vizeniz onaylandı dedi.Bizde ondan aldığımız cesaretle oğlumuzun sınavları olduğunu ve hemen dönme mecburiyetimiz olduğunu söyledik.Mikrofonu kapattı,ayağa kalkarak arkadaki çalışanlarla bir dakika konuştu.Söz veremem ama elimden geleni yapacağım dedi.Yaklaşık 3 saat sonra aynı gün “pasaportlar hazır”mailini aldık.Aynı anda Baki ve Andaç arkadaşlarımıza da aynı mailler gelmişti.Bayram çocukları sevinciyle hemen tekrar koşup pasaportlarımızı aldık.Bizlerle en küçük bir bilgiyi dahi paylaşan herkese sonsuz teşekkürler🙏Elimden geldiği kadar her soruyu cevaplarım.İyi bayramlar herkese

• ⭐⭐⭐

@DenizMaths
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @DenizMaths Sizden haber bekliyordum Allah hayırlı etsin bizlere de nasip olsun İnşllaah.Mülakat deneyimi bekliyoruz haydi hayırlısı çifte bayramınızı kutlarım.

• @kalimmatin
    Selamlar, maalesef travel state’in bugunku yaptigi aciklamaya gore, guncel olarak vize alamayacaginiz anlasiliyor. Bu kararlara itirazlar elbette yapilacaktir ancak ne kadar surecegini kestirmek biraz zor. Siz yinede bulteni takip ederek, yapilacak itirazlardan bir netice alinmasi ihtimaline karsi, dosyanizin bulundugu konsolosluktan gelecek aciklamayi beklemenizi tavsiye ederim. Surecinizde kolayliklar dilerim.

• @ugursway aman aman noluyor dedim beni niye etiketlediniz

• @alparslan34
    Selamlar, etiketler karismis, gerekli duzenlemeyi gerceklestirdim. Sizin zaten vizelik bir durumunuz kalmamis endiselenmeyiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |