@gkhanfeez pasaport çıkartmak için fotoğraf sütüdyosunda çektirdiğim resmi kullandım 1 ay civarı oldu çektireli. Biometrikte resim büyüdüğü için parmaklarım gözükmüyor. ama insan ister istemez mi acebamı diyor.
sezercetinkafa
@sezercetinkafa
sezercetinkafa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
sezercetinkafa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@gkhanfeez pasaport çıkartmak için fotoğraf sütüdyosunda çektirdiğim resmi kullandım 1 ay civarı oldu çektireli. Biometrikte resim büyüdüğü için parmaklarım gözükmüyor. ama insan ister istemez mi acebamı diyor.
-
Bu konuyu baştan sona kadar okudum fakat cevap bulamadım. Çocuklarımın fotoğraflarını çektirirken kımıldamasınlar diye gövdelerinden tuttum. Fotoğrafları ayarlarken baş parmağım ve işaret parmağımın ucları gözüküyor. sıkıntı olur mu. resmi sitedede bu konu net olarak belirtilmemiş.Örnek fotolarda kucakta çekilen görüntü olmaz diye yazılmış sadece.
-
RE: green card fotograf konusuGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Bu konuda bende aradığım cevapları bulamadım. Bende çocuklarımın fotoğrafını çektirirken kımıldamasınlar diye elimle tuttum ve resimlerinde işaret ve baş parmağımın ucları gözüküyor. Bütün konuları tek tek okudum ama ne resmi sitede nede burada cevap bulamadım.