DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Burada Karadağ ın DV vize performasını göremiyorum. Karadağ konsolosluğu çıkmıyor. bilgi olan var mı ?

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc Cunku Karadag DV islemiyor, Belgrad Konsoloslugu bakiyor o ise ve bu bilgi bir arama yapmaniza bakardi forumda...


  • @lumos Yazmadan önce arama yaptım. şirket kurup Karadağa gitme planları olanları okudum ama net bilgi bulamadım. belki de henüz sizin kadar forumu tam anlamıyla çözemedim. Cevap için teşekkürler.


  • Gürcistan a dosyamı taşıyıp mülakatımı sizde yapabilir miyim diye mail atmıştım. Kullanıcı adı ve giriş bilgileri için şifre göndermiş. buraya giriş yaparsam ilerde bir zararı olur mu dosyama. burada açık gözükme yada açık kalmış olması gibi bir durum çıkar mı karşıma. forumda daha önce aynı şekilde mail atıp şifre gelmiş olan yorumları okudum ama sonraki süreçle ilgili bilgi paylaşılmamış.
    Gürcistan olumlu olumsuz dönüş yapmıyor artık mail atmayacağım. forumda Tiflis başlığı ile ilgili tüm yorumları okudum. olumlu yorum yok yani boşa kürek çekmekten ibaret sanıyorum.


  • @gucarslan bende bakaya durumdayim yurtdisindayim askerlik belgesi alamiyorum ama bunun cozum yolu oldugunun bedelli askerlik basvurusu oldugunu dusunuyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Gürcistan a dosyamı taşıyıp mülakatımı sizde yapabilir miyim diye mail atmıştım. Kullanıcı adı ve giriş bilgileri için şifre göndermiş. buraya giriş yaparsam ilerde bir zararı olur mu dosyama. burada açık gözükme yada açık kalmış olması gibi bir durum çıkar mı karşıma. forumda daha önce aynı şekilde mail atıp şifre gelmiş olan yorumları okudum ama sonraki süreçle ilgili bilgi paylaşılmamış.
    Gürcistan olumlu olumsuz dönüş yapmıyor artık mail atmayacağım. forumda Tiflis başlığı ile ilgili tüm yorumları okudum. olumlu yorum yok yani boşa kürek çekmekten ibaret sanıyorum.

    Neden current olmadan konsolosluğa mail attınız ki dosya taşıma için?


  • @EzgiLera Current olduktan sonra dosyanıza burada bakabiliriz gibi bir kabul maili alabilirsem. KCC aracılığı ile şimdiden dosyamı taşırım diye düşündüm.


  • @fahriakc Sizi görüyorum 1 aydır uğraşıyorsunuz. Bence o cevap mailini alamassın hocam. CN numaran 21XXX böyle giderse seneye Ankara üzerinden mülakat alman pek mümkün değil gibi. KCC ile taşıtabiliyorsan bir yere taşı, en azından mülakat alma şansın olur.


  • @yck06 Hocam KCC den taşıma yapmadan önce konsolosluktan onay maili alabilir miyim diye mail atmıştım ne kadar doğru ondan da emin değilim açıkçası. Aksi halde KCC ile dosya taşıdığım konsolosluk oturum , vatandaşlık vs isteyebilir, buraya neden taşıdın bize mi sordun gibi olay çıkabilir ortaya.


  • @yck06 Hocam Ankara da hiç umudum yok.


  • millet selamlar ,2025 icin kcc ile dosya tasima yapanlar vardi simdiden , son durum nedir gelen mailler olumlumu olumsuzmu,ayrietten bu tasimadan sonra konsolosluklarin talepleri varmi onlarla iletisim kuran oldumu.hadi tasidik diyelim konsolosluk oturum vs isterse yandik 🙂


  • @fahriakc Hocam mantık basit. Ankaradan zaten mülakat gelmez gibi düşün taşıt dosyanı bir yere. Eğer taşıyıp birde mülakat verirlerse en azından mülakata girme şansın olur ki bu şekilde temmuz ayında mülakata girecek 2 kişi var.

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yck06 Hocam KCC den taşıma yapmadan önce konsolosluktan onay maili alabilir miyim diye mail atmıştım ne kadar doğru ondan da emin değilim açıkçası. Aksi halde KCC ile dosya taşıdığım konsolosluk oturum , vatandaşlık vs isteyebilir, buraya neden taşıdın bize mi sordun gibi olay çıkabilir ortaya.

    Öyleyse işinizi kolaylaştıracak küçük bir tüyo vereyim size. Konsoloslukların web sitelerini inceleyin.

    Genelde web sitelerinde X ülkesi vatandaşları ve oturum sahibi olanlar için mülakat planlanır gibi ifadeler yazar. Ama bazılarında yazmıyor. Sadece önceliğin vatandaş ve oturum sahibi olanlarda olduğu yazıyor. İşinizi garantiye almak istiyorsunuz madem, bu ifadenin yazmadığı konsolosluklara taşıtın. Ama sizin gibi başkaları da taşıtırsa konsolosluk size mülakatta “oturumun nerede?” diye sormayacak olmasına rağmen mülakat da vermeyebilir çünkü kapasitesi yetmez.

    Daha önce kimse oturumsuz dosyasını taşıtamamışken 2022 yılında bu detayın fark edilmesi sayesinde oturumsuz dosya transferleri başladı. Tabi DoS’un “Verebildiğiniz kadar çok mülakat verin!” baskısı da etkili oldu.


  • @EzgiLera
    Bu detayı da dikkate alıp ona göre araştırma yapacağım. teşekkür ederim.
    Garantiye almak tabi istiyorum ama bunun yanında Konsolosluğa öncelikle sorup onay almak istememin amacı dosyayı taşıyıp emrivaki yapmış olmamak. olumsuz hava yaratıp hiç randevu da vermeyebilirler..


  • @EzgiLera bizimki greencard ta sayılmaz anneannemden dolayı oturum ve calısma ıznı kazandı anneannemın cocukları ve torunları. resmi siteden bizzat bu işlerden anlayan dayılarım abim bakıyor dolandırılma yok. bu bizim için ayrı bir durum ama mülakatımız olacak bizim de. zarf bekliyoruz.


  • @EzgiLera Belirttiğiniz X ülkeleri vatandaşları için mülakat planlanır ile ilgili bilgileri konsolosluk sayfasında hangi başlık altında bulabiliriz.


  • @gucarslan verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 2025 talihlisiyim üniversitem bu sene bitecek diplomamı almış olacağım ve pasaportumu da yenileyeceğim bu iki nedenden dolayı formumu açtırıp güncelleme yapmayı düşünüyordum güncelleme yapmamamız gerektiğinden bahsetmişsiniz güncellemediğimiz bilgilerin beyanını ne zaman yapabiliriz


  • @Busra-Dezen belirttiğiniz detaylarda vize türü ne oluyor? Anladığım kadarıyla Diversity Visa değil sizinki.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Cansu-mer ilgili iletinin meali;

    "ben bu kadar iletiyi okuyamam, biri özet geçsin"

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hüseyin-1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    ilgili güncellemeyi mülakat aldığınızda yapabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

43.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

440.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum