Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

• 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi?

• @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi?

Sayın @zLucas,
    Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur.
    Teşekkürler.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    599 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @crazycells, içinde söyledi: Green kartlı biri yurt dışında yaşayan ebeveynlerini yanına alabilir mi? @Yusuf-Yilmaz, içinde söyledi: Green kartlı biri yurt dışında yaşayan ebeveynlerini yanına alabilir mi? Dün okuduğum bir yazıda Amerika'da Green Card sahibi biri Türkiye dışında bir ülkede yaşayan ebeveyn ve kardeşlerini Amerika'ya yasal yollardan getirebilir çalışmalarını sağlayabilir ve onlara akrabalık bağı yoluyla Green Card almalarını sağlayabilir diyor. Ben ailece yurt dışında yaşıyorum oğlum Amerika'ya Green Card çekilişiyle gitti. Henüz Vatandaş olmadan yurt dışında olmamız hasebiyle Yukarıdaki yazıya uygun olarak, bizi yanına alabilir mi?. Teşekkür ederim. Yusuf Bey, sanirim bir avukattan duymak istediginiz bu basligi olusturdunuz; Claudia Hanim da cevap verecektir zaten, ben de konuyla ilgili forum basligini buraya ilistireyim... https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak/ Maalesef Green Card sahipleri ebeveynlerine sponsor olamiyorlar, ancak ABD vatandasi olunca Green Card sponsoru olabilir. Fakat bu surecte turist vizesi alabilirsiniz, bilginize. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1335/abd-vatandasi-ve-gocmen-yakinlarinin-b1-b2-vize-basvurulari/ Sayin@Yusuf-Yilmaz, ABD'ye degisik yollarla gelme durumunuz olabilir. Ancak oglunuzun size yakin aile birlesimi nedeni ile yesil kart basvurusunda bulunmasi icin ABD vatandasi olmasi gerekmektedir. Kardesine basvurabilmesi icin de ABD vatandasi olmasi gerekmektedir. Ancak baska yollarla onceden ABD'ye gelmeniz mumkun olabilir, ve oglunuz ABD'li olana kadarki sureyi kopru vizelerle burada gecirmeniz mumkun olabilir ornegin yatirimci (E2), ogrenci (F), kisa sureli calisma (J), uzun surelicalisma (H1B) vizeleri vb. gibi.
  • 0 Oy
    3 İleti
    95 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @emirgenco, içinde söyledi: cr1 vizesi için adjustment of status mü? consular processing mi? @money-money-money Zaten cr1 Amerikada isleniyor ve son asamada tr ankaraya geliyor Yani her halukarda bu surec uzun surecek Sayin @money-money-money , bu isi hem ABDde adjustment of status yolu ile, hem de TCde consular processing yolu ile yurutebilirsiniz. Bu sizin durumunuza ve tercihlerinize ve bu sureci ABDde mi TCde mi gecirmeyi tercih ettiginize baglidir. Son zamanlarda bu surec ABDde bazi durumlarda mulakatsiz da halledilebilmektedir. Eger sartlariniz ugun ise hizlandirma talebi (expedite) da isteyip sureci cok daha hizli sonuclandirabilirsiniz.
  • 0 Oy
    5 İleti
    325 Bakış
    ufuk_saU
    @Claudia-J-Muslu Claudia Hanim detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. USCIS karar aciklamadan US'den cikis yaptim simdi Turkiye'de interview tarihini bekliyorum. Uzatma talebine dair belgeler yanimda, konsoloslukta sorulmasi durumunda kendilerine gosterecegim.
  • E2 YATIRIMCI VİZESİ

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    561 Bakış
    ahsenaydgduA
    @mesutka45 mesut bey e2 baslığı altına da iletinizi tasıyabilir misiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k