Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @Maybeoneday lise diplomanı pek tabi vermeyecektir üniversite. Sen öğrenci belgesi alıp verebilirsin. Sonuçta lise mezuniyeti olmadan üniversite kaydı yapılmıyor. Okulundan alacağın öğrenci belgesi yeterli olacaktır kanımca.


  • @Maybeoneday, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells merhaba 8 Ağustos’ta mülakatım var. Şuan üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Okulum lise diplomamı vermiyor. Diplomayı tasdikleyip götürsem olurmu aslı yerine geçer mi. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Arkadaslarin da belirttigi gibi bu durumda ogrenci belgesi vermeniz gerekiyor.

    Universitenin , lise diplomasini geri vermemesi oldukca anlasilir bir durum :)


  • @macarovski, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Vizem tek girişli diye çıkış yaparsam tekrar girmem için vizeye ihtiyacım olacak.Ama mülakatım riske girecekse tabikide 1 ağustos da ankarada olacağım.Tekrar buradayken italya vizesi almaya çalışacağım italyada devam etmek için staja

    Italya konsoloslugu, pasaportu ne zaman geri veriyor? Ona gore bir plan yapip Turkiye'deki ziyaret zamanini minimum'a indirebilirsiniz. Zaten mulakat icin 2-3 gun oncesinden gelip saglik raporu almaniz yeterli, diger belgeler onceden hazirlanabilecek belgeler...


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @Sefa en son mezun olduğunu gösteren evrak gerekiyor. Yani öğrenci olduğunla ilgilenmez. O evrağı alıp götürebilirsin ne çeviri parası ver. Nede tasdik olduğu gibi götürebilirsin.

    Universiteden alinan ogrenci belgesi yeterli.


  • @nfs741, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    aşıları dişarda yaptılarımızı kabul ediyorlarmı

    DV2019 surecinin sonuna yaklasiyoruz, saglik muayenesinden hemen once kendi basiniza asi yaptirmamalisiniz, islemleriniz aksayabilir. Bilginize.


  • @ozkk Sağlık muayene raporları en fazla 6 ay geçerli. Ben 2 Temmuzda muayene oldum ve bir sonraki gün 3 temmuzda sonucumu aldım. Geçerlilik tarihi 2 Ocak 2020. Muayene olduğunuz günün sonrası eğer muayenede bir sorun yaşanmadıysa saat 16.00-18.00 arası sonuçlarınızı alıyorsunuz. Tabi cumartesi yarım gün çalıştıklarından durum farklı.


  • Merhabalar, 8 Ağustos'ta mülakat olacak, sponsor desteğiyle mülakata gireceğim. Sponsorum şu an evrakları hazırlıyor. Fakat şansımı güçlendirmek adına ailemdeki TL birikimini (30 bin TL kadar) de kendi hesabıma yatırıp göstermeyi düşünüyorum. Acaba TL kabul görüyor mu yoksa dolara mı çevirmeliyim parayı? Şimdiden teşekkür ederim umarım doğru yere sormuşumdur soruyu


  • @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, 8 Ağustos'ta mülakat olacak, sponsor desteğiyle mülakata gireceğim. Sponsorum şu an evrakları hazırlıyor. Fakat şansımı güçlendirmek adına ailemdeki TL birikimini (30 bin TL kadar) de kendi hesabıma yatırıp göstermeyi düşünüyorum. Acaba TL kabul görüyor mu yoksa dolara mı çevirmeliyim parayı? Şimdiden teşekkür ederim umarım doğru yere sormuşumdur soruyu

    Merhaba. Sponsorluk sözleşmesine ek olarak, hesabınızda da mali varlık göstermeniz yararınıza olacaktır. Belirli bir parayı veya döviz karşılığını hesabınızda göstermeniz, sizin de belirttiğiniz gibi şansınızı arttırabilir. Bu tutar şu kadardır diyemiyoruz, ancak arkadaşların foruma aktardığı ve çoğu forum kullanıcısının üzerinde mutabık olduğu bir tutar var. Bu başlığın ilk gönderisinde görebilirsiniz. Fakat yine de en son kararı görüşmeyi yapacağınız konsolos verecektir. Mülakatta başarılar dilerim.


  • Herkese merhaba, başta bizim için avantaj gibi görünen durumumuz şu an süreci negatif etkiler mi diye endişe ediyoruz. Konu hakkında fikri olan ya da daha önce başına gelmiş olan fikirlerini paylaşırsa çok seviniriz. Şöyle ki; 2019 talihlisiyiz-esas talihli benim. Eşim halihazırda ABD'de çalışıyor; ay sonunda Ankara'da olan mülakatımıza beraber girecektik fakat ABD'de olan çalışma izni vesilesi ile başvurduğu Green Card randevusu bizim Ankara randevumuzun hemen önünde bir tarihe denk geldi. Oradaki süreci avukat takip ediyor ve o mülakata mutlaka girmesini öneriyor. Bu durumda bizimle Ankara'ya; hem sağlık muayenesine hem mülakata gelmeyecek. DS260 formunda adının olması fakat mülakata girmemesi; benim ve oğlumun sürecini olumsuz etkiler mi?Mülakatta eşimin süreci ile evrakları götürmeyi planlıyorum-bunlar yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.


  • @melevin @sash aynı durum vardı ailesinde de farklı zamanlarda mülakata girmişlerdi.


  • Arkadaslar eski pasaportlarimizi mulakata goturmek zorundamiyiz yoksa keyfi mi? Yani suan eski pasaportlarimiz yanimizda degil de bu konuda tecrubesi olan aktarabikir mi acaba?


  • @ozkk eski pasaportunuzda gecerli bir Amerika vizesi var ise goturmeniz gerek. Yoksa en son gecerli pasaport yeterli bildigim kadari ile


  • @ayvalik10 @sash'ın gönderilerinden sanki dvlotary mülakatlarını aile bireyleri farklı zamanlarda yapmış gibi anladım. Bizim durum sanırım biraz daha farklı; eşimin sürecini çalışma bakanlığı bizimkini göçmen bakanlığı yönetiyor.


  • Benim 12 yıl önceki pasaportumda bir vize var ama bunda. Önceki pasaportum da yok 12 yıl öncekini mi götürmem gerek?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozkk evet sonuçta vize var mı var sistemlerden bu vize silinmez ondan sen işini garantiye al. Sonra sana sıkıntı yaratmasın. Sadece vizeli olan pasaportu götürmen gerkiyor. Vize olmayan pasaportu götürmene gerek yok


  • @ozkk eski vize olan ve su an geçerli olan pasaportunuzu goturun. sonra eksik belge diye sizi çağırmasınlar. Garantiye almış olursunuz.


  • @NeverGiveUP Merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum sızınde mulakatınız 2.08.2019 yazıyor ais ptt kaydınızı yaptırdınız mı? bugun yine denedim kayıt hala alınmıyorda .


  • Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. yazıyor . Ben kacırırım sorun olur dıye panık yaptım . Dosya numarasını case number dogru yazıyorum altta gecersız numara yazıyor bu Ankaraya bildirilmedıgı ıcın mı acaba randevu tarıhım ondanmı olusturamıyorum .


  • @SEDA bu basligin ilk sayfasinda telefon numarasi mevcut . Bir de oradan deneyin arzu ederseniz .


  • @melevin asıl talihli sizmişsiniz ben eşiniz sanmışım yanlış anlama kusura bakmayın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum