Amerika'da Ehliyet Almak
-
-
@luksemburq play store olarak aynı program var
-
@baymyrat Bilgi için teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim, hayırlı olsun.
-
Sevgili dostlar, ayvalik10 un paylastigi fotodaki ,2. Siradaki programi indirip calisirsaniz birebir cikiyor sorular. Ama yarin sorulari degistirirlerse , beni linc etmeye kalkmayin burada.
-
@balcinerb kimse linç etmeye kalkışamaz sadece teşekkür edebilirler vu kadar hassas bir konuda yaptığın iyiliği para ile alamazlar
-
@ayvalik10 tşk abi .zahmete göre👍😊😘
-
@luksemburq ne zahmeti ayıp ediyorsun biz burada aileyiz birbirimize yardımcı olucaz ki sorunlar küçülsün bitsin
-
@ayvalik10 abi bir şey sorucam .ben ehliyyeti alsam amerikada ,bu ne kadar sürer ?
Yani ehliyyet uzundönemlimi oluyor yoksa kisadönemlimi ? -
@luksemburq eğer direksiyon randevunu aynı gün boş olursa bir gün içinde oldu da bitti maşallah dersin
-
@ayvalik10 abi yanliş anladin .yani farz edelim ehliyyeti aldim və bu ehliyyet kaç yaşina kadar bende kalicak ?🤔🤔
-
@Edelweiss merhaba abi .ben testlere bakdim.
Sinav testi çok .ama sorun şu ki 3 test bedava və ben onu tamamladim .
Peki diger testler ise premium isdeniliyor
Premiuma kayd olmak için para verib mi testi okumaliyim ? -
@luksemburq, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@ayvalik10 abi yanliş anladin .yani farz edelim ehliyyeti aldim və bu ehliyyet kaç yaşina kadar bende kalicak ?🤔🤔
Şurada eyaletlere göre ehliyetin geçerlilik süreleri verilmiş: https://www.iii.org/state-drivers-license-renewal-laws-including-requirements-for-older-drivers
Geçerlilik süresi yaşa ve hangi vizeyle ABD'de bulunduğuna göre de değişiyor.
-
@luksemburq, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@Edelweiss merhaba abi .ben testlere bakdim.
Sinav testi çok .ama sorun şu ki 3 test bedava və ben onu tamamladim .
Peki diger testler ise premium isdeniliyor
Premiuma kayd olmak için para verib mi testi okumaliyim ?O uygulamadaki/sitedeki free sorular bittiyse başkasına da geçebilirsiniz. Premium alip almamak sizin bileceginiz sey.
-
@knnrn ben new yorka baktim .8 yil yazmislar .mesela 8 yil kecdikden sonra yeniden sinav sorularini cevaplayib alicaz yoksa eski ehliyyeti verib yenisini mi alicaz ?
-
Ehliyet yenileme cok kolay bir islem. Eskisini suresi dolmadan goturuyorsunuz, goz testinden gecip, resim, odeme ve yenisini alma. Tekrar sinav falan yok.
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🙏🏻
-
@hjkkll rica edeirm biz burada aileyiz tabiki de yardım edeceğiz
-
@maestro video için teşekkürler.
-
amerikadaki ehliyet kursları nasıl iyimi eğitimi hiç araba kullanmayı bilmeyen biri trafiğe cıka bilirmi NYC icin
-
@yapay-zeka Merhaba, Turkiye'ye gore ehliyet alma daha kolay ( benim tecrubeme gore) Yazili sinavdan gecmek biraz calisma sonucu son derece kolay. Direksiyon sinavinda ise tabiki tecrube gerekli. Yine de kisa bir egitim sonrasi kolaylikla gecebileceginizi dusunuyorum. Turkiye'den ehliyeti olanlar direksiyon sinavinda zorlaniyor. Turkiye'de edinilen bazi aliskanliklar burada sinavi gecmenizi zorlastirabiliyor. Hic bilmiyor olusunuz bence sizin icin bir avantaj. Bir de araclarin tamami otomatik vites oldugundan kullanimi cok kolay. Kisacasi , cok kolay birsekilde, az miktar calisma ile rahatlikla ehliyet alabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum