Alim satim grubu
-
@crazycells hocam Burda bu basligi kullanmak dogrumu bilmiyorum yada onceden acilmismi onuda bilmiyorum sayimiz gun gectikce artiyor ve hepimizin arac ihtiyaci oluyor kendi aramizda alim satim grubu olusturmak mantikli olurmu sahsen ben aracimi satip baska bir araba almak istiyorum belkide benim gibi dusunenler olabilir.
-
-
@kursat68 soyle bir sey daha iyi olur @kursat68 Bey, ikinci el arac alma konusundaki bilgiler hala su baslikta paylasilmaya devam edilebilir:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/144/amerika-da-ikinci-el-araba-almak
Arac almak veya satmak isteyen uyeler de, kendilerine ozel basliklari ilan/duyuru bolumunde olusturabilirler. Cunku tek bir baslik altinda ilan paylasirsak, bir yerden sonra guncel ilanlara ulasmak zorlasacaktir, o nedenle her ilan icin ayri bir baslik daha faydali olur:
https://yesilkartforum.com/forum/category/111/i̇lan-ve-duyuru
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Alim satim grubu
@kursat68 amerikada mısın sen yoksa Türkiyede misin. Eğer amerika için konuşuyorsan @araçtan sorumlu bakanımız var zaten forumun @semavi siz bilmiyordunuz galiba öğrenmiş oldunuz.
Pasam Adam Texas da Ben NJ deyim ayrica Ben trde mercedes te kalite kontrol teknisyeniydim mesele yakinlardaki insanlara ulasmak
-
-
Etiketlendigim icin yorum yapayim :)
Bence de bireysel acilmali. Hali hazirda araba isi yaptigim icin burada ilan paylasmam pek makul olmaz. Yine de cok ekstra durumlar vs olursa ayri baslik acma yoluna gidilebilir.
Ev sublease esya araba vs gibi ilanlari paylasmak iyi olur diye dusunuyorum uyeler arasinda...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum