Trump, Sağlık Sigortasız Göçmenler İçin Vize Sınırlaması Bildirgesini İmzaladı!
-
@Nothing-Man Abi ben hicbirsey anlamadım
-
@dmrtkn, içinde söyledi: Trump, Sağlık Sigortasız Göçmenler İçin Vize Sınırlaması Bildirgesini İmzaladı!
@Nothing-Man Abi ben hicbirsey anlamadım
Merak etmeyin, görünüşe göre henüz hiç kimse bir şey anlamamış:
https://www.politico.com/news/2019/10/11/trump-immigrants-health-insurance-illegal-044716
Yürürlüğe girince daha anlaşılır hale gelecektir. Ayrıca büyük ihtimalle mahkemeler anayasaya aykırı bulup kısmen veya tamamen iptal edecek.
-
@Nothing-Man kaç gündür konuştuğumuz olay değişiklik yok ki eskiden mülakatta senin amerikada ki geçim kaynağın için maddi anlamda tapu - ruhsat - nakit para gibi istekleri oluyordu da işte 3 kasımdan sonra sadece geçim kaynağın için değil + SAĞLIK SİGORTASI karşılayacak maddiyat göstermen gerekiyor. Tamam gösterdin ama seni takip etmeye devam ediyor girdiğin andan itibaren 30 gün içinde sağlık sigortasını yaptır diyor çünkü sen amerikaya gelirken geçim kaynağı + sağlık için para göstermiştin ya mülakatta heh işte şimdi yaptırman gerekiyor diyor yok yaptıramadın mı tarkan şarkısı burada devreye giriyor. YAKALARSAM muck muck
-
@ayvalik10 Abi yine efso bir yorum yapmışsın 🙂
-
Kaç dolar ulan bir sağlık sigortası 😁😁
-
@dmrtkn kaç kişi geldiğine bağlı tek misin ailenle mi sen ve eşin mi bunlar fiyatları ve içerikleri olarak etkiliyor.
-
@dmrtkn 3:36 - 3:56 arasını seyret
https://www.youtube.com/watch?v=wtb4z9IUY88 -
@ayvalik10 Biliyorum abi ya 😆😆😆
-
Nasıl yaani? GC talihlileri, Amerika'ya gitmeden sigorta yapmak zorunda mı bırakılıyor bu yasa ile. Birde gider gitmez sigorta yapma şartı mı istiyorlar?
-
@ayvalik10 Abi çocuklar ücretsiz değil mi zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum
-
@dmrtkn evet ama önemli olan sensin zaten 4 kasımda mülakata ilk girecek kişiyi 4 gözle bekliyoruz
-
@metn gitmeden değil yukarıdaki iletimi okuyup anlamadıysan söyle daha basit anlatıyım
-
@ayvalik10 görmedim mesajını senin, gerek yok.
-
@metn kaç gündür konuştuğumuz olay değişiklik yok ki eskiden mülakatta senin amerikada ki geçim kaynağın için maddi anlamda tapu - ruhsat - nakit para gibi istekleri oluyordu da işte 3 kasımdan sonra sadece geçim kaynağın için değil + SAĞLIK SİGORTASI karşılayacak maddiyat göstermen gerekiyor. Tamam gösterdin ama seni takip etmeye devam ediyor girdiğin andan itibaren 30 gün içinde sağlık sigortasını yaptır diyor çünkü sen amerikaya gelirken geçim kaynağı + sağlık için para göstermiştin ya mülakatta heh işte şimdi yaptırman gerekiyor diyor yok yaptıramadın mı tarkan şarkısı burada devreye giriyor. YAKALARSAM muck muck
-
@ayvalik10 Abi o zaman maddi belgeye ek olarak 2 bin dolar yeter diye tahmin ediyorum
-
@dmrtkn sadece gösterme ile olmuyor sanırım, sigorta takibi yapılıyormuş anladığım kadarıyla. ayvalık10un mesajında yazıyor
-
-
@metn evet takipte ediliyor.
-
@metn evet okudum @ayvalik10 abinin dediği su ssn gcye ek olarak bu sigorta iside ilk etapta yapılması gereken
-
@ayvalik10 o zaman SSN numarası ve basılı gc daha geç mi verilecek dersiniz? 1. ay dolsun bakalım sağlık sigortası var mı gibi.
@knnrn hakkımız da hayırlısı :) her güne bomba ile başlıyoruz. Düşünüyorum da Uganda da hayat bu kadar zor mu :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum