Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İltica konusunda durum

Benzer Başlıklar

• Lgbt birey olarak iltica talep etmek

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! lgbt iltica
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Zeynep-Balmumcu, içinde söyledi: Lgbt birey olarak iltica talep etmek Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. İlticam kabul edilirse ülkeme dönebilir miyim istediğim zaman Sayin @Zeynep-Balmumcu, iltica talep ederken ulkenize donmekte can guvenliginiz olmadigini soyluyorsunuz. Bu nedenle genelde iltica talep edenler vatandas olana kadar ulkelerine donemezler, iltica edilen ulkede ciddi sekilde bir degisiklik oldu ise ornegin ulkede rejim degisti ve bakis acisi degisti o zaman olabilir. Bir istisnaya girmedikten sonra iltica talep eden kendi ulkesine donemez ve zaten donemeyecek oldugu icin ilticaya muracaat etmistir. Eger ulkesine seyahat edebiliyorsa gercek bir iltica nedeni olmayabilir.
  • iltica ve f1

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    ModeratorM
    @Batuhan-X sorunuz icin su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3342/abd-de-i̇ltica-hakkında-genel-konu
  • Tr deki mali durum vergi borcu ve icralık konular Hk

3
    1 Oy
    3 İleti
    712 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @yilldirimm, içinde söyledi: Tr deki mali durum vergi borcu ve icralık konular Hk Merhabalar arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım fakat benim maruzatım hakkında bir başlık göremediğim için yeni başlık açmak zorunda kaldım eğer böyle bir başlık var ve ben göremediysem şimdiden hakkınızı helal ediniz Sorum şu Ankara’da iç çamaşırı toptancılığı ticaret ile uğraşıyorum fakat 2014 yılından bu yana gerek ekonominin durumu gerek müşteri çeklerinin tarafıma ödenmemesi ve üstüne birde dükkanımın yanması gibi olumsuz durumlar neticesinde battım kendi çeklerim de yazıldı icralık oldum vergi borcum da var greencard a başvurmak istiyorum benim bu durumumdan dolayı Amerika’ya alınırmıyım nasıl bir yol izlemem gerekir bu arada 34 yaşındayım evliyim 2 kızım var ve şu an ticaretimi eşimin üzerinden devam ettiriyorum ve Malatyalıyım :) cevaplarınız İçin şimdiden teşekkür ediyorum Sayın @yilldirimm, Bu durum ABD’den bazı vize türleri almanıza engel teşkil eder. Çünkü ABD vize başvurularınızda maddi durumunuza bakar ve ABD’ye mali acıdan yük olmayacağınıza emin olmak ister. Ancak eğer suç ve cezanız yok ise yeşil kart çıkması durumunda yine de problem yasamadan göçmenlik vizesi alma ihtimaliniz yüksektir. Detaylı durumunuza bakmadan yine de problem yaşamazsınız diyemeyiz. Teşekkürler.
  • Green Card çekilişi yaş ve eğitim durumu

15
    0 Oy
    15 İleti
    842 Bakış
    crazycellsC
    Cekilise katilmak veya vize alabilmek icin bir yas siniri yok arkadaslar. Basvuruyla ilgili sorulariniz icin su basligi kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k