Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese iyi günler ve hayırlı bayramlar, ben 2016 yılında lösemi teşhisi konuldu ve 8 ay lösemi tedavisi gördüm. Tedavi sonrası 2018 yılında geçici %90 engelli raporu aldım.5 yıl sonra %90 dan düşük bir rapor verilecek. Bu süre zarfında eğer bana greencard çıkarsa mulakatta ne gibi sorun olabilir. Abd hükümeti kendisine yük olmayan insanları alır. Benim uvuzumda herhangi bir sorun yok. Calisamayacak durumda degilim. Sadece ayda bir kere kan tahlili veriyorum. Eğer benim durumumda olanlar varsa lütfen durumunuzu ve tecrübenizi paylaşın

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muhammed-Yasin, içinde söyledi: Engelli Bireyler icin Gocmen Vize Sureci

    Herkese iyi günler ve hayırlı bayramlar, ben 2016 yılında lösemi teşhisi konuldu ve 8 ay lösemi tedavisi gördüm. Tedavi sonrası 2018 yılında geçici %90 engelli raporu aldım.5 yıl sonra %90 dan düşük bir rapor verilecek. Bu süre zarfında eğer bana greencard çıkarsa mulakatta ne gibi sorun olabilir. Abd hükümeti kendisine yük olmayan insanları alır. Benim uvuzumda herhangi bir sorun yok. Calisamayacak durumda degilim. Sadece ayda bir kere kan tahlili veriyorum. Eğer benim durumumda olanlar varsa lütfen durumunuzu ve tecrübenizi paylaşın

    Gecmis olsun. sorunuzu ilgili basliga tasidim. onceki sayfalari okumanizi tavsiye ederim.


  • Selamlar, geçirdiğim trafik kazası sebebi ile sağ gözüm görmüyor ve sağ kolumda dirsekten omuza kadar platin var, ağır kaldıramıyorum. Bu durum sağlık raporu sürecinde engel teşkil eder mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @knsl, içinde söyledi: Engelli Bireyler icin Gocmen Vize Sureci

    Selamlar, geçirdiğim trafik kazası sebebi ile sağ gözüm görmüyor ve sağ kolumda dirsekten omuza kadar platin var, ağır kaldıramıyorum. Bu durum sağlık raporu sürecinde engel teşkil eder mi?

    gecmis olsun, herhangi bir problem olmaz. Saglik raporundaki problemler daha cok toplum sagligini etkileyebilecek bulasici hastaliklardan dolayi cikiyor.


  • Merhabalar. Ben doğuştan Cereblal Palsy hastasıyım. Fiziksel yetersizliklerim var ancak kendi işimi kendim görebiliyor ve sosyal yaşama katılabiliyorum. Bu durum Green Card almama engel teşkil eder mi ?

    Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   admin admin 

  • Merhabalar yeni üye oldum. 27 yaşındayım ve Cerebral Palsy hastasıyım bacaklarım güçsüz. Kanedyen kullanarak yavaş yürüyorum. Green Card'a başvurmam durumunda beni elerler mi engelliyim diye? Ve ortalama ne kadar para göstermem gerekir? Cevaplayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.

    ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.

    kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

66
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum