Bence iyi yendik
-
O degil gercekten iyi yendik. Iyi yenmesek soylemezdim ama harbiden iyi yendik 😀
-
sayın @goodluck neyi yendiniz
-
Fenerbahce diue bi takim var onu yendik 😁😁 yazik oldu
-
Hahaha. Cok cok iyi yendik. :P
-
galatasaray 10 puanlık farkı iyi kapattı 7.sıradan 2. sıraya
-
Kötü olmuş 😈
-
Tebrikler Sanli Galatasaray!
-
Uzun zamandır izlediğim en iyi derbiydi. Hakemin ilk derbi maçı olmasına ve baskıya ragmen iyi idare etti. Fb'nin bir, iki sporcusuna sarı kart verebilirdi diye düşünüyorum. Kuru 5 tane pozisyonu kalecinin üzerine attı. En son ki golü gibi terse çalımlasa daha atardık 😂 herneyse bu sene 5. Yıldız yolda 🌟 🌟🌟🌟🌟
-
Trabzondur basaksehir sivas falan yeriz bunlari rahat 😀
-
Her başarısızlığın bir sonu var. Nihayet galatasaray Yüce Fenerbahçemiz karşısında bir varlık gösterebildi :)
-
@ibrahimasar Aslinda buna cok da basarisizlik diyemeyiz bence. 20 senedir Kadikoy'de yenilen Galatasaray 8 kez sampiyon olmus toplam 19 kupa kazanmis. :D Bu donemde Fenerbahce'nin 6 sampiyonlugu ve toplam 11 kupasi var.
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Bence iyi yendik
mus toplam
Olsun :) Futbolla pek alakam yok. Bir 6-0 ı hatırlıyorum bir de Kadıköyde yıllardır yenilmediğimizi. Acemi Fenetbahçeliyim ben :)
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: Bence iyi yendik
Her başarısızlığın bir sonu var. Nihayet galatasaray Yüce Fenerbahçemiz karşısında bir varlık gösterebildi :)
onu bunu boşver de abi iyi yendik ha :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: Bence iyi yendik
@ibrahimasar, içinde söyledi: Bence iyi yendik
onu bunu boşver de abi iyi yendik ha :D
Ben de katiliyorum cok pis yendik 😂😂
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Bence iyi yendik
@ibrahimasar Aslinda buna cok da basarisizlik diyemeyiz bence. 20 senedir Kadikoy'de yenilen Galatasaray ...
Galatasaray, 20 senedir Kadikoy'de kazanamiyordu. Bu, 20 senedir Kadikoy'de her macta yeniliyordu demek degil. En son 2016 yilinda kaybetmisti Kadikoy'de.
-
Galatasaray, Fenerbahçe maçındaki gibi Beşiktaş maçında da primi 500.000€ dan (Beşyüz bin Euro) açtı oyuncuları ekstra fazla oynamaya teşfik için ödeyecekmiş
Fenerbahçe maçını kazanmak için oyunculara ekstra ödenen para 105.000.000₺ (Yüzbeş Milyon türk lirası)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum