Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @Hyller teşekkür ederiz, sizin içinde bekliyoruz daha dv 2021 loto aşamalarında yazışacağız inşallah

  • ⭐⭐

    Gozunuz aydin Arkadaslar cok sevindim. Biran once vizelerinizi alip yeni hayatiniza baslarsiniz insallah. Lutfen vize aldiginizda cok beklemeyin.


  • ya arkadaslar bir arkadasımın 29*** numaraları hala onay maili yok ortada sitede 28*** olan herkesin onay mailleri mart ortası gibi gelmiş ? Normalmidir çok takip edemiyorum ne olduğunu yardımcı olabilir misiniz ?


  • Hepimizin gözü aydın arkadaslar. Umarım önce dünya olarak şu virüsten bir an önce kurtuluruz, sonra da herkes mutlu mesut bir şekilde Amerika'da düzenini kurar. Sonuçta hepimiz hayallerimizi gerceklestirmek icin göç etmek istiyoruz.


  • @nevermore arkadaşınız kcc ile iletişime geçsin evraklarında sorun olabilir yada onlara ulaşmamış olabilir


  • Bekleyen arkadaşların gözü aydın umarım isteyen herkes gider. Darısı 2021 i bekleyenler olarak bizlere.


  • @Muhtaradana anlamadık vallahi 29*** numarası olan onay maili alan var mı acaba çünkü martın ortasından sonra korona virüsü olayı patladı. onunla alakalı düşündük


  • Bu gün iyileşen sayısı vaka sayısını geçmiş durumda, umarım en kısa zamanda çok daha güzel haberler gelir ve konsolosluklar işlerini yapmaya rahatlıkla devam edebilir. DV2020 kazananları da işlemlerini aksilik olmadan geçirirler


  • Evraklar için hangi telefonu aramamız gerekiyor bilen varmi


  • @nevermore yok benim bu başlıktaki eski iletilerimi bulabilirseniz bize bildirilen gelen evrak onay emaillerini gün gün liste halinde yayınlamaya çalışmıştık


  • @nfs741
    +1 606-526-7500


  • @nevermore ben aldim. arkadasinizin da almasi gerekir normalde.


  • @Muhtaradana teşekkürler


  • @nevermore bende aldım...


  • Herkesin gözü aydın:) cok sevindirici bir haber oldu. Temmuz agustos eylülde cpk rahat yetişir görüşmeler.. Tebrik ederim


  • Hepimizin gözü aydın arkadaşlar forumda Mayıs sürpriz diyen çok arkadaşımız oldu.


  • Current umarim herkese sans getirir.


  • Bekleyen herkesin gözü aydın zor günlerde sıkıntılı bekleyişin üzerine güzel bi haber görmek iyi oldu umarım herkes mutlu olarak süreci tamamlar. Gelecek yıllar içn de bize umut ışığı olur

  • ⭐⭐⭐⭐

    Herkese hayırlı olsun. Umarım gönülden isteyen herkese nasip olur.


  • 2020 için güzel bir haber gelmiş. Hayırlısı ile daha fazla kazaya uğramadan tamamlansın süreçleriniz. 2021 lerin de şansı bol, gercekten gitmeyi isteyenlerin de duaları kabul olur inşallahh.


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    205k Bakış
    Emirhan 1E
    Merhabalar 1)Bankadan alınan hesap dökümüm e imzalı kaşeli imzalı vermiyrorlar mülakatta bir srun yaşar miyım? 2)Alınan imza sirküleri türkçe olarak verildi diyelim bir problem yaşar mıyım hnk mülakatımda yoksa cevirmek gerekli mi ?
  • 0 Oy
    1 İleti
    306 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • 17 Oy
    8k İleti
    924k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum