Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bence iyi yendik

Gündem
16 9 547 6

Benzer Başlıklar

  • Ankara Konsolosluğu Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor (1 Eylül 2022)

    Gündem
    47
    21 Oy
    47 İleti
    3k Bakış
    I
    Tam inşaatlık bir alandı, sit alanı statüsünden çıkarıp birkaç gökdelen dikerler.
  • ABD'de AVM'ye Silahlı Saldırı

    Gündem
    20
    2 Oy
    20 İleti
    892 Bakış
    Betfair39B
    @TheNameless, içinde söyledi: ABD'de AVM'ye Silahlı Saldırı Kısıtlama gerekli bu bir gercek ama hala neden yapılmadığıda bir muamma dünyadaki silahlanma konusunda suan bayrak tutan önde giden bir ülke oldular dediğin gibi psikolojisi bozuk adamda abd de silah alıyor sağlıklı adam da çünkü adamların yasaları izin vermekte umarım daha fazla insan ölmeden değiştirebilirler yasalarını. Psikolojik sorun nedir? Mesela benim esim dogum yaptiktan sonra kendini koruma hakkini kaybetsin mi? Cunku dogum yapan kadinlarin %80 i Postpartum depresyonuna maruz kaliyor ve bu bir psikolojik hastalik.Esim dogum yaptigi icin Red Flag Laws adi altinda silahina el konulsun ya da silah alamasin kendini savunamasin bumudur? Ayni sekilde California ve diger eyaletlerde recreational marijuana kullanimi legal olmadan once herkes doktor izniyle aliyordu medikal olarak.Simdi bu insanlar hayatlarinda ot icti diye silah alamasin mi ? Silahlarina el mi konulsun?? Devam etmemi istermisin yoksa yeter mi ?
  • Yeni Buyukelci Atanmasi

    Gündem
    4
    2 Oy
    4 İleti
    249 Bakış
    crazycellsC
    @tam-karavana, içinde söyledi: Yeni Buyukelci Atanmasi hatırladığım kadarıyla, göçmenlik başvurularında eskiden istanbul'da da mülakatlar yapılabiliyormuş. belki de büyükelçi seviyesinde yeniden temsil, istanbul'u yeniden aktif edecektir. temennisi bile güzel. :) boyle bir beklentiniz olmasin bence. Kanada gibi cok buyuk ve ABD'ye gocmenligin fazla oldugu ulkede bile sadece tek bir konsolosluk gocmenlik basvurusu hizmeti veriyor.
  • Bir köşe yazısı: Yeni yıla beyin göçüyle girmek

    Gündem
    38
    5 Oy
    38 İleti
    5k Bakış
    MySeaM
    Bu konuyu daha yeni gordum ve yurtdisina goc ile ilgili daha once okumus oldugum bir yaziyi paylasayim: https://onedio.com/haber/new-york-times-yetenekli-ve-varlikli-turkler-kitleler-halinde-ulkeyi-terk-ediyor-855888
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum