Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • Sayın @eem1978 evrakı yolladıktan sonra evrakın işlendiğine dair mail geldi, AP durumu yok ama AP işleminde gibiyim!


  • Anladim o zaman crazycell abinin cevabini bekleyelim.umarim en kisa sürede hallolur


  • Sayın @crazycells an itibariyle ceacta da durumum AP olarak güncellendi, yönlendirmelerinizi rica ederim.


  • @ONROZR benimde ap olduktan hemen sonra issued olmuştu. Gözünüz aydın şimdiden 😁


  • @ONROZR HAYIRLI OLSUN 1-2 SAAT İÇİNDE İSSUED OLUR.


  • Sayın@Tairanu biz AP yi görünce evde ailece çöküş yaşadık, umarım dediğiniz gibi olur


  • Sayın @KingTricky teşekkürler, umarım dediğiniz gibi olur.


  • @ONROZR yok yaşamayın aynı süreçte gidiyoruz aşağı yukarı. Bende bu is olmayacak derken şu anda pasaportum elimde. Icinizi ferah tutun bugun yaada yarın issued olursunuz.


  • Yeşil pasaportum var fakat eğitimimi tamamladığım icin geçerli değilmiş bugün öğrendim.Sağlık kontrolüm ve mülakatıma çok az kaldı.Ne yapabilirim?


  • @Basak çok az kaldı darken ne kadar kaldı ? eğitimi ne zaman tamamladınız...pasaport dediğin 3 günlük iş artık...


  • @Basak bir an önce yeni pasaport çıkartın bence.2 3 gün sürüyor en fazla


  • @Basak Onunuzde yeterince zaman var. Hemen pasaport harci ve degerli kagit bedelini yatirarak, biometrik fotografla birlikte gidin nufus mudurlugune. Durumun onemini anlatin, randevusuz da olsa alirlar 5 dakikalik is basvuru isi. İki gune kadar da yeni pasaport hazirlanip kargoya verilir. Ama herhangi bir terslik olusmamasi adina zaman kaybetmeden hemen harekete gecmekte yarar var.


  • Bu ileti silindi!

  • @dogodogo @tesko @arkben 29 unda sağlık kontrolüm var ve yarın uçuşum var.28 inde Ankaradan muracaat etsem yetişmez.Sağlık kontrolüne farklı mülakata farklı pasaport mu götüreyim, saçma.6 Eylülde de mülakatım var.Bu zamana kadar her yerde şu anki pasaport bilgilerimi kullandım.Ayrıca okuldan mayısta mezun oldum. @crazycells Ekimde 2.üniversiteye kayıt olsam ve mulakatta bunu belirtsem okumaya devam edeceğim için yeşil pasaportumu değiştirmedim desem olur mu?


  • Bu ileti silindi!

  • @Basak selamlar öyle yazınca sizden çok telaş yaptım, pardon, okumadan etmeden girdim konuya, crazycells yorum yapsın, ona göre devam edebilirsiniz, yani yeşil pasaport öğreniminiz bitince bildirmek zorundasınız der ama bir de şu var kim bilecek, kaldı ki devam niyetiniz varsa ki bence en doğrusu bu ? süresi bitmemiş bir pasaport sonuçta geçerli bir pasaporttur bir yoruma göre de... ekimde yeniden kayıt olana kadar süreç devam eder mi bilemem, sizi yanlış yönlendirmek ve telaşlandırmak en kötüsü olur şu aşamada. kolay gelsin..


  • @Basak Soyle yapilabilir. Once doktoru arayip vizenin basilacagi gecerli pasaportun saglik kontrolunde yaninizda olmasi zorunlu mu diye sorun. Buyuk ihtimal zorunlu diyecekler. Oyle bi durumda hic gecikmeden hemen bugun yarin yeni bordo pasaport icin basvurunuzu yapin. Konsolosluk mulakati gunune kadar elinize gecmis olur. Saglik kontrolune de gitmezsiniz. Eksik evrak durumuna kalirsiniz. Mulakattan sonraki en yakin tarihe saglik kontrolu icin simdiden randevu almaya calisin. Hatta bu saglik kontrolu randevusu icin direkt iletisime de gecebilirsiniz doktor ile. Bos yer yoksa belki yardimci olurlar. Eylul ayi icerisinde saglik raporunuzu alinca da eksik evrak olan saglik raporunu yeni pasaportunuzla birlikte ptt araciligiyla konsolosluga gonderirsiniz. Vizeyi basip gonderirler. En mantikli cozum bu gibi. @crazycells 'in yorumu da onemli.

    Bu arada, simdiye kadarki sureci yesil paraportunuzla gecirmeniz bir sorun teskil etmiyor. Yenisini cikarttim diyeceksiniz bu kadar. Onemli olan vizenizin basilmasini istediginiz gecerli bir pasaportu ibraz etmeniz.


  • @ONROZR en yakın zamanda vizeli pasaportunuzu elinize alırsınız inşaallah, dualarımız sizinle


  • @Basak yarın sabah hemen nufus müdürlüğüne gidip başvuru yapın 28 inde gelebilir pasaportunuz, o gün pasaportu acil posta ile yada otobüsle birisi size göndersin, hangi İldesiniz bu arada, inşaallah ankara ya yakındır


  • Sayın @Muhtaradana çok teşekkürler, tüm gönülden isteyenlerin alması dileğiyle


Benzer Başlıklar

  • 28 Oy
    6k İleti
    794k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    474 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 33 Oy
    5k İleti
    606k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum