Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Amerika’da Güzellik ve kişisel bakım salonları...

    Merhaba arkadaşlar yakın zamanda green card ile New Jersey’e gideceğim. Türkiye’de Maniküristliğin yanında protez tırnak ve kalıcı oje uzmanlığı yapıyorum. Orada bu alan ile ilgili iş bulmakta zorlanır mıyım ? İşimi evden yapabilir miyim? Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?


  • merhaba, her eyalette sistem farklı lütfen bunu new jersey için araştırın, ancak ana konu şöyle oluyor, siz manikür işini bilseniz bile eyalet bunu saymıyor, öncelikle belli bir seviye ingilizce bilmeniz gerekiyor, sonra 240 saatlik bir nail tecnichan eğitimi almanız gerekiyor. Bu eğitim eyaletin onayladığı özel alanlarda veriliyor. Sonra eyaletin sınavına giriyorsunuz. Sınavı geçerseniz manikürist oluyorsunuz. Ancak gitmeyi planladığınız yer New Jersey, Türk çok ve belki instagram üzerinden bir sayfa oluşturur ve kişiye özel evde hizmet verirsiniz bir süre. Çünkü kurslar ortalama 2500-3500 dolar bandında. Ödeme yapıyorsunuz ve yine ortalama 3 ay kadar da eğitim sürüyor, sabahtan akşama dek neredeyse. Ya da sadece 2 gün alayım 6 ayda bitsin gibi konular var. Ayrıca New Jerseyde aldığınız sertifika ve manikürist izni Los Angeles ta geçmez örneğin. Her eyaletin kendi şartları oluyor, lütfen bunu New Jersey kendi sayfasından araştırın. Bir de ekleyeyim, normal dümdüz protez tırnak 100 dolar, eğer model yapayım taş takılsın desenler olsun derseniz 180 dolara kadar çıkar. Ben sertifikasız kaçak bir Türkle çalışayım derseniz saatte 30 dolar alır geçersiniz. Hiç unutmayın. Elinizdeki bilgi altın gibi burada. Kendinizi iyi değerlendirin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum