@Mehmet-Can-0 tebrikler gözünüz aydın! Darisi bizim gibi beklyenlere…
Sizin talimatlar gelmesi kaç gün surdu
demir4564 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@zeynepsoylev o zaman siralama, once siz sonra benimki sonrada @melikes sizde galiba.. @gucarslan acaba biz email atsak mi ne dersiniz.. birde email adresi nedir
-
Cok sukur arkadaslar ben talimatar emailini aldim. Ancak ptesi gonderecegim evraklari. Insallah bu sefer daha hizli gelir umidiyle..
12 Aralik submit
19 ocak talimatlar emaili
22 ocak passport gonderimi -
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Havva-Balcı-Atay cok sagolun daha gecenlerde bakmistim hala kasim 24 gosteriyordu. Sukur degismis. Eger randevu falan gelirse birbirimizi haberdar edelim. Yoksa kimseden ses cikmiyor suan forumda
-
@melikes cok tesekkur ederim. Darisi size insallah
-
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Cok sukur vizemiz onaylandi. Esimle beraber gitmistik. Herkese sorulan evraklardan vukuatlı nüfus kayıt örneğim hem benim hem kizimin, sonra adli sicil kaydım,askerlik durumu, evlilik cüzdanımı ve 1 adet resmimi aldılar. Tekrar oturduk ve mülakat sıramızi beklemeye başladık. Mulakat 6-7 dk kadar surdu. Cok degisik zorlayici soru yoktu. Kolay gecti. 3 gun icinde pasaportlar yollanacakmis. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim.
-
Bugunde issued olmus. Artik kargoyu bekleyecegiz..
demir4564 tarafından gönderilen son iletiler
-
Cok sukur vizemiz onaylandi. Esimle beraber gitmistik. Herkese sorulan evraklardan vukuatlı nüfus kayıt örneğim hem benim hem kizimin, sonra adli sicil kaydım,askerlik durumu, evlilik cüzdanımı ve 1 adet resmimi aldılar. Tekrar oturduk ve mülakat sıramızi beklemeye başladık. Mulakat 6-7 dk kadar surdu. Cok degisik zorlayici soru yoktu. Kolay gecti. 3 gun icinde pasaportlar yollanacakmis. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim.
-
@alpha2015tr kusura bakmayin dogum belgesi orijinali derken, e devletten alinan dogum belgesi var kizimin. TR dogumlu ve sonradan vatandas oldu. Bu durumda o sisteme vatandaşlık belgesi yuklemisti. İnşallah onu sormazlar diyelim ama durum biraz karisti bizim. Sabah belli olur bakalim
-
@peaceful cok gecmis olsun ama insallah evrak tamamlaninca en kisa surede tekrar alirsiniz. Yalniz benim anlamadigim kizinizin dogum belgesi derken, tr dogumlu olup e devletten cikti degilmi, yoksa ABD dogumlumuydu, bizden vatandas oldugunu gosteren belge dediklerinde kizimin hem e devletten alinan belgesini koyup vatandaslik icin proofta naturalization form’un fotokosini koyduk sadece. Yarin gorecegiz bakalim nolacak
-
@alpha2015tr hayirli olsun darisi bizim gibi bekleyen herkesin basina. Bizimde yarin mulakat bakalim neyle karsilacagiz. Sizin mulakat günü nasil gecmisti, hangi evraklar belgeler ve sorular soruldu.
-
Arkadaslar selamlar, ankaradaki vize gorusmesi icin adres nedir.
-
@Havva-Balcı-Atay cok sagolun daha gecenlerde bakmistim hala kasim 24 gosteriyordu. Sukur degismis. Eger randevu falan gelirse birbirimizi haberdar edelim. Yoksa kimseden ses cikmiyor suan forumda
-
@kaptanpilot size belli bir zaman sonra (1 ay icnde veya daha uzunda olabilir) email gelecek ve nvc sitesinde mesajlar kisminda documentarily qualified diye yazacak.
-
@kaptanpilot ve Samet Ünlü benimde anne ve babam Agustos 2025 DQ oldular. Biraz arastirayim dedim ve
eylul basi itibariyle sira hala ekim2024'de DQ olanlarda.. insallah dogru degildir ve daha erken mulakat tarihi gelir diye umit ediyorum.
Formdaki tecrubeli arkadaslar neder acaba..

-
@zeynepsoylev ben 22’sinde gonderdim. 25’inde case created diye gordum. Ama sorun degil bence bircok kiside ayri ayri olmus surec. Bugun yarin update gorursunuz
-
@zeynepsoylev bizimki dun kargoya verilmis. Artik kargo takip noyla kontrol ediyorum