[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
mail konu kısmına 20EU0002**** şeklinde mi atacağım yoksa 0 lamı siliyor muyum ?
-
@ferhatcb Şansınız bol olsun, mülakat için yeterli olur sanırım.Daha düşük veya daha fazla gösteren kişiler olmuş.Yani ilk bir kaç ay iş bulana ve gc çıkana kadar sıkıntılı olur. Daha sonra harcamalarınız doğrultusunda ödeye bilirsiniz gibi, kredinizi de.
-
@Mert-Güngör sıfırları yazarak atabilirsiniz
-
@Muhtaradana tesekkurler. sn crazycells"in yonlendirmesi ile hallettim. ds260 oncesi gelen 16 haneli confirmation number'i girmek gerekiyormus
-
@ybi04 hangi tarihte mülakatınız 😀
-
Merhaba,
Evrak Talep mailinde eşimin adlı sicil kaydını arşiv kayıtsız göndermişim. Bugün evrakların çıktılarını alırken fark ettim ve güncel arşiv kayıtlı belgeyi edindim. Güncel belgeyi yeni bir mail olarak mi atmalıyım yoksa ilk mailim üzerinden mi göndermeliyim. Simdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. -
@ilkay-yıldız, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba,
Evrak Talep mailinde eşimin adlı sicil kaydını arşiv kayıtsız göndermişim. Bugün evrakların çıktılarını alırken fark ettim ve güncel arşiv kayıtlı belgeyi edindim. Güncel belgeyi yeni bir mail olarak mi atmalıyım yoksa ilk mailim üzerinden mi göndermeliyim. Simdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.Yeni bir email olarak gonderip sadece bu belgeyi ekleyebilirsiniz ve tek cumleyle neden tekrar gonderdiginizi belirtirsiniz.
-
Merhaba,
Bugün mülakat tarihimiz geldi,- Eşimle çekiliş sonrası evlendiğimiz için soyadım değişmemiş görünüyor girerken sisteme (resummit yapmama rağmen), eski isimlerime yazmayı unuttum bunu düzetmeli miyim?
- Foruma bakmadan yaptığımız için adreslerimizi resmi ikametimize göre yapmıştık ama başka bir yerde yaşıyoruz (şehirde farklı) değiştirmek istiyoruz, değiştirmeli miyiz?
- Eşim işsiz görünüyordu formu doldururken fakat şuan sabit bir geliri var bunu düzetmeli miyiz?
Bu konular için artık mülakat tarihimiz geldiği için elçilikten mi yoksa 5 aralıkta olacağı için mülakat kcc den mi formu açmasını istemeliyiz?
Bir sorun yaşanır mı endişelerimiz var, yardımcı olursanız seviniriz @crazycells
-
Gecmis yillara ait Cesitlilik Vizesi Mulakat Deneyimlerini (sorulari veya bilgileri degil! sadece ve sadece mulakat deneyimlerini!) su konuda bulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2888/çeşitlilik-vizesi-mülakat-deneyimleri/
-
19 yaşımdayım askerlik yapmadım askerlik belgesi yollamama gerek var mı ?
-
@albayrakkosova tesekkurler
-
@Muhtaradana cok tesekkurler
-
@ybi04 ayni gun mulakatimiz hayirli olsun size de ..
-
@fposul gerek yok
-
Azerbaycan da fotoğraftan elenen mi olmuş ?
-
@Muhtaradana 5 Aralık. Listede guncelleme yaptım.
-
@uarman evet öyle görünüyor:) size de hayırlı olsun.
-
Mülakat randevusu : 5 Aralık . Bundan sonraki sürec kepimiz icin hayırlı olsun insallah arkadaslar.
-
@TheWinner2020 tebrik ederim, hayırlı olsun, teşekkürler
-
@Muhtaradana Çok tesekkur ederim. Bende en kısa zamanda randevu almanızı dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum