Re entry permit ve F2B sürecini
-
Selamlar, Ailem iki yıllık re entry permit alacaklar. Abd ye girer girmez benim için Green card süreci baslatılsa, sonrasında ailem reentry alıp Türkiyeye gelse F2B sürecimden düşermi? Yoksa Green card holder'inin bu sürec içinde Abd de mi yaşaması lazım? Tesekkur ederim
-
Bu ileti silindi! -
sayin @Calibraturbo , sorularinizi sorduktan sonra cevaplanmasini sabirla beklemelisiniz.
Muslu Hukuk Burosu -ilgili konuda da yazdigi gibi- forumu haftalik ziyaret edip sorulari cevapliyor.https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız
-
Sagolsunlar, proses sona yaklastigi icin panik durumdayım mazur görün biliyorsunuz
-
@calibraturbo Benim bildiğim anne babanız senin adına başvuru yapıp re entry permit alıp Türkiye ye gelirse süreç devam eder. Ancak Uscis ten ilk onayı aldıktan sonra anne babanızın süreci devam ettirebilmesi için abd de ikametgah ediyor olmaları gerekiyor. Ayrıca son bültene göre F2b bekleme süresi 6 sene
-
Sırf annem devam edicek orda yaşamaya. Bende onun yanında community college okuyacaıgım Plan simdilik bu. Tabi sıra gelirse. Case number 2400 fakat ayın onbesinde ds 260 dün ise KCC DOCUMENTS recieved onayı aldım..Öteki sıkıntım da sürec sonu Deadline tarihleri. green card sıra gelmeyecekse baska bir ulkeye gitmek istiyorum ve bir senemi cope atmak istemiyorum.Bize dv 2019 döneminde sıra gelip gelmeyecegi hangi tarih ve saat itibariyle belli olur? Buna göre planlarımı kalibre etmek istiyorum
-
@calibraturbo anladım umarım planınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada vizenizi alana kadar evlenmeyin. Olaki evlenirseniz başvurunuz F2b den F3 e geçer ve bekleme süreniz 6 sene daha artar.
Case numaranız kaç? 2400 mü 24000 mi? -
Yok hocam evlenme diye bir durumum yok.Farkındayım dediginizin teşekkürler.2400= 4 haneli
-
@calibraturbo en geç Ekim ayında sıra gelir diye düşünüyorum
-
31 eylül tarihinden sonra herşey yalan olmuyormu hocam. Bu proses ne zaman bitiyor
-
@calibraturbo 2020 talihlisi olduğunuzu düşünmüştüm. 2019 talihlileri için süreç dediğiniz gibi 31 Eylül de sona eriyor. Ds formunuzu çok geç doldurmuşsunuz. Kesin bir tarih vermek çok zor bu durumda
-
@calibraturbo maalesef bu bolumun kurallarina uymak zorundasiniz. Bu kategori acil durumlarda kullanilmak icin olusturulmadi, bu bolumu amacina uygun kullandiginiza emin olmalisiniz.
Ayrica bu kategoriyi karsilikli soru-cevap icin degil, Muslu Hukuk Burosu'na sorularinizi sormak icin kullanmalisiniz. Gocmenlik konusunda diger forum uyeleriyle su bolumleri kullanmaniz daha uygun olur:
-
Sıkıntı yok silebilirsiniz selamlar
-
@calibraturbo Re entry permit ve F2B sürecini içinde söyledi:
Selamlar, Ailem iki yıllık re entry permit alacaklar. Abd ye girer girmez benim için Green card süreci baslatılsa, sonrasında ailem reentry alıp Türkiyeye gelse F2B sürecimden düşermi? Yoksa Green card holder'inin bu sürec içinde Abd de mi yaşaması lazım? Tesekkur ederim
Sayin @Calibraturbo,
Genelde F2B sureci devam eder. Ancak sponsorunuzun sizin vize numaranız çıkıp işlemler yapıldığında ABD’de yaşıyor ve çalışıyor olması gerekecektir.
Teşekkürler. -
Tesekkurler efendim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum