Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Diploma teyit için belgenin olduğunu söylememe rağmen istemedi şimdi mail geldi onu istiyorlar 🤦♀️ bundan sonra girecekler zorla da olsa verin. Sonuçta onaylanmadı bu belgeyi hemen göndermeli miyim?

    karisiklik yasanmistir, arada olabilir boyle seyler, eksik belgeyi posta ile gonderin bir sorun yasamazsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nothing-Man, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Alaska demek iyi o zaman 🙂 Gc için adres isteniyor onu geçim masrafları daha alt bir eyalette göstermek gerekir gibi bu durum da, aklınız da olsun.

    Alaska ve Hawaii icin ayrica duzenleniyor yoksulluk siniri ve dusundugunuzun aksine anakaradaki eyaletlerden daha yuksek 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @selcuk8138, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim.
    Bir sorum olacak.2007 den bu yana abim ile ortak olduğumuz şirketimizi,şirket araçlarımızı,banka hesaplarını ; (banka hesabımda bulunan 40k$ dışında) ek mali gelir olarak göstersem kabul görür veya bir faydası olurmu?

    Size ait olan ve ABD'ye gitmeden nakite cevireceginiz her seyi ekleyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ilayda-yaren-özyaman, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba, öncelikle mülakatı kazanan herkese yeni hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum 🙂
    Daha önce sorduğum bir kaç konu hakkında verilen tüm cevaplara teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı 5 aralıkta mülakatımız var eşim ile ağustos ayında evlendik en sonuncusu 3 gün önce olmak üzere hesaba 2 kişilik formul gereğince 20.000 dolar yükledik fakat şimdi bunları okuduktan sonra biraz daha üzerine ekleme yapmayı düşünüyoruz, bu eklemeler son dakika olacağı ve birimiz yeni mezun birimiz öğrenci olduğumuz için bir sorun çıkar mı hesaptaki paranın gerçekliği açısından danışmak istedim. Bu miktarın hepsini nikah parası olarak saydırabilir miyiz acaba? (imza bölümünde çıkan bir hata yüzünden tarihlerimi ekleyemiyorum). Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏼

    ben de elinizdeki her seyi gostermenizi tavsiye ederim. Paranin son ay yuklenmis olmasi, eksik olmasindan kesinlikle daha iyidir. Dediginiz gibi bir aciklamaniz da var zaten, dolayisiyla anlasilabilir bir durum...

  • ⭐⭐⭐

    @crazycells sayın @crazycells yazımdan böyle bir anlam çıkardıysanız bu sizin taktiriniz. ben orada gırgırına ve espirisine yazdım asla aklımdan ırkçı yada öyle bir düşünce geçmedi yanlışım yada hatam varsa özür dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burak-Erdoğan bu harita biraz yanlis yonlendiriyor... teker teker kiyaslandiginda eyaletler Los Angeles'tan nufus olarak kucuk... ama sanki toplami Los Angeles'tan kucukmus gibi bir algi yaratilmis diye dusunuyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells sayın @crazycells yazımdan böyle bir anlam çıkardıysanız bu sizin taktiriniz. ben orada gırgırına ve espirisine yazdım asla aklımdan ırkçı yada öyle bir düşünce geçmedi yanlışım yada hatam varsa özür dilerim.

    maalesef benim takdirim degil sayin @Oktay-İbiş , siz bunun irkci bir ifade oldugunu anlamalisiniz.

    Bir insani elestirirken "konuyla alakasiz olan" deri renginden bahsetmek ve bunu asagilayici amacla kullanmak irkciliktir. Benim icin bu, tartismaya acik bir durum degildir maalesef. Siz bu gorevlinin kararini mi elestiriyorsunuz, yoksa deri rengini mi? Buna karar verip cumlelerinizi ona gore kurmalisiniz.

    Sizin bu amaci gutmediginizi dusundugumden sadece uyardim, eger bilerek ve isteyerek yaptiginizi dusunseydim zaten sizi forumdan gecici veya kalici olarak yasaklardim.


  • @crazycells Tuhaf 🙂 🙂 Halbuki düşününce para verseler yaşamam cinsinden Alaska 🙂 Hawaii cennet 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nothing-Man, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Tuhaf 🙂 🙂 Halbuki düşününce para verseler yaşamam cinsinden Alaska 🙂 Hawaii cennet 🙂

    nedeni lojistik 🙂 ayni urunleri bu eyaletlere tasimak daha pahali oldugundan yasam daha pahali.

  • ⭐⭐⭐

    @crazycells benim eleştirim mizahi yöndeydi kaldıki kimsenin deri rengini dinini yada inancını sorgulayacak yada alay biri değilim sorgulamam ve haddimde değildir. uzaklaştırmak konusunda sizin taktiriniz saygı duyarım gocunmam gücenmem kırılmam ama ırkcı ifadesini değilde yerine başka bir cümle kursaydınız daha makbul olurdu.


  • @Concorde kanıtlayamanız isterlerse yalan beyan daha büyük sıkıntı oluşur.


  • @birumut nasıl yani _? ortada para var soru para nereden geldi ? cevap , biz yeni evlendik evdeki takıları nakte çevirip bankaya koyduk gc için ? burada yalan beyan nerede ?


  • @Nothing-Man eğer paranızın kaynağı gercekten düğünde takılan paranız değilse sorun olur.düğünde takıldığını kanıtlayın derlerse kanıt için fotoğraflar ve bozdurduğunuz yerden belge ile kanıtlamak zorundasınız.


  • @birumut polemik olsun diye söylemiyorum,hangi kuyumcudan altın alırken veya bozdururken bu ülkede evrak alınıyor ?Bu yaşıma kadar görmedim benimde ayıbım ola bilir. Benim dediğim yakın tarihte evlendi görünüyorsa bu ülke şartlarını bilen çalışan varsa ki vardır, bunun olacağını bilir. Velev ki evrak istendi kuyumcu tanıdığı vardır illaki alış veriş yapılan gidip bir fiş ister olur biter. Kusura bakmayın eğer yeni bir evlilik söz konusu ise siz yanlış düşünüyor gibisiniz gibi geldi bana, bu tabiki şahsi fikrim teşekkürler,


  • @Nothing-Man mükellef olan herkes fatura fiş keser.şüphe duyarsa konsolsluk sizde kanıt ister kanıtlamak sizin sorunuz oluyor .ister evrak ile ister düğün fotoğraflarını ile destekle.bankalarda altın bozup altın hesabı acıyorlar yöntem çok yani.yatırımcı vizelerinde konsolosluklar borç hibe aldığınız kişilerden dahi nasıl kazandın diye sorabiliyorlar.sosyal medya ve forumları konsolsluk inceliyor ne yazılıyor yeni hangi yollar bulunmuş bakılıyor . ona göre davranılıyor.tursit yada öğrenci vizesi almış bir kişi ve usailanda ilan vermiş amerikaya gidiyor havalanında ilanının çıktısını gösteriyorlar geri yolluyorlar.


  • @harikeyn @gkhn35 @gizemm Arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim, bu yeni sürecin hayatınıza başarı ve mutluluk getirmesini dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur 🙂
    @rana Sizin de en kısa sürede durumu çözüp güzel haberlerinizi duymayı bekliyoruz, başarılar dilerim 🙂


  • @Mango2014 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.imzanızdan anlayamadım ama bu sene talihlisiyseniz süreçi rahat bir şekilde atlatırsınız, değilseniz de önümüzde ki mayısta sonucu sorguladığınız da 'You have been randomly selected' ile başlayan cümleyi görürsünüz umarım 🙂


  • @harikeyn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    .tebrik eden herkese teşekkur ediyorum süreci devam eden arkadaslarasa sabırlar diliyorum..bilgi olması bakımında banka hesabımda 29.000 us cıvarı ve 50.000 tl eden aracım var... 4 kişilik bir aile için mali döküm kabul gördü.. hatta bu konu hiç açılmadı nezaman yatt hiç bakılmadı tum parayı tek hesapta 15-16-17 ekimde topladım..tek soru nereye giceceksin oldu..üstellik gorusmeyi siyahi arkadaş yaptı..kesinlikle çok sempatık ve yapıcıydılar..

    Ds formunda yazdiginiz sehri mi soylediniz nereye gideceksiniz sorusuna? Forumda yazilan adresten farkli bi sehir soylesek bisey olur mu?



  • @pasham38 burdayım 😀


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum