Merhabalar ben de yeni basvurdum.hayirlisi olsun.
banuborkun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Adalet
Egitim
Kultur
Calisma kosullari
Kisacasi ben de küstüm.
banuborkun tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
greencard çekilişi ile ilgili tek cocuklu ve yeni evli çiftlere cabuk çıktıgı söyletiieri mevcut.doğru mu sizce?ayrıca bende 4 cocuk mevcutta:))sanırım kapıdan dahi içeri almazlar:D
-
RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Adalet
Egitim
Kultur
Calisma kosullari
Kisacasi ben de küstüm. -
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar ben de yeni basvurdum.hayirlisi olsun.
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells suan bir basvuru yapmayin demissiniz.ben bir basvuru yaptim,birde esim kendi adina yapti.baskada yapmadim.umarim
Sikinti olmaz.tesekkur ederim destekleriniz iicin varolun. -
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhabalar;forum doldururken cocugun bilgileri kısmında gün ve ay kısmını yerini hatalı yazmışım.bi sorun olur muu?
-
RE: green card fotograf konusuGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhabalar fotograf konusunda desteginiz ihtiyac duyuyorum.şöyle ki fotografcıdan greencard için fotograf istedim.ancak amerikanın resmi sitesinde fotogtaf ayarlama bölümüne benim o fotografları ayarlamam gerekiyor mu?ayarlamaya kalktıgımda da Please reposition photo so that it fills the guidance square. If doing so results in the head being positioned outside of the ovals, then you must select a different photo. hatası alıyorum.
️