Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yarın hastanede antikor testi işini halletmeyi planlıyorum. https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1731783695729-vaccine-requirements-according-to-applicant-age-panel-physicians-p-3.pdf bu tablodaki bütün aşılar için antikor testi mi istemeliyim yoksa sadece yaşım için uygun olan Tdap/Td, Polio, Measles, Mumps, Rubella, Hepatitis B, Varicella ,Influenza ve Covid 19 için antikor testleri mi istemeliyim? Yaş 26.

• @gucarslan ilginize teşekkür ederim. Sorun benden kaynaklıymış. Heyecandan yanlış giriş yapmışım. Ais kaydından ds260 formlarının durumunu sorgulama ekranından ceac a baktığımda Ready ibaresi mevcut. Gereksiz yere meşgul ettim. Kusura bakmayın. Şuan için sorun yok, her şey kontrol altında 🙂

• @lesnarhomie Merhaba, benim devlet hastanesinden alabildiğim antikor testleri:

(bunlar 15 günde çıkıyor)

Tüm aşılar için antikor testi olmuyor diye biliyorum. Bunların yanı sıra olduğunuz aşıların listesini de yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim.

• ANK dan ses yok ANK da mı frene bastı? ne düşünüyorsunuz?

• @gucarslan Hocam yas yuzunden istesem de Eylulun otesine geciremiyorum maalesef. Eylulde 25 doldugu icin yesil kullanim hakkim ve pasaportun suresi ayni anda Eylulde bitiyor maalesef. Ne yapacagimi bilemedim o yuzden. Bordomda 6 aylik bi schengen gecmisi var o yuzden sansa birakmayip schengen basvurcam tabii ki de ama cikmama ihtimaline karsin yesil pasaportla en gec ne zaman cikabilirim onu anlayamadim bi turlu, konsoloslukta net bi cevap vermedi bu konuda 😕

• @minnesota
    Ankara hicbir zaman gaza basmadi ki..

• @ugursway tercüman tutmayı düşünen herkes için açıklayıcı bir yazı olmuş. teşekkür ediyorum.

• @akara gözümden kaçmış olmalı. sağolun🙏

• buradan kontrol ediyorum henüz bi gelişme yok

• Selamlar, yarin 15:40 ta thynin istanbul-chicago ucagi ile 1 haftaligina ilk girisimi yapmayi planliyorum, pass bilet aldigim icin ucaga alinmama ihtimalim de var 😃 bir sorun cikmaz ise göcmen vize ile ilk giris basligina detayli deneyimimi aktaracagim yarin ayni saatte ilk girisini yapacak varsa haberlesebiliriz.

• @rezanclz Pass bilet nedir? Tam çıkaramadım

• Selamlar herkese,
    Ben dosyamı taşımak için Viyana ya mail attım ve bugün kabul aldım.
    Dosyamın KCC den oraya devrinden sonra mülakat verilmek üzere hazır olacağını yazdılar, ve tekrar iletişime geçeceğiz dediler. Hamileyim ve mülakata hamileyken gitme durumum olabilir, bu şekilde HAMİLEYKEN VİYANA da mülakata giren var mı varsa bana yazabilir misiniz lütfen konu elzemdir, XRAY vs aşıları yaptırmadan da mülakata girilebiliyor mu, doktorum önermiyor XRAY VE AŞI?
    mülakatı gerçekleştirip doğumdan sonra sunmamı kabul ederler mi vs

• Herkese merhaba, pasaportumuzu bugün aldık ve çok keyifli bir Bangkok süreci geçirdik. Deneyimimizi en kısa sürede size yazacağız. Umarım herkes en kısa sürede sürecini tamamlar.

• ⭐⭐

@TuttoSPORT hayirli olsun, yeni hayatinizda bol sanslar.

• ⭐⭐

@sezen tebrikler, yeni hayatinizda bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota havayolunun kendi çalışanları ve 1.dereceden aileleri için düzenlediği bedelsiz bilet

• Çok özel bir durum bilen belki vardır, ancak 2024 viyana mülakat deneyimlerinin tümünü aşağıdaki pdf’ten okuyabilirsiniz. Hamile vb kelimeleri pdf’te aratabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1728637450480-dv2024-viyana-mülakat-deneyimleri.pdf

@zerooo, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese,
    Ben dosyamı taşımak için dün Viyana ya bir mail attım ve bugün kabul aldım.
    Dosyamın KCC den oraya devrinden sonra mülakat verilmek üzere hazır olacağını yazdılar, ve tekrar iletişime geçeceğiz dediler. Hamileyim ve mülakata hamileyken gitme durumum olabilir, bu şekilde HAMİLEYKEN VİYANA da mülakata giren var mı varsa bana yazabilir misiniz lütfen konu elzemdir, XRAY vs aşıları yaptırmadan da mülakata girilebiliyor mu, doktorum önermiyor XRAY VE AŞI?
    mülakatı gerçekleştirip doğumdan sonra sunmamı kabul ederler mi vs

• Bugün bizde mülakata girdik ve bayrağımızı aldık, yarın pasaportları teslim alırım umarım, sonrasında cumartesi günü Miami ilk giriş yapacağız iki günlüğüne, müsait olunca mülakat deneyimimi yazacağım, herkese sürecinde bol şans dilerim.

• ⭐⭐

@Falcon-1 vizeniz hayırlı olsun miami girişiniz orada iş bulma süreciniz olsun harcamalarınız vb konularda burada sizden sonra geleceklere yardımcı olmak adına deneyimlerinizi yazarsanız bizleri unutmazsanız çok sevinirim bizler yani çekilişte kazanmayı bekleyenler buradaki deneyimleri okuyarak planlamalarımızı yapıyoruz bu forum sayesinde dosya taşımanın önemini gördüm bu yüzden profilimi bir gün kazanırsam diyerek dosya taşımaya hazırlıyorum 🙂

• @zerooo
    Merhabalar, dosyaniz tasindigina gore, ilgili konsoloslugun anlasmali oldugu saglik kurulusu ile iletisime gecerek, aklinizda ki butun sorulari sorup, surecinizi bu dogrultuda yonetebilirsiniz. Size en dogru bilgiyi ve yonlendirmeyi kendileri yapacaktir. Kolayliklar dilerim.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 316
  • 2688
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |