Texas
-
-
@aliarmgn Ne kadar kira odeyeceginize gore degisir. Ama aylik 1500 dolar civarinda net gelir ediyor, yeterli olacagini sanmiyorum. Ek is yaparak aylik 2000 ve ustu kazanirsaniz idare eder.
-
@knnrn merhaba aylık çalışma saati 150'mi? TR'de 225 ya oradan karşılaştırma yapayım dedim.
-
@asilcenk Haftalik full-time calisma saati 40 saat. Kabaca brut 1700 net 1500 gibi dusundum.
-
@knnrn çok teşekkürler... Bu gidişle GC'yi alamayacağız ama yinede öğrenmek istedim...
-
Teşekkürler bilgi için ilk etapta ev kiralama düşünmüyorum oda olucak muhtemelen,iş bulursam da ikinci iş tabiki seve seve giderim.
Şikago'da kalmak istemiyorum daha sıçak bir bölge bulmam lazım direk Türkiye'den uçuş olan :) @knnrn Texas içinde söyledi:@aliarmgn Ne kadar kira odeyeceginize gore degisir. Ama aylik 1500 dolar civarinda net gelir ediyor, yeterli olacagini sanmiyorum. Ek is yaparak aylik 2000 ve ustu kazanirsaniz idare eder.
-
Houston,Dallas,Austin kapışıyor!
-
Teksas ta yaşayan ve ehliyetini yeni almış arkadaşlar FAVOR uygulaması indirin mutlaka. müthiş parası var uygulamanın. Uber eats gibi. soru soracak arkadaşlarım özelden yszabilirler. Youtube kanalımda bahsedeceğim ayrıca.
-
Teksas ta yaşayan ve ehliyetini yeni almış arkadaşlar FAVOR uygulaması indirin mutlaka. müthiş parası var uygulamanın. Uber eats gibi. soru soracak arkadaşlarım özelden yszabilirler. Youtube kanalımda bahsedeceğim ayrıca.
Hep para hep para...
Bu bankacıların....
Güzel olur videolar... İnsanları rahatlatıyor bu tarz işlerle ev gecindirebilecegini bilmek...
-
@semavi ilk geldik biraz dağıldık. yani şöyle hazıra dağ dayanmıyor. iş başvurusu yapıyoruz dönüşler çok geç. uber lyft bir yıllık ehliyet istiyoe. senin gibi tüccarlığa kafamız basmıyor :) yallah favora. napalım
-
@semavi ilk geldik biraz dağıldık. yani şöyle hazıra dağ dayanmıyor. iş başvurusu yapıyoruz dönüşler çok geç. uber lyft bir yıllık ehliyet istiyoe. senin gibi tüccarlığa kafamız basmıyor :) yallah favora. napalım
Çok iyi yapmışsın... Geçiş süreci için süper bu işler... Zamanla halledersiniz zaten iş meselelerini
-
@semavi herkesin dediği gibi 2 sene çelik gibi sinir.. sonrası kara görünür.. biz buraya cocuklarımız için geldik. sende ve bir çoğumuz da.. onlar şöyle diyecekler "ailem Türkiye den bizim için göçmüş. onlar sıkıntısını çekti bize güzel bir hayat verdi"..
-
@semavi herkesin dediği gibi 2 sene çelik gibi sinir.. sonrası kara görünür.. biz buraya cocuklarımız için geldik. sende ve bir çoğumuz da.. onlar şöyle diyecekler "ailem Türkiye den bizim için göçmüş. onlar sıkıntısını çekti bize güzel bir hayat verdi"..
Dunya lideri olacak ülkeden buraya geldiniz demezler degil mi :)
Bu arada az önce @mhepekiz indi Texasa... Nüfus artıyor :)
-
-
-
öncelikle hayırlı olsun @mhepekiz yeni yaşamınızda başarılar dilerim. Umarım bilgilendirici video serinize orada da fırsat bulur ve devam edersiniz. Son zamanlarda Dallas - Houston - Austin arasında rekabet yaşatıyorum kendi araştırmalarımda :)
-
@omertug çok teşekkürler. Video işi şu anda muamma ama buradan elden geldikçe paylaşmaya çalışırım deneyimlerimi
-
-
Sayın @mhepekiz Yeni yaşantınızda sağlık başarı ve mutluluklar dilerim umarım herşeyi arzu ettiğiniz şekile biran önce yoluna koyarsınız
-
@murat34 teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum