Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dünya Seyahat Risk Haritası 2019 (Tıbbi-Güvenlik-Yol Güvenliği)


  • Aşağıdaki veriler İnternationalsos 'dan alınmıştır. Açıklamalar için Translate.Google kullanılarak Türkçe' ye çeviri yapılmıştır..

    SEYAHAT RİSK HARİTASI 2019

    Uluslararası SOS ve Kontrol Riskleri, kuruluşların faaliyet gösterdikleri ve seyahat ettikleri piyasalardaki riskleri daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için Seyahat Riski Haritasını 2019 yayınlamaktadır.

    Seyahat Riski Haritası, her ülkenin tıbbi risk derecesini ve seyahat güvenliği risk derecesini gösterir. Sonuç, hedeflere göre risklere kapsamlı bir bakış niteliğindedir. Kuruluşlara seyahat riski azaltma çabalarına duyulan ihtiyacı vurgulamak.

    Ülkeye özgü risklere ilişkin en son derecelendirmeler ve daha ayrıntılı bilgiler için lütfen Uluslararası SOS'a danışın. Gösterilen tüm risk derecelendirmeleri Kasım 2018'de alınmıştır.

    Bir hedefte risklerin ne olduğunu anlamak ve ardından uygun önlemleri almak, bir kurumun insanlarını desteklemesi, iş büyümesini sağlaması ve Bakım Görevini yerine getirmesi için en iyi yoldur.

    RISK DERECELENDIRMELERI

    • Ülkeler ve bölgesel seyahat güvenliği riskleri 'Aşırı', 'Yüksek', 'Orta', 'Düşük' veya 'Anlamlı' olarak derecelendirilmiştir.

    • Ülkeler içinde değişken seyahat riski riskleri vardır. Meksika, Mısır, Hindistan ve Ukrayna, genellikle o ülkedeki belirli bölgelerde daha yüksek risk derecelerine sahip olan 'Orta' seyahat riski derecelendirmelerinin örnekleridir.

    • Ülkelere “Düşük”, “Orta”, “Yüksek”, “Çok Yüksek” veya “Hızla Değişen Değişken Risk” tıbbi risk dereceleri atanır.

    • Etkileşimli harita, daha yüksek seyahat güvenliği risk derecesine ve şehir / ülke arama işlevine sahip ülkelerdeki belirli bölgeleri görmek için ayrıntılı inceleme özelliklerine sahiptir.

    RISK PUANLAMA TANIMLARI

    TIBBİ RİSK DEĞERLENDİRME TANIMLARI
    International SOS, uluslararası ve kamuya açık uluslararası veri kaynaklarını kullanarak bir dizi sağlık riskini ve azaltıcı etkenleri değerlendirerek ülkelerin * / bölgelerine tıbbi risk derecelendirmeleri atar. Değerlendirilen faktörler şunlardır: bulaşıcı hastalıklar, çevresel faktörler, yerel acil tıp ve diş bakımı standart ve kullanılabilirliği, kaliteli farmasötik kaynaklara erişim, tıbbi tahliye gerekliliği, kültürel, dil veya idari engellerin yanı sıra.

    • *“Ülke” terimi, geleneksel ülkeler veya bağımsız devletler ile bağımlılıklar, bölgeler ve özel egemenlik alanları dahil olmak üzere diğer coğrafi varlıkları ifade eder.

    TIBBİ RİSK DEĞERLENDİRME TANIMLARI

    alt metni

    ÜLKELER GÖRE TIBBİ RİSK HARİTASI = https://www.travelriskmap.com/#/planner/map/medical Lütfen linkten bakınız

    SEYAHAT GÜVENLİĞİ RİSK DEĞERLENDİRME TANIMLARI

    seyahat güvenliği risk değerlendirmesi (mezhep, toplumsal ve etnik şiddet dahil) (terörizm, isyan, siyasi amaçlı huzursuzluk ve savaş dahil) siyasi şiddet gezginler ve uluslararası yönelttiği tehdidi, toplumsal huzursuzluk gibi şiddetli ve küçük suç değerlendirir. Onlar yolcular için genel risk ortamı etkilemeye yetecek büyüklükte olduğu böyle ulaştırma altyapısının sağlamlığı, endüstriyel ilişkiler devlet, güvenlik ve acil hizmetlerinin etkinliği ve doğal afetlere karşı duyarlılık gibi diğer faktörler de dikkate alınır .
    SEYAHAT GÜVENLİĞİ RİSK DEĞERLENDİRME TANIMLARI

    alt metni

    ÜLKELER SEYAHAT GÜVENLİĞİ RİSK HARİTASI= https://www.travelriskmap.com/#/planner/map/security Lütfen linkten bakınız

    GENEL RİSK HARİTASI Lütfen haritanın büyük hali için tıklayınız

    alt metni

    BÖLGESEL FARKLILIKLAR

    Seyahat Güvenlik Risk Bölgeleri, seyahat edenlerin ve uluslararası görevlilerin karşılaştıkları risklerin, genellikle farklı bir hazırlık düzeyi gerektiren, genel risk ortamından farklı olduğu bir ülke içinde yer alan bölgelerdir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @barış elinize saglik, gerci boyle haritalar yildan yila degisebiliyor ama oldukca guncel bir harita olmus.


Benzer Başlıklar

  • 4
  • 4
  • 6
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum