Temsilciler Meclisinde secimin cok yakin gececegi (ama Cumhuriyetcilerin almasinin beklenildigi) yerlerde Demokratlar su ana kadar iyi bir is cikardi...
Screen Shot 2022-11-09 at 12.48.12.png
.......terrorist olayi olmadigina sevindim,herhalde fazla suratten kaynaklanan kaza olacak,allah yakinlarina sabirlar versin.
Bugun Black Friday!! Gece yarisindan itibaren alisveris cilginligi basladi. Ama gozlemledigim kadariyla cogu insanlar online alisveris tercih ediyorlar. Pazartesi gunu de Cyber Monday.
Eger ihtiyaciniz olan urunleri online degisik storelarin websitelerinden takibe alirsaniz, bu donemde iyi indirimler yakalayabilirsiniz. Hatta cogu zaman bu tur indirimler Noel gunune kadar bulunabilir.
Orneklemek gerekirse, biz daha onceki yillarda tanesi $1’a tshirtler, sortlar bulup almistik. $20’a Nike spor ayakkabisi almistik. Yine $18’a Adidas ayakkabi almistik. $180’a Samsung 55” smart TV almistik. Tanesi $50’a deri ve sport tarzi ceketler almistim ben, normalde fiyatlari $400 idi.
Congress has ended the threat of a government shutdown until after the holidays. The Senate gave final approval to a temporary government funding package Wednesday night and sent it to President Joe Biden for his signature.
yine gecici olarak anlastilar, bu sene kapanma olmayacak. kabaca 2 aylik bir zaman kazanildi.
hayirli olsun.
bilgi için teşekkürler
@newman Dediği gibi belki 3 gün 3 ay 3 yıl ne zaman çökecek bilemezsin ,
Dünya yeniden bir değişim eşiğinde.
İşin Amerika tarafı malesef illegal girişler greenkart gibi legal işlemleri zorlaştırıyor bu sene 50 bin caseler rağmen 32 bine kadar sadece gelindi ayrıca 15 e kadar sadece mülakat verildi malesef
Önemli olan tanıtım ve reklam tanınmamış bir araca 40 50 bin dolar bareminde yurt dışında satış yapmak zor bu konuda ciddi harcamalar yapılırsa araçta biraz beğenilirse ne âlâ.
Tam inşaatlık bir alandı, sit alanı statüsünden çıkarıp birkaç gökdelen dikerler.
@crazycells bende son anda ödeme yapmıştım zamlı tarifeye girmeyelim diye. Ülkemizde TL hergün değer kaybettiği için erken ödemeden dolayı karda sayayım kendimi 🙂
CHP, ABD Temsilcisi Yurter Özcan, sosyal medya hesabından New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na bir saldırı olduğunu açıkladı.
@celica, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Amerikalılar neden covid aşısına "Elephant" diyor? Anlamı nedir
Covid hastaliginin ve asilarinin yan etkileri ve bircok ileriye donuk olumsuz etkileri oldugu ve fakat bunlarin yetkililer ve ilgililer tarafindan gozardi edildigi veya gormezlikten gelindigi gibi bir durumu 'elephant' olarak adlandiyorlar. Yani fil kadar buyuk bir problem var ama herkes gormezden geliyor anlaminda kullaniliyor. Elephant in the room diye kullanilan bir deyim vardir. Bununla ilgili kullaniliyor.
@redsat2000 Hayırlı bayramlar inşallah 😊🌿
@homespace aşağıdaki linke tıklayarak bekleyenlerin sayfasına bekliyoruz. Herkes orada bir tek sen yoksun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/21785
Katar da duzenlenen dunya kupasi hakkinda yorum ve gorusleriniz icin...
İslamic Casper
Turnuvanin ilk surprizi geldi: Favorilerden Arjantin Suudi Arabistan'a 2-1 yenildi.
Dun de ABD oldukca iyi oynadigi macta Galler ile son 10 dakikadaki penalti nedeniyle 1-1 berabere kaldi.
@MySea rusvet olduguna adim gibi eminim.
@MySea uzman yorumlari araplarin hakkini vermis aslinda rusvet falan filan olmayabilir ama yine de bizim icin cok garip oldu iyiki izlememisiz
arjantin aslan gibi 2 gol fazla atiyor aslinda tum enerjisiyle. ulan araplar [ofsaytlar cok komik bence sanki ortada yuksek miktarda rusvet kokusu var 100 tane ofsayt ile gol attilar] bu gunluk bu kadar futbol yeter favorimiz USA
@celica Ben de izleyemedim, uyandigimda mac bitmisti. Ilk yarida Arjantin'in 3 golu offside nedeniyle iptal olmus. Ilginc geldi bana!!!
Eger ABD, Ingiltere'den puan kopartabilirse, grupdan cikar gibime geliyor.
Ben onu bunu bilmem. Dört gözle 2026 Dünya Kupasını bekliyorum. ABD-Kanada-Meksika ortak yapacaklarmış. Elimden geldiğince tüm maçlara gitmeye çalışacağım
@sir-altan Abi bugun sizinkilerin Fransa ile maci var. Bol sans!
....australya fransa macinin ilk devresini izledim skor france2-1 di biraktim,her ulke insani kendi futbolcularini tanir,australya ligide parali kanala gectigi icin lig maclarini izleme sansim olmuyor ve australyali futbolculari tanimiyorum. ilk oynanan maclar cok tatsiz tuzsuz pek zevk vermiyor, 16 ya kalinca maclar daha cok heyecan kazanirlar zannediyorum. bir sonraki dunya kupasinda 48 takim oynatmayi planliyorlar yada planlandi,cok takim olunca turnuvada dahada zevksizlesecek diye dusunuyorum.butun takimlara bol sanslar.
@sir-altan 4-1 Fransa galip geldi.
Bizim mutlaka 2026 dunya kupasina katilmamiz lazim. Ama bu Kuntz'la olacak is degil diye dusunuyorum.
Japonya Almanya'yi 2-1 yendi. Surprizlere acik bir turnuva olacak gibi.
@MySea Kesinlikle öyle
Bugun Portekiz ve Brezilya da puan kaybederse, keyifli bir turnuva olur
Yarin ABD-Ingiltere maci var. 350 milyon Amerikali tek yurek galibiyet bekliyor!
@celica, içinde söyledi: World Cup 2022 - Dunya Kupasi
o kiliclarla dans ettikleri acilis dansi neydi oyle... hic nizam yok, sekronizasyon yok, seyir zevki yok. abuk subuk bir seydi. bi de normalde futbolla ilgim olmamasina ragmen yine dunya kupalarina arada bakiyordum, ama bu katarin rusvet muhabbetinden sonra iyice sogudum 1 macini dahi izlemedim...
Bilmeyenler için kılıç dansı, kafa kesme hareketi oluyor. O nedenle geleneksel danslarında kılıcı aşağı yukarı olacak şekilde sallıyorlar..