Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @demir4564, içinde söyledi: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)

@alpha2015tr kusura bakmayin dogum belgesi orijinali derken, e devletten alinan dogum belgesi var kizimin. TR dogumlu ve sonradan vatandas oldu. Bu durumda o sisteme vatandaşlık belgesi yuklemisti. İnşallah onu sormazlar diyelim ama durum biraz karisti bizim. Sabah belli olur bakalim

Evet dogum belgesi derken Amerika da dogum nedeniyle US citizen olanlarin birth certificate.
    Sizin durumunuzu bilmiyorum. Yanlis yonlendirme yapmak istemem. Birde islemlerinizi hangi konsoloslukta yapiyorsunuz? Konsolosluga gore belge varyasyonu degisiyor. Vs vs

Simdiden basarilar dilerim.

• @demir4564 kizim amerika dogumlu, o yuzden bizden dogdugunda verilen birth certificatein aslini istediler. kolayliklar dilerim

• Cok sukur vizemiz onaylandi. Esimle beraber gitmistik. Herkese sorulan evraklardan vukuatlı nüfus kayıt örneğim hem benim hem kizimin, sonra adli sicil kaydım,askerlik durumu, evlilik cüzdanımı ve 1 adet resmimi aldılar. Tekrar oturduk ve mülakat sıramızi beklemeye başladık. Mulakat 6-7 dk kadar surdu. Cok degisik zorlayici soru yoktu. Kolay gecti. 3 gun icinde pasaportlar yollanacakmis. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim.

• @demir4564, içinde söyledi: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)

Cok sukur vizemiz onaylandi. Esimle beraber gitmistik. Herkese sorulan evraklardan vukuatlı nüfus kayıt örneğim hem benim hem kizimin, sonra adli sicil kaydım,askerlik durumu, evlilik cüzdanımı ve 1 adet resmimi aldılar. Tekrar oturduk ve mülakat sıramızi beklemeye başladık. Mulakat 6-7 dk kadar surdu. Cok degisik zorlayici soru yoktu. Kolay gecti. 3 gun icinde pasaportlar yollanacakmis. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim.

hadi gecmis olsun ve hayirli olsun. en kisa zamanda sevdiklerinize kavusmaniz dilegiyle 🙂

• Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.

Benzer Başlıklar

• 2
  • 77
  • 3116
  • 4018
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |