Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Yakın zamanda annem turist vizesiyle ziyarete gelecek, gelirken yanında pastırma, sucuk vs. veya kendisi yemelik bir şeyler de getirmek istiyor. Birkaç forumda okuduğuma bunları getirmenin yasak olduğunu da duydum fakat bu el bagajı veya uçağa teslim edilen bagajlarda değişiyor mu? Sonuçta insanlar uçağa binmeden restoranlarda yemek yiyor ve çantasına bir şeyler koyanlar da oluyor haliyle. Ben de aynı şekilde çantamda buna benzer yiyecek vs. getirirken sıkıntı çekmedim çoğunlukla. Tek bir sefer çantamdakileri beyan etmem gereken form verildi uçakta otururken, inmeden hemen önce, onun dışında bir olay yaşamadım. Bu konu hakkında detaylı bilgi paylaşabilirseniz sevinirim yasak olup olmaması veya ne kadar titiz olup olmadıkları konusunda.


  • Merhaba.
    Ben ilk defa j1 vizesi ile amerikaya gideceğim. Orada yaşayan bir tanıdığım için yanımda 3kg peynir götürmem gerekiyor. Uçak altı valimizde bu sorun çıkartır mı ?
    Ve uçak altı valizine oje,ruj,parfüm,şampuan koyabilir miyim? Uçak altında gidecek sıvılar için nasıl bir kural var.Okuduğum her şey el bagajı ile alakalı ama ben uçak altını merak ediyorum. Teşekkürler


  • @hetfieldb
    Ülkeye girişte tabelalarda, et ve süt ürünleri, hayvansal gıda, yaş sebze-meyve ve tohum getirilmesinin kesinlikle yasak olduğunu yazdıkları duyurular asılmıştı.

    Bazı havaalanlarında çok sıkı denetim var,(özellikle New york, New Jersey, Boston tarafları için duyuyorum) bazılarında daha seyrek oluyor anladığım kadarıyla.
    Bu tarz denetimlerde yüksek tutarlı ceza kesebiliyorlarmış. Uçakta bir form doldurtuyorlarmış bagajda getirilen gıda ürünleri ile ilgili, ben henüz denk gelmedim. Ama aynı konuyu çok araştırdığım için çok kişiye sormuştum.

    Nelerin götürülebileceğini anlayabilmek için resmi bir siteleri var burayı inceleyebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum