Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • Aktarmali uculariniz icin schengen vizesi aliyor musunuz ?


  • @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Değerli Yeşilkart forum sakinleri ve biricik yöneticimiz @crazycells (Ali Cihan Abi). Ben 28 Aralık Cuma günü Sağlık sorunlarımdan dolayı burnumdan estetik ameliyat geçirdim. Doğal olarak yüzümde bir değişiklik oldu. Yeni Kendime geldim ve aklımdan geçen ilk şey bu durum greencardımı nasıl etkileyecek oldu. Ve derhal durumu burada paylaşma ihtiyacı duydum. Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdiden vereceğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Case No:12***. Yani daha numaram aktif olmadı.

    gecmis olsun, merak etmeyin gocmenlik islemlerinde bir problem yasamazsiniz.

    Estetik ameliyatinizla ilgili belgeleri hem saglik muayenenize, hem de konsolosluktaki randevunuza goturun. Ayrica vize icin guncel halinizi yansitan yeni bir fotograf goturun.

    Tekrardan gecmis olsun.


  • @ayvalik10 eyvallah. @sash bilgilendirme için teşekürler. Bavula özellikle bakıyoruz. Ama ukrayna olayına ayrıca bakarız. @heavenblue bu konu daha önce tartışıldı. Şengen değil ancak transit vize gerekşyormu diye. Verilen bilgi uzun süreli yada göçmen vizesi verdiğimden abd bu vizeyi istemiyorlarmış


  • Herkese Merhaba,
    Foruma yeni üye oldum.
    Mülakat tarihim 4 Şubat.KCC'ye evrakları kasım ayında göndermiştim.
    Süreçte tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ra DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Herkese Merhaba,
    Foruma yeni üye oldum.
    Mülakat tarihim 4 Şubat.KCC'ye evrakları kasım ayında göndermiştim.
    Süreçte tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

    gozunuz aydin ve hosgeldiniz.
    lutfen bilgilerinizi cizelgeye de eklemeyi unutmayin...

    http://bit.ly/2L0H2pM


  • @Ra
    Hosgeldiniz. Hayirli olsun ve bol sans diliyorum bundan sonraki sureciniz icin . Tesekkurler.


  • @crazycells çizelgeye bilgilerimi ekledim.Desteğiniz için çok teşekkürler.
    @heavenblue çok teşekkür ederim 2020 de şanslı kişilerden biri olmanızı dilerim :)


  • Sayın @crazycells (abi) çok teşekkür ederim. Abi sormak istediğim 2 soru var. Bu estetik ameliyattan ötürü pasaportumu değiştirmeme gerek varmı? Sonuçta çekilişe başvururken yolladığım fotoğrafla, pasaporttaki fotoğraf aynı. Ama şu anki(estetik sonrası fotoğraf) farklı. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? 2. Sorumda doktorumdan isteyeceğim raporun türkçe veya ingilizce olması önemli mi? Yardımlarınızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ederim.


  • @ra Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun..


  • @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Sayın @crazycells (abi) çok teşekkür ederim. Abi sormak istediğim 2 soru var. Bu estetik ameliyattan ötürü pasaportumu değiştirmeme gerek varmı? Sonuçta çekilişe başvururken yolladığım fotoğrafla, pasaporttaki fotoğraf aynı. Ama şu anki(estetik sonrası fotoğraf) farklı. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? 2. Sorumda doktorumdan isteyeceğim raporun türkçe veya ingilizce olması önemli mi? Yardımlarınızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ederim.

    Buna kendiniz karar vermelisiniz, eger cok ciddi bir goruntu degisikligi yasadiysaniz ve o fotograftan taninmaniz gucse o durumda tabii ki degisiklik yapmak en mantiklisi, eger ufak ve cok goze carpacak bir degisiklik degilse o durumda ayni pasaportu suresi bitene kadar kullanabilirsiniz.

    Turkiye'deki gocmenlik sureci icin turkce dokuman yeterli, lakin eger doktorunuz ingilizce yazabiliyorsa onu yapmaniz daha iyi olur kanimca, belgeyi gerekirse ABD'de de kullanabilirsiniz bu sayede.

    Tekrardan gecmis olsun.


  • Bu ileti silindi!

  • Tamam @crazycells (abi). Şu anda yüzümde sargılar duruyor ve şişlik 1 aya kadar ancak iner. 1 ay sonra duruma göre pasaportu değiştirip değiştirmeyeceğime karar vermiş oluruz. Pasaportu değiştirdiğimde ise daha önce söylediğiniz gibi mülâkat tarihi açıklandıktan sonra Kcc' ye mesaj atıp pasaport bilgilerimi değiştirmem gerekiyor diye mail yolluyacağım diye hatırlıyorum. Doğrudur değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum abi. Size minnettarım.


  • @rüzgar Hoşbuldum.Teşekkür ederim.Tüm isteyenlerin kazanmasını dilerim.


  • @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Tamam @crazycells (abi). Şu anda yüzümde sargılar duruyor ve şişlik 1 aya kadar ancak iner. 1 ay sonra duruma göre pasaportu değiştirip değiştirmeyeceğime karar vermiş oluruz. Pasaportu değiştirdiğimde ise daha önce söylediğiniz gibi mülâkat tarihi açıklandıktan sonra Kcc' ye mesaj atıp pasaport bilgilerimi değiştirmem gerekiyor diye mail yolluyacağım diye hatırlıyorum. Doğrudur değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum abi. Size minnettarım.

    O sekilde yapabilirsiniz, guncel pasaport bilgilerini mulakat gunu konsoloslukta da verebilirsiniz, onlar da DS260 formundaki bilgileri degistirebilirler.
    Nasil guncelleme yapildigi cok onemli degil.


  • Tamam @crazycells (abi). Yardımlarınızdan dolayı Çok teşekkür ederim.


  • @afşin ekledim sizi de.


  • @baymyrat aynı gün giriyoruz. bizim de 07:45. Orda görüşürüz inşallah. :)


  • Selamlar,

    Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.


  • Sayın @atlas Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Tebrikler!


  • @atlas DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Selamlar,

    Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.

    Eski belgeleri götürmenize gerek yok, güncel belgeleri götürdüğünde zaten eski kayıtlarda içerisinde mevcut olacak. En günceli her zaman en iyisidir


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    1 İleti
    310 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • 28 Oy
    6k İleti
    793k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    472 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 15 Oy
    4k İleti
    500k Bakış
    S
    Merhaba, Arkadasim Dv Lottery talihlisi ve siralamasi 19 binde. Amerika’da ikamet ediyor. Avukatla beraber bu islemi yurutuyormus. Su anki guncel asamasinda parmak izini verdi ve mulakat tarihi icin bekliyor. i-485 status of adjustmant icin parmak izini vermis, Sistem su anda ‘fingerprint was taken’ da. Merak ettigimiz sorulardan birisi su anda Amerika’da yasayipta Dv Lottery’den Green Card kazanmis olan guncel birisi var mi varsa hangi asamada ve sirasi gelen varsa eger mulakatina katilip onay alan birisi var mi? Hic tanidigi birisi yok bu durumu yasayan burada o yuzden eger dv lottery kazanip ta bu yil onay alan birisi varsa bizi bilgilendirebilir mi? Yorumlariniz ve yonlendirmeleriniz icin tesekkur ederiz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum