Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

• 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi?

• @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi?

Sayın @zLucas,
    Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur.
    Teşekkürler.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    254 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi? Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum. E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır? Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.
  • Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ?

4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @money-money-money , içinde söyledi: Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ? Merhabalar, şuan yoklama kaçağı durumundayım, green cardı kazanmam halinde ABD’ye gitmem konusunda bir engel var mı ? Yurt dışına çıkış için bir mahkeme kararı, hakkımda açılmış bit dava olmadıkça bir engel yok deniyor. Vize görüşmesinde askerlik belgesi olarak nasıl bir belge sunabilirim? Çünkü tecil olmadığı için E-devlet; “en yakın askerlik şubesinine gidiniz” şeklinde bir yazı çıkarıyor. Sayin @money-money-money , yesil kart formlarini doldurdugunuzda adli sicil kaydiniz gerekiyor, orada hakkinizda arama karari var ise gorunecegini tahmin ediyorum. O yuzden askerlik durumunu ertelemeniz en guzel cozum olur. Ayrica DS 260 formunda doldurmaniz gereken bazi sorular arasinda suclarinizi da belirtmeniz gerekmektedir. Asker kacagi olmak TCde suc teskil edecegi icin bildirmeniz gereken bir bolum olacaktir. TCde hernagi bir suc isledinizmi kismina yazmaniz gerekecektir. Bu konuda tutuklama veya cezai karar olup olmadigi sorulmaktadir.
  • E2 vizesi için teminat

3
    1 Oy
    3 İleti
    392 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim? Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin. Sayın @utopya, hayatı boyunca hiç ABD vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görebilir. Vizenin şartlarını gerçekleştirmiş olması gerekir. E2 vizesi için sadece satılık gayrimenkul göstermeniz yeterli olmaz. Hesapta para dışında gösterebileceginiz bazı krediler, mal alım masrafları, depo tutma masrafları gibi kalemler olabilir.
  • E2 vizesi için isabetli yöntem

3
    0 Oy
    3 İleti
    547 Bakış
    ?
    @claudia-j-muslu çok teşekkür ediyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k