Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • 12300'lerden sonra herhangi bir mülakat maili alan oldu mu acaba?


  • Bu ileti silindi!

  • @Burak-Erdoğan
    Ruslardan 13bin 13500 lerde 3 marta alan var


  • merhabalar 2020EU10XXX sıralamasındayız. amerikadaki arkadaşımızın kcc'yi bizim adımıza arayıp konuştu..bizde eksik evrağı (kızımın birth certificate) [email protected] adresine maille gönderdik ve cuma günü CONGRATULATİONS olan maili sonunda aldık :) şimdide mülakatımızı bekliyoruz. buradaki arkadaşlara da yardımlarından dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum. eğer bizim gibi şüpheye kalırsanız hemen arayın bencede :)


  • merhabalar daha oncekı yıllarda dil ile ilgili sıkıntı olmadıgını soyluyorlardı ama şimdi dil olayınıda artık sıkıntı yaptıkları soylenıyor bununla ılgılı bılgısı olan yazabılır mı?


  • Onay maili örneği var mı acaba?


  • Selam dostlar,

    24binlerde numaram olduğu için henüz onay maili almadım, Mart başında bir iş seyahatim olacak. DS260 formunda haliyle bunu belirtmemiştim çünkü olacağı belli değildi. Bu iş seyahatini nasıl bildirebilirim daha sonradan bana sorun çıkmaması için? Gittiğimiz ülkeleri son bir kaç sene içinde tek tek istiyordu, bu sebeple sormak istedim


  • Unlocking işlemine dair araştırmalarım sonucunda almam gerkeen aksiyonları buldum, kalabalık için afedersiniz.


  • Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    Sevgili arkadaşlar bu onay maili değil mi?Eğer öyleyse mülakat mailini mi beklemem gerekiyor?

  • ⭐⭐⭐

    @esbay79, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    Sevgili arkadaşlar bu onay maili değil mi?Eğer öyleyse mülakat mailini mi beklemem gerekiyor?

    Evet evrak onay maili almışsınız tebrik ederim.
    Bir sonraki aşama mülakat maili bekleyeceksiniz.
    Şimdiden Bol Şans :)


  • @umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    merhabalar daha oncekı yıllarda dil ile ilgili sıkıntı olmadıgını soyluyorlardı ama şimdi dil olayınıda artık sıkıntı yaptıkları soylenıyor bununla ılgılı bılgısı olan yazabılır mı?

    Henuz bunun sorun olduguna dair bir deneyim aktarilmadi sanirim. Siz ne duydunuz? Sadece ingilizce bilmedigi icin hickimsenin dosyasini reddedeceklerini sanmiyorum.


  • @heroinchains bunun için ds260 formunda bir güncelleme yapmanıza gerek yok, mülakatta sorarlarsa söylersiniz


  • @crazycells bir kaç yerde okudum kaynak hatırlamıyorum ama konsoloslukta türkçe tercumanı felan kaldırmıslar gıbısınden şeyler duydum o yuzden sormak ıstedım


  • @esbay79 tebrik ederim, hayırlı olsun


  • Şu anda rusyadan 18 binlerde, Türkiye ise iki 16 binlerde evrak onay emaili aldık

    Case numarası 11 binde olan bir arkadaşımız KCC yi arayarak mülakat tarihinin 2 mart olduğunu öğrendi
    Mülakat habercisi emailler ay sonu gelecekmiş

    Edit:Başka 11 binlerde olan bir arkadaşımız daha aradı, KCC den 6 martta mülakatı olduğu söylenmiş


  • @Muhtaradana merhaba mülakat tarihi kesin olarak mail yoluyla gelmeyecek mi arayarak öğrenildiğini yazmışsınız biraz kafamız karıştı açıklayabilir misiniz? 😔teşekkürler


  • @Muhtaradana Teşekkürler yardımlarınız çok değerli..Umarım herkes için hayırlısı olur

  • ⭐⭐⭐

    @esbay79 hayırlı olsun gözünüz aydın tebrik ederim


  • @esbay79 merhabalar. Hayır henüz bir mail almadım. Siz sanırım onay maili almışsınız, tebrik ederim. Ben de KCC'yi arayamadim henüz. Uygun olduğumda arayıp durumumu soracağım çünkü evraklarimi 2. kez gönderdim henüz bir geri dönüş olmadı.


  • Arkadaşlar mülakat masrafları ne kadar tutuyor toplam sağlık kontrolü dahil?


Benzer Başlıklar

  • Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    408 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • 28 Oy
    6k İleti
    792k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    952 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 17 Oy
    8k İleti
    924k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum