[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Bekleyen arkadaşların gözü aydın umarım isteyen herkes gider. Darısı 2021 i bekleyenler olarak bizlere.
-
@Muhtaradana anlamadık vallahi 29*** numarası olan onay maili alan var mı acaba çünkü martın ortasından sonra korona virüsü olayı patladı. onunla alakalı düşündük
-
Bu gün iyileşen sayısı vaka sayısını geçmiş durumda, umarım en kısa zamanda çok daha güzel haberler gelir ve konsolosluklar işlerini yapmaya rahatlıkla devam edebilir. DV2020 kazananları da işlemlerini aksilik olmadan geçirirler
-
Evraklar için hangi telefonu aramamız gerekiyor bilen varmi
-
@nevermore yok benim bu başlıktaki eski iletilerimi bulabilirseniz bize bildirilen gelen evrak onay emaillerini gün gün liste halinde yayınlamaya çalışmıştık
-
@nfs741
+1 606-526-7500 -
@nevermore ben aldim. arkadasinizin da almasi gerekir normalde.
-
@Muhtaradana teşekkürler
-
@nevermore bende aldım...
-
Herkesin gözü aydın:) cok sevindirici bir haber oldu. Temmuz agustos eylülde cpk rahat yetişir görüşmeler.. Tebrik ederim
-
Hepimizin gözü aydın arkadaşlar forumda Mayıs sürpriz diyen çok arkadaşımız oldu.
-
Current umarim herkese sans getirir.
-
Bekleyen herkesin gözü aydın zor günlerde sıkıntılı bekleyişin üzerine güzel bi haber görmek iyi oldu umarım herkes mutlu olarak süreci tamamlar. Gelecek yıllar içn de bize umut ışığı olur
-
Herkese hayırlı olsun. Umarım gönülden isteyen herkese nasip olur.
-
2020 için güzel bir haber gelmiş. Hayırlısı ile daha fazla kazaya uğramadan tamamlansın süreçleriniz. 2021 lerin de şansı bol, gercekten gitmeyi isteyenlerin de duaları kabul olur inşallahh.
-
Merhaba,
Bir tanidigimin numarasi 43.000 lerde CURRENT oldugu icin mulakata cagirilmasi garanti mi?
Tesekkurler -
@mokalimokali konsoloslukların açılması,trump EO sürecinin (haziran 24 bitmesi)uzamaması ile tabiki evrakları da tam olan herkes mülakatlara çağıralacak süre şimdilik 24 haziran 30 eylül arası gözüküyor.Temenimiz inşallah bu zaman aralığında sıkıntı olmadan herkesin vizesini alma yönünde.
-
Arkadaşlar merhaba;
İmzamdan da görüleceği üzere DS260 formumu 24 Mayıs 2019'da gönderdim. 17 Ekim 2019 tarihinde aldığım evrak talebi e-mail'i sonrası gerekli evrakları hazırlayarak 2 Aralık tarihinde tüm evraklarımı KCC'ye ilettim.
Bu süreçten geçenler bilir; "The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents." ile başlayan "You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview." şeklinde biten otomatik bir e-mail aldım.
Ancak belirtilen süre içerisinde dokümanlarımın alındığını, tam ve doğru olduğuna yönelik onay e-mail'i almadığım için 5 Mart 2019 tarihinde KCC'den onay talebinde bulundum. Bunun üzerine 10 Mart 2019 tarihinde "Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." şeklinde bir geri dönüş aldım.
Bu bir confirmation e-mail'i gibi ama herhangi bir "confirmation number" almadım (https://dvprogram.state.gov/ESC/ 'den giriş yapıp sorgu yapabileceğim bir confirmation number bildirilmedi). Forumda Case Number'ı benim Case Number'ımdan yüksek olduğu halde "KCC Evrak Onayı" aldığını belirten arkadaşlardan teyit etmek istediğim konu şu:
Sizler sadece "Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center" e-mailini mi aldınız yoksa ek olarak "Confirmation Number" aldınız mı? Ben almadığım için KCC'den bunu sorgulamam gerekir mi? Yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler
-
@cemdur yazdıklarınıza istinaden prosese girmişsiniz herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.Bu günden itibaren konsolosluk açılınca ve trump yasağı kalkmasına yakın sizin mailinize mülakat tarih saati yazan bir mesaj gelecek onu bekleyin lütfen.
-
Herkesin gözü aydın. Tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.