Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İltica konusunda durum

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    4 İleti
    350 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @neoapolitik, içinde söyledi: Deport Süreci veya Sonrasında İltica Başvurusu @Claudia-J-Muslu Bu ilticam kabul olmuyor anlamına mı geliyor? Deport sürem bittikten sonra tekrar sınırdan girip iltica etsem süreç nasıl işliyor? Sayin @neoapolitik, ilticaniz ilk talepte kabul edilmemis. Genelde, ilticaniza hangi mahkemenin baktigi basari oranini cok artirip azaltabiliyor. 2024 yili istatiskleri icin buraya bakabilirsiniz. https://www.docketwise.com/blog/asylum-statistics/ 2024te en cok iltica kabulu New Yorkta olmustur. Iltica nedeniniz ayni ise birinci kere red aldiginiz icin ikincide de red alma sansiniz cok yuksektir. Durumunuzda ciddi bir degisiklik olmadi ise (dondugunuzde sizi hapse atmislar, tutuklamislar, caniniza kastetmisler gibi ) yeni bir talep sonucu degistirmez. Yasak surelerine uydugunuz surece tekrar deneme durumunuz olabilir. Mutlaka FOIA( Freedom of Information Act Request) yapip gocmenlik kayitlarinizi almaniz durumunuzun detayini bilmek acisindan onemlidir. Surecte hatalar yapildi ise yeni bir basvuru yapilmadan gecmis surecte yapilan hatalari ve sonucu duzeltmek uzere gerekli basvurularda ve islemlerde bulunabilirsiniz. FOIA ile alacaginiz gocmenlik kayitlariniz bundan sonraki butun ABD gocmenlik basvurularinizda gerekecektir.
  • İltica sırasında GC Kazanmak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    0 Oy
    6 İleti
    879 Bakış
    B
    @Claudia-J-Muslu Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin
  • iltica ve f1

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    ModeratorM
    @Batuhan-X sorunuz icin su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3342/abd-de-i̇ltica-hakkında-genel-konu
  • 0 Oy
    2 İleti
    304 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Tufan-Yaveroglu, içinde söyledi: Benim durumda olan I-212 waiver başvurusu yapmalımıdır. Öneriniz Merhabalar, 2007 yılında b2 vizesiyle amerikaya gitmiştim. 6 ay dolmadan uzatma işlemini yaptım ve kabul edilmişti sonrasında 6 ay kaçak kaldım. 2012 yılında tekrardan amerikaya giriş yapmak istediğimde sorun çıktı ve gönüllü olarak ayrıldım. 2019 ve 2020 yıllarında çok sağlam belgelerime rağmen vize başvurularında ret aldım. 2012 yılında gönüllü ayrılmamda deport yemiş olabilirmiyim ? ne kadar süreli verilmiş olabilir? pasaportumda 212 (a) ile başlayan bir yazı var. 14 sene olmuş. I-212 waiver basvurusu yaparsam sonuç alabilirmiyim. gereklimi ? teşekkür ederim Sayın @Tufan-Yaveroglu, Gümrükte olanları tam bilmeden size ne yapılması gerektiğini tavsiye etmek mümkün değildir. Eğer elinizde neler olduğuna dair ve cezalarınıza dair belgeler yok ise, CBP FOIA yapmanız gerekir. Bu gümrükte sizinle ilgili olan bütün kayıtları size vermelerini gerektirir. Onları inceledikten sonra cezanız ve tabii olduğunuz yasaklara göre ne yapmanız gerektiği tavsiye edilebilir. Ceza sureleri genelde 5 yıl veya 10 yıl veya ABD’ye daimi giriş yasağı seklinde olabilir. Gümrükteki kayıtlarınızı alabilmek için bu linke bakiniz. https://www.cbp.gov/site-policy-notices/foia Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k