Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Usa grant application

Devlet İşleri ve Bürokrasi
3 3 215 3

Benzer Başlıklar

  • ABD'de aileden kalan miras hakkında

    Devlet İşleri ve Bürokrasi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    248 Bakış
    Melike BilgeM
    Merhabalar. New Jersey' de 4 kardeşin ortak olduğu bir taşınmazda (biri babamdır.) miras hakkımız var. Babam vatandaş değil GC sahibi olarak orada vefat etti. Bununla alakalı bir kaç sorum var. Hukuksal bir yol izlersek bu ne kadar sürer? 18 yaşıma kadar vatandaş olma hakkım vardı fakat olmadım. Miras davası açılırsa ve ya ben dava açmak istersem bu sebepten turist vizesi alabilir miyim? Aile dayanaklı göçmen vizesine başvurmak benim için daha mı uygun olur? Hangi yoldan daha hızlı vize alabilirim? Orada yaşamak gibi bir niyetim yok o yüzden en kolay yol hangisiyse onu tercih etmek istiyorum
  • Resmi işlemler için kullandığınız çeviri (translation) hizmetleri

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    37
    14 Oy
    37 İleti
    5k Bakış
    Bülent YurtseverB
    Tercüme gereken bir işim vardı 1 günde sorunumu çözdüler https://www.protranslate.net/tr/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3qENjwoHHw6ZHnu-yQVt7TIx_ZGFwnPOgrU9hJ9IySDSpC2ZCTGWTRiwk_aem_AdfAK8Gh4EUIfPpuwVENFnJmI-WjKWizocMWhn3xSH-Yn8dZQAkCbEm5TixM7FNRLp7UDrctZJxr3pkPew49SpOv
  • ABD'de başka bir adrese taşındıktan sonra yapılacaklar

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    27
    16 Oy
    27 İleti
    5k Bakış
    R
    Herkese selamlar. Yine değişik bir soru ile karşınızdayım. Soruyu sormadan önce arka planını açıklamak isterim. Miamide 5 ay çalıştım Florida id kartımı aldım. İD kartın üzerindeki adresten yıl sonu vergi döneminde ilk vergi kaydımı yaptırdım. İki adet banka ve kredi kartı hesabına sahibim. Gelecek Ekim ayında Amerikan bandıralı bir gemide işe başlayacağım. Amerikaya ilk girerken Virginia eyaletindeki tanıdıklarımın adresini vermiştim ve sürekli taşındığım için(airbnb odadan odaya) USCIS nezlinde hiç adres değişikliği yapmadım. Gemide çalışacağım için ve karada belirli bir ikamet adresi göstermek zorunda olduğum için IRS ve USCIS adreslerimi güncellemek istiyorum. Bu arada Virginiadaki tanıdıklarım taşınmışlar haberim yeni oldu. Hem Virginia eyaletinden kimlik kartı almak istiyorum hemde IRS ve USCIS adreslerimi güncelleyeceğim. Bu aradada Miami de bir sanal posta kutusu sahibiyim. Tüm posta işlemleri için bu adresi kullanmak niyetindeyim. Sizlere sormak istediğim soru ilk olarak tanıdığımın adresinde ikamet ediyor olarak gözükmek o kişiye herhangi bir sorun yaratır mı? Çok büyük olasılıkla kimlik kartını almak için Virginia eyaletine gideceğim (USCIS IRS ile tutarlılık sağlaması için kimlik kartı alıyorum). Bir daha da Virginia eyaletine uğrayacağımı zannetmiyorum. 6 ay gemide çalıştıktan sonra 1 aylık bir Türkiye ziyareti sonrası tekrardan Hawaii eyaletinde döneceğim(Gemi sürekli olarak Hawaii eyaletinde olacak). Bu sözde ikametgah değişikliği Virginiadaki tanıdıklarım için bir proplem oluşturur mu? Hali hazırda bir Florida kimliğine sahibim ve eski ev sahibim onun adresini kullanmamı istemiyor doğal olarak. Son sorum ise Hawaii eyaletinde çalışacağım için. o eyalete vergi ödemek zorundayım. Ayrıca ikamet edeceğim eyalet olan Virginia eyaletine de vergi ödemek zorunda mıyım? Bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
  • Düşük gelirlilerin alabileceği yardımlar

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    26
    0 Oy
    26 İleti
    7k Bakış
    B
    @samuraisamet merhabalar, ben de Denver’da yaşıyorum 2 hafta önce geldim şu an çalışmıyorum. İşe girmeden önce yardımlara başvurmak istiyorum. Snap dahil aldığınız ya da daha önce başvurduğunuz veya bilgi sahibi olduğunuz yardımlar varsa anlatabilir misiniz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum