Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese Merhaba,
    Foruma yeni üye oldum.
    Mülakat tarihim 4 Şubat.KCC'ye evrakları kasım ayında göndermiştim.
    Süreçte tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ra DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Herkese Merhaba,
    Foruma yeni üye oldum.
    Mülakat tarihim 4 Şubat.KCC'ye evrakları kasım ayında göndermiştim.
    Süreçte tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

    gozunuz aydin ve hosgeldiniz.
    lutfen bilgilerinizi cizelgeye de eklemeyi unutmayin...


  • @Ra
    Hosgeldiniz. Hayirli olsun ve bol sans diliyorum bundan sonraki sureciniz icin . Tesekkurler.


  • @crazycells çizelgeye bilgilerimi ekledim.Desteğiniz için çok teşekkürler.
    @heavenblue çok teşekkür ederim 2020 de şanslı kişilerden biri olmanızı dilerim 🙂


  • Sayın @crazycells (abi) çok teşekkür ederim. Abi sormak istediğim 2 soru var. Bu estetik ameliyattan ötürü pasaportumu değiştirmeme gerek varmı? Sonuçta çekilişe başvururken yolladığım fotoğrafla, pasaporttaki fotoğraf aynı. Ama şu anki(estetik sonrası fotoğraf) farklı. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? 2. Sorumda doktorumdan isteyeceğim raporun türkçe veya ingilizce olması önemli mi? Yardımlarınızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ederim.


  • @ra Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Sayın @crazycells (abi) çok teşekkür ederim. Abi sormak istediğim 2 soru var. Bu estetik ameliyattan ötürü pasaportumu değiştirmeme gerek varmı? Sonuçta çekilişe başvururken yolladığım fotoğrafla, pasaporttaki fotoğraf aynı. Ama şu anki(estetik sonrası fotoğraf) farklı. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? 2. Sorumda doktorumdan isteyeceğim raporun türkçe veya ingilizce olması önemli mi? Yardımlarınızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ederim.

    Buna kendiniz karar vermelisiniz, eger cok ciddi bir goruntu degisikligi yasadiysaniz ve o fotograftan taninmaniz gucse o durumda tabii ki degisiklik yapmak en mantiklisi, eger ufak ve cok goze carpacak bir degisiklik degilse o durumda ayni pasaportu suresi bitene kadar kullanabilirsiniz.

    Turkiye'deki gocmenlik sureci icin turkce dokuman yeterli, lakin eger doktorunuz ingilizce yazabiliyorsa onu yapmaniz daha iyi olur kanimca, belgeyi gerekirse ABD'de de kullanabilirsiniz bu sayede.

    Tekrardan gecmis olsun.


  • Bu ileti silindi!

  • Tamam @crazycells (abi). Şu anda yüzümde sargılar duruyor ve şişlik 1 aya kadar ancak iner. 1 ay sonra duruma göre pasaportu değiştirip değiştirmeyeceğime karar vermiş oluruz. Pasaportu değiştirdiğimde ise daha önce söylediğiniz gibi mülâkat tarihi açıklandıktan sonra Kcc' ye mesaj atıp pasaport bilgilerimi değiştirmem gerekiyor diye mail yolluyacağım diye hatırlıyorum. Doğrudur değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum abi. Size minnettarım.


  • @rüzgar Hoşbuldum.Teşekkür ederim.Tüm isteyenlerin kazanmasını dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Tamam @crazycells (abi). Şu anda yüzümde sargılar duruyor ve şişlik 1 aya kadar ancak iner. 1 ay sonra duruma göre pasaportu değiştirip değiştirmeyeceğime karar vermiş oluruz. Pasaportu değiştirdiğimde ise daha önce söylediğiniz gibi mülâkat tarihi açıklandıktan sonra Kcc' ye mesaj atıp pasaport bilgilerimi değiştirmem gerekiyor diye mail yolluyacağım diye hatırlıyorum. Doğrudur değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum abi. Size minnettarım.

    O sekilde yapabilirsiniz, guncel pasaport bilgilerini mulakat gunu konsoloslukta da verebilirsiniz, onlar da DS260 formundaki bilgileri degistirebilirler.
    Nasil guncelleme yapildigi cok onemli degil.


  • Tamam @crazycells (abi). Yardımlarınızdan dolayı Çok teşekkür ederim.


  • @afşin ekledim sizi de.


  • @baymyrat aynı gün giriyoruz. bizim de 07:45. Orda görüşürüz inşallah. 🙂


  • Selamlar,

    Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.


  • Sayın @atlas Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Tebrikler!


  • @atlas DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Selamlar,

    Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.

    Eski belgeleri götürmenize gerek yok, güncel belgeleri götürdüğünde zaten eski kayıtlarda içerisinde mevcut olacak. En günceli her zaman en iyisidir


  • @the-black-eagle KCC den gelen Aralik 26 e mailini paylasma sansiniz varmidir. Ben Mayis 16 da gondermistim DS-260 i henuz gelen bir e mail yok. Yanlis giden birseyler mi var yoksa surec bu sekilde mi isliyor? Tesekkurler


  • @rmzn

    Thank you for your inquiry.

    In order to continue processing your case, you must submit electronic copies of the required documents in .jpeg or.pdf format to [email protected]. Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email. Please send your documents for KCC review only after you have collected all of the required documents for yourself and all accompanying family members. Send documents only to the [email protected] email address; for any document processing questions use the [email protected] email address.

    The following documents are required for all applicants:

    • Copy of passport biodata page (no translation required)

    • Birth certificate

    • Military records for any applicant who has previously served in the military. If you have not served in the military, military records are not required.

    • Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries, which can be found at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html. Click the link to find if a police certificate is required for your country.

    • If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record. This is only needed if you have been convicted of a crime.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    For additional information, please refer to the following websites:

    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/


    Cheryl / Mary
    Kentucky Consular Center
    PAE, Support Contractor
    CA/VO/DO/KCC
    Williamsburg, Ky
    Phone: 606-526-7500
    Email: [email protected]

    Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

    This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.


  • @rmzn bu da evrak gönderdikten sonra gelen otomatik mail.

    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected]mailto:[email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected]mailto:[email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.


Benzer Başlıklar

  • 2
  • 57
  • 1112
  • 6431
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum