@NUSRET Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
green card fotograf konusu
-
greencard fotodrafında arka planın fotoşopla gri yada beyaz yapmak elenme sebebi olabilir mi? Özellikle kazananların cevap vermesini bekliyorum.düz prüzsüz ve parlamayan bir arka plan bulmak çok zor. Cevaplarsanız teşekkürler.
-
@adem-tosun O tür bir yönteme başvurmayın. Daha profesyonel bir stüdyoya giderseniz (pek çok fotoğrafçı, green card fotoğraf standardından haberdar) size gerekli kolaylığı sağlayacaktır. Olmadı evde, cep telefonuyla beyaz bir arka fon üzerinde (misal çarşaf gererek vs) kendiniz de fotoğrafınızı çekip, sonrasında uygun tool vasıtasıyla kırpabilirsiniz.
-
profesyonel fotografçıya gittim. 3 taneside arka planı fotosopla beyaz yapıp verdi.bunları yüklersem elenir miyim kararsızım.
-
Başka fotoğrafçıya gidin resim çekilmeden önce sorun fotoshop yapıyorlarsa resim çektirmeyin. Gerekirse yaşadığınız yerdeki tüm fotoğrafçıları gezin ...
-
@adem-tosun green card fotograf konusu içinde söyledi:
profesyonel fotografçıya gittim. 3 taneside arka planı fotosopla beyaz yapıp verdi.bunları yüklersem elenir miyim kararsızım.
Daha önce @crazycells arka fonda yapılan oynamalar sorun olmayacaktır demişti. Yüz bölgesinde olmamalı
-
green card kazananlar bu konudaki deneyimlerini paylaşabiirler mi?
-
Zaten bu konulari su baslikta konusuyoruz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@adem-tosun Fotoğrafta hiçbir şekilde photoshop olmamalı.
-
Arka planı düz beyaz yapmak için çaba harcamayın. Resmi sitede hangi tür fotoğraflar uygun, hangileri değil örneklerle açıklanmış.
Buradan inceleyebilirsiniz...
-
@adem-tosun merhaba benim çocuğum beşikte fotosu vardı bende photoshop ile arkayi amatör bir şekilde beyaz yaptım yüz hatlarını aldım omuzdan foruma o şekilde başvurdum saçların diplerinde renk farklılıkları dikkatle bakınca vardı hatta.sonuc seçildik kabul gördü
-
Arkadaşlar crayzcells'in paylaştığı sayfada herşeyi net anlatan bir site var çok faydalı bir video ve site önerisi var kimseye ihtiyaç duymadan halledersiniz.
-
Bu konuda bende aradığım cevapları bulamadım. Bende çocuklarımın fotoğrafını çektirirken kımıldamasınlar diye elimle tuttum ve resimlerinde işaret ve baş parmağımın ucları gözüküyor. Bütün konuları tek tek okudum ama ne resmi sitede nede burada cevap bulamadım.
-
yaptığım fotoğraf hiçbir şekilde kalıba olmuyor , kesiyom biciyom crop yapıyom sonuç yine aynı , bana yardımcı olabilir misiniz.
-
@sezercetinkafa bu büyük bir sorun değil göz ardı edilebilir kafanıza takmaya bile değmez
-
@furkan-tokuş beğ resminizi dilerseniz bana bir yollayın birde ben bakayım
-
Bu ileti silindi! -
@oğuzhan-cengiz green card fotograf konusu içinde söyledi:
Arka plan düz beyazdı fakat fotoğrafımı portre moduyla çektim sıkıntı çıkmaz herhalde

sorun olmaz.
-
merhabalar fotograf konusunda desteginiz ihtiyac duyuyorum.şöyle ki fotografcıdan greencard için fotograf istedim.ancak amerikanın resmi sitesinde fotogtaf ayarlama bölümüne benim o fotografları ayarlamam gerekiyor mu?ayarlamaya kalktıgımda da Please reposition photo so that it fills the guidance square. If doing so results in the head being positioned outside of the ovals, then you must select a different photo. hatası alıyorum.
-
@banuborkun green card fotograf konusu içinde söyledi:
merhabalar fotograf konusunda desteginiz ihtiyac duyuyorum.şöyle ki fotografcıdan greencard için fotograf istedim.ancak amerikanın resmi sitesinde fotogtaf ayarlama bölümüne benim o fotografları ayarlamam gerekiyor mu?ayarlamaya kalktıgımda da Please reposition photo so that it fills the guidance square. If doing so results in the head being positioned outside of the ovals, then you must select a different photo. hatası alıyorum.
Eger fotograf boyutu 600 x 600 piksek ise direkt kullanabilirsiniz, eger fotograf boyutlari uygun degilse ayarlama yapmaniz lazim.
Su siteyi kullanmanizi tavsiye ederim, daha kullanici dostu:
Su video'nun 17. dakikasindan sonra nasil kullanacaginiz anlatiliyor:
-
Merhaba! Benim fotoğrafımı photo tools a sokmadan ekledim ve dvlottery ekranı hata vermeden kabul etti.acaba kabul görür mü.uyumsuz olsaydı kabul görmezdi sistem tarafından biliyorum.pixeller uygunda alt üst çizgi, göz hizası photo tools a sokmadığım için bilmiyorum uyumunu. Yardımlarınızı rica ediyorum
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k