Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @Macit, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Merhaba. Ben şuan yurtdışında yaşıyorum.Evrak maili aldım. Mülakat yeri için Ankarayı seçmiştim.Şuan bulunduğum ülkede girmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

KCC'ye email atip onlari da durumdan haberdar edin.

• @yusuftnd, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@Muhtaradana @crazycells bana mail geldi mülakat tarih öğrendim ( Aralık_5 ), ama AIS kayıdı bahsetmemiş ne yaplım kaydı olym mı? AIS kayıd olurken ilk şıklardan hangsini seçecem ondan sordum, yardımınz için şimdidn tşkler.

suradaki ilk iletiyi takip edebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri

• Merhaba, Askerlikde olmayan biri evrak Mailinde bunu nasıl belirtmeli?
    Ve evlilik cüzdanını 1 kez göndermek yeterlimidir? Yoksa her iki tarafın dosyasına ilave edilmelimi?
    Önceden teşekkürler.

• @Aziz-Guliyev evlilik cüzdanının taratılmış halini, hem eş için hem kendiniz için ayrıca isimlendirmeniz lazım

• @Aziz-Guliyev, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, Askerlikde olmayan biri evrak Mailinde bunu nasıl belirtmeli?
    Ve evlilik cüzdanını 1 kez göndermek yeterlimidir? Yoksa her iki tarafın dosyasına ilave edilmelimi?
    Önceden teşekkürler.

Bir sey yazmaniza gerek yok bence ama istiyorsaniz e-mail'e askerlik yapmadiginizi yazabilirsiniz.

• @Muhtaradana @crazycells merhaba, ben evlilik cüzdanını sadece kendi adıma gönderdim. Eşimin adına ayrıca bir dosya daha eklemedim. Sonuçta nüfus kayıt örneklerinde de görülüyor ve aynı evrak olacak. Sorun olur mu? Tekrar evrak isterler mi acaba benden?

• @YılmazY merhaba KCC evrak mailinde de belirtildiği üzere evlilik cüzdanı sadece GC talihlisinden istenmekte. Kendi adınıza göndermeniz yeterlidir.

" Marriage Certificate: If you are married, you must submit a scan of your original marriage certificate or certified copy."

• @ZoZO teşekkürler. Ben de öyle anladığımdan bir kez yolladım. Şimdi @Muhtaradana farklı bir şey yazınca bir an tereddüte düştüm.

• @YılmazY
    DV2020 Mulakat Deneyimlerinin ilk iletisini okursanız, sayın @crazycells in şu ifadesini görürsünüz

"Belgeleri Green Card alacak herkes icin ayri ayri hazirlamalisiniz (yani DS-260 formu doldurdugunuz herkes icin); fakat belgeleri tek bir seferde gonderebilirsiniz"

Bunun için normalde evlilik cüzdanını bir kere taratıp, bu belgenin bir kopyasını eşimiz için isimlendiriyoruz, bir kopyasınıda kendimiz için isimlendirip gönderiyoruz

Bu aşamada maalesef size bir tavsiyede bulunamıyacağım,
    KCC tek evlilik cüzdanını yeterli görür, evrakları onaylarsa sizin için problem olmaz

Aksi bir durumda crazycells in bahsettiği gibi yapıp tekrar gönderebilirsiniz

• ⭐⭐

Bu aralar evrak onay e-mail alan varmı ?

• @Muhtaradana @crazycells selamlar, asıl talihli eşim. DS 260 formunu doldururken mevcut iş yerimi yazmıştım fakat, bugün itibariyle iş yerimden ayrılıyorum. DS 260 formunu açtırıp güncelleme yapmam gerekiyor mu? Hali hazırda bir işe girmediğim için şuan, nasıl bir güncelleme yapacağım onuda bilmiyorum. konu hakkında bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler, iyi günler.

• Arkadaşlar aramızda Suudi arabistanda çalışıp da kazanan varmı var ise yazabilir mi

• @gezgin34 Herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok.

• @Semihmete meil furyasindan 22 ekimden sonra kimseye evrak meili gelmedi

• Merhaba, daha evvel de yazmıştım. Ben tüm evrakları ( edevletten indirdim- hepsi türkçe) belirtilen şekilde kaydederek pdf olarak gönderdim. Birkaç kez aynı şekilde gönderdm..tekrar tekrar kontrol ediyorum bir hata yok.
    Gerekli evrakı göndermemişsiniz diye mail dönüyorlar. Ama hatanın nerede -ne olduğu belirtilmiyor:(..
    Başına böyle birşey gelen var mı? Sorunun ne olduğu konusunda KCC'ye mail attım buna da "yazdığım ve doğru olan Case number'ın case number olmadığı yönünde" cevap verildi..
    Teşekkürler

• @crazycells Merhabalar d260 formunu doldururken çalıştığım yerlerin hepsini yazmamıştım yazdığım bir işyerinin işten ayrılma tarihini 1 ay geç yazmışım d260 formunu açtırmak konusunda tavsiyeniz nedir birde Mayıs ayında submit etmiştim şimdi ise yeni şıklar eklenmiş bu konuda tavsiyede bulunursanız memnun olurum

• @eceloo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, daha evvel de yazmıştım. Ben tüm evrakları ( edevletten indirdim- hepsi türkçe) belirtilen şekilde kaydederek pdf olarak gönderdim. Birkaç kez aynı şekilde gönderdm..tekrar tekrar kontrol ediyorum bir hata yok.
    Gerekli evrakı göndermemişsiniz diye mail dönüyorlar. Ama hatanın nerede -ne olduğu belirtilmiyor:(..
    Başına böyle birşey gelen var mı? Sorunun ne olduğu konusunda KCC'ye mail attım buna da "yazdığım ve doğru olan Case number'ın case number olmadığı yönünde" cevap verildi..
    Teşekkürler

dosya numaranizi nasil yazdiniz? Herhangi bir isim degisikligi oldu mu?

• @Samet-Yetgin, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Merhabalar d260 formunu doldururken çalıştığım yerlerin hepsini yazmamıştım yazdığım bir işyerinin işten ayrılma tarihini 1 ay geç yazmışım d260 formunu açtırmak konusunda tavsiyeniz nedir birde Mayıs ayında submit etmiştim şimdi ise yeni şıklar eklenmiş bu konuda tavsiyede bulunursanız memnun olurum

bu ayrintilar bence onemsiz oldugundan formu actirmaniza gerek yok, ama kendi hayatiniz icin cok onemliyse actirip guncelleyebilirsiniz.

• @crazycells Teşekkür ederim hocam süreci sorunsuz tamamlamak istiyorum.

• @crazycells case numberi aynen burda belirttigimiz gibi 2020EU00007xxx olarak yazdim, bu sekilde degil mi?

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    831 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 15 Oy
    4k İleti
    494k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k