Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, 8 Ağustos'ta mülakat olacak, sponsor desteğiyle mülakata gireceğim. Sponsorum şu an evrakları hazırlıyor. Fakat şansımı güçlendirmek adına ailemdeki TL birikimini (30 bin TL kadar) de kendi hesabıma yatırıp göstermeyi düşünüyorum. Acaba TL kabul görüyor mu yoksa dolara mı çevirmeliyim parayı? Şimdiden teşekkür ederim umarım doğru yere sormuşumdur soruyu

    Merhaba. Sponsorluk sözleşmesine ek olarak, hesabınızda da mali varlık göstermeniz yararınıza olacaktır. Belirli bir parayı veya döviz karşılığını hesabınızda göstermeniz, sizin de belirttiğiniz gibi şansınızı arttırabilir. Bu tutar şu kadardır diyemiyoruz, ancak arkadaşların foruma aktardığı ve çoğu forum kullanıcısının üzerinde mutabık olduğu bir tutar var. Bu başlığın ilk gönderisinde görebilirsiniz. Fakat yine de en son kararı görüşmeyi yapacağınız konsolos verecektir. Mülakatta başarılar dilerim.


  • Herkese merhaba, başta bizim için avantaj gibi görünen durumumuz şu an süreci negatif etkiler mi diye endişe ediyoruz. Konu hakkında fikri olan ya da daha önce başına gelmiş olan fikirlerini paylaşırsa çok seviniriz. Şöyle ki; 2019 talihlisiyiz-esas talihli benim. Eşim halihazırda ABD'de çalışıyor; ay sonunda Ankara'da olan mülakatımıza beraber girecektik fakat ABD'de olan çalışma izni vesilesi ile başvurduğu Green Card randevusu bizim Ankara randevumuzun hemen önünde bir tarihe denk geldi. Oradaki süreci avukat takip ediyor ve o mülakata mutlaka girmesini öneriyor. Bu durumda bizimle Ankara'ya; hem sağlık muayenesine hem mülakata gelmeyecek. DS260 formunda adının olması fakat mülakata girmemesi; benim ve oğlumun sürecini olumsuz etkiler mi?Mülakatta eşimin süreci ile evrakları götürmeyi planlıyorum-bunlar yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @melevin @sash aynı durum vardı ailesinde de farklı zamanlarda mülakata girmişlerdi.


  • Arkadaslar eski pasaportlarimizi mulakata goturmek zorundamiyiz yoksa keyfi mi? Yani suan eski pasaportlarimiz yanimizda degil de bu konuda tecrubesi olan aktarabikir mi acaba?


  • @ozkk eski pasaportunuzda gecerli bir Amerika vizesi var ise goturmeniz gerek. Yoksa en son gecerli pasaport yeterli bildigim kadari ile


  • @ayvalik10 @sash'ın gönderilerinden sanki dvlotary mülakatlarını aile bireyleri farklı zamanlarda yapmış gibi anladım. Bizim durum sanırım biraz daha farklı; eşimin sürecini çalışma bakanlığı bizimkini göçmen bakanlığı yönetiyor.


  • Benim 12 yıl önceki pasaportumda bir vize var ama bunda. Önceki pasaportum da yok 12 yıl öncekini mi götürmem gerek?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozkk evet sonuçta vize var mı var sistemlerden bu vize silinmez ondan sen işini garantiye al. Sonra sana sıkıntı yaratmasın. Sadece vizeli olan pasaportu götürmen gerkiyor. Vize olmayan pasaportu götürmene gerek yok


  • @ozkk eski vize olan ve su an geçerli olan pasaportunuzu goturun. sonra eksik belge diye sizi çağırmasınlar. Garantiye almış olursunuz.


  • @NeverGiveUP Merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum sızınde mulakatınız 2.08.2019 yazıyor ais ptt kaydınızı yaptırdınız mı? bugun yine denedim kayıt hala alınmıyorda .


  • Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. yazıyor . Ben kacırırım sorun olur dıye panık yaptım . Dosya numarasını case number dogru yazıyorum altta gecersız numara yazıyor bu Ankaraya bildirilmedıgı ıcın mı acaba randevu tarıhım ondanmı olusturamıyorum .


  • @SEDA bu basligin ilk sayfasinda telefon numarasi mevcut . Bir de oradan deneyin arzu ederseniz .


  • @melevin asıl talihli sizmişsiniz ben eşiniz sanmışım yanlış anlama kusura bakmayın.


  • @SEDA mülakatınız ne zaman eğer ağustostaysa nerden baksanız bir ay var panik yapıcak birşey yok ais kaydını yaparsınız bende henüz yapmadım sadece doktor randevusu aldım o kadar. Ais kaydını önümüzdeki hafta yapacağım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, 8 Ağustos'ta mülakat olacak, sponsor desteğiyle mülakata gireceğim. Sponsorum şu an evrakları hazırlıyor. Fakat şansımı güçlendirmek adına ailemdeki TL birikimini (30 bin TL kadar) de kendi hesabıma yatırıp göstermeyi düşünüyorum. Acaba TL kabul görüyor mu yoksa dolara mı çevirmeliyim parayı? Şimdiden teşekkür ederim umarım doğru yere sormuşumdur soruyu

    Ne kadar birikiminiz varsa, hepsini belgelendirmenizi tavsiye ederim. Hesabin TL olmasi sorun degil.


  • @NeverGiveUP 2 Agustos 2019 sızınle aynı galiba . Ozaman ben doktor randevusunu alıyım sız hangı tarıhlere aldınız doktora randevunuzu onu aisten once alabılıyormuyuz . Haftaya ben yıne denıyım ais kaydını ne bılıyım dosya numarasını case gecersız yazısı cıkınca ınsan panik oluyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SEDA, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. yazıyor . Ben kacırırım sorun olur dıye panık yaptım . Dosya numarasını case number dogru yazıyorum altta gecersız numara yazıyor bu Ankaraya bildirilmedıgı ıcın mı acaba randevu tarıhım ondanmı olusturamıyorum .

    Mulakattan birkac gun once bile yapabilirsiniz bu kaydi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @melevin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Herkese merhaba, başta bizim için avantaj gibi görünen durumumuz şu an süreci negatif etkiler mi diye endişe ediyoruz. Konu hakkında fikri olan ya da daha önce başına gelmiş olan fikirlerini paylaşırsa çok seviniriz. Şöyle ki; 2019 talihlisiyiz-esas talihli benim. Eşim halihazırda ABD'de çalışıyor; ay sonunda Ankara'da olan mülakatımıza beraber girecektik fakat ABD'de olan çalışma izni vesilesi ile başvurduğu Green Card randevusu bizim Ankara randevumuzun hemen önünde bir tarihe denk geldi. Oradaki süreci avukat takip ediyor ve o mülakata mutlaka girmesini öneriyor. Bu durumda bizimle Ankara'ya; hem sağlık muayenesine hem mülakata gelmeyecek. DS260 formunda adının olması fakat mülakata girmemesi; benim ve oğlumun sürecini olumsuz etkiler mi?Mülakatta eşimin süreci ile evrakları götürmeyi planlıyorum-bunlar yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

    Bir problem yasamazsiniz. Eger I-485 randevusuna gidiyorsa EB Green Card almak icin bu randevuya girmeli. Alternatif olarak mulakati erteleyip, sizinle DV mulakatina girip, sonra ABD'ye girip, I-485 gorusmesinden once halihazirda Green Card'li oldugunu belirtebilir.

    Asil talihli siz oldugunuz icin, esiniz mulakata gelmese de siz ve cocuklariniz vize alabilirler. Esinizin halihazirda ABD'de Green Card alacagini belirtebilirsiniz, ama esiniz randevusunda favorable recommendation ya da approval almazsa o durumda sizinle DV mulakatina katilip, Green Card'i garanti edebilir.


  • Tamam cok tesekkurler sadece sunu sıze sorabılırmıyım bu confırmatıon kagıdındakı barkodun altındakı case number ve dosya numaralarını gördügumuz gıbı yazıcaz dımı ais kayıt yaparken aklıma takılan bu bununla ilgili zaten ılk boslukta dosya numarası ıstıyor ıkıncısınde case number yazıyor bunun aciliyeti yoksa yine sonra deniycem . @crazycells

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SEDA, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Tamam cok tesekkurler sadece sunu sıze sorabılırmıyım bu confırmatıon kagıdındakı barkodun altındakı case number ve dosya numaralarını gördügumuz gıbı yazıcaz dımı ais kayıt yaparken aklıma takılan bu bununla ilgili zaten ılk boslukta dosya numarası ıstıyor ıkıncısınde case number yazıyor bunun aciliyeti yoksa yine sonra deniycem . @crazycells

    evet...
    case = dosya ; number = numara...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum