Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • Tekrar merhaba,
    Dün bazı sorular sormuştum ve @oez cevaplamıştı. Bir sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirim
    E-devletten almış olduğum Askerlik tecil tarihi 31.12.2019 da doluyor, Üniversite öğrencisi olduğumdan tecilim devam edecektir. Fakat, KCC ye yollayacağım evraklarda 31.12.2019 tarihi bir sorun teşkil eder mi?


  • @crazycells evet bankadaki tüm para gözüküyor.


  • @EDM etmez, T.C. vatandaşlarından askerlik kaydı istenmiyor. Sayın @crazycells bir çok kez bunu belirtti. İsteğinize göre gönderip göndermemek size kalmış.


  • Merhaba bu askerlik belgesi isteyip istemediklerini nerden ogrene biliriz


  • @muratozbek_91 bu konunun ilk sayfasına gidin tekrar en son sayfaya kadar okuyun. Bir 50 defa yazılmıştır. Aralarda bulursunuz.


  • @huseyın-d çaliştigim için pek fazla takip edemiyorum elimden geldigince takip etmeye çalişyorum bazi sayfalari atliyorum demeki kusura bakmayin


  • Merhaba bir sorum olacak
    Türkiyeden giderken aileme 50-60 bin kredi çektirsem bu bana orada yeterli olur mu onu geçtim ben orada çalışarak bu krediyi ödeyebilir miyim ? Yeterli olur mu kazancım kredi için


  • @ferhatcb kaç kişi gideceksiniz ona göre cevap verebilirler. Bu arada önce mülakatı geçeceksiniz unutma artık zorlaştırdılar istekleri ile nasıl oldu diye sorma 3 kasım - 4 kasımda girecekleri bekliyoruz


  • @muratozbek_91 vakit probleminiz varsa en azından şunları yapabilirsiniz; ilk iletiyi mutlaka okuyun, ayrıca arama kutusuna aradığınız şeyle ilgili anahtar kelime veya 1-2 kelime yazın, geriye dönük daha önce sorulmuş sorular cevaplar deneyimler çok şey bulursunuz, yine de takıldığınız birşey olursa tabiki sorun, bilen cevap veren illaki çıkacaktır.


  • Merhabalar. Genel süreç masrafları ve göstereceğim teminat için kendi adıma kredi çekmem bir sorun yaratır mı?


  • @3sonmez konsolosluk kredi çekilmiş mi yoksa kimin adına çekilmiş gibi bilgileri görmez sadece paraya bakar hesapta para var mı yok mu banka dökümlerine ulaşmaz rahat ol ama mülakattan 2 gün önce de çekme


  • @aysegul teşekür ederim


  • @ayvalik10 teşekkürler.


  • Merhaba arkadaslar mulakat maili aldik bugun 5 aralik icin... herkese kolay gelsin bu surecte..


  • Bugün müülakat maili geldi. Ancak mükakat yerine Yerevan yazıyor. DS formunu da kontrol ettim acaba Ankara yerine başka bir yer mi seçtim diye. Bi yanlışlık yok. KCC ye mail atmam gerekiyor sanırım.

    EK: Vakit kaybetmeden mail attım. Ankara seçtiğimi DS formunu kontrol ettiğimde de ankara seceneğini işaretediğimi belirttim. Yanlışlık mı var yoksa benim değiştirmek için yapmam gereken bir şey mi var diye sordum.


  • @uarman tebrik ederim, hayırlı olsun


  • @ferhatcb, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

    Merhaba bir sorum olacak
    Türkiyeden giderken aileme 50-60 bin kredi çektirsem bu bana orada yeterli olur mu onu geçtim ben orada çalışarak bu krediyi ödeyebilir miyim ? Yeterli olur mu kazancım kredi için

    paranin birimini yazmamissiniz, bilginize.


  • @gkhn35, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells evet bankadaki tüm para gözüküyor.

    ikisini beraber verebilirsiniz o halde.


  • @kubra, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Bugün müülakat maili geldi. Ancak mükakat yerine Yerevan yazıyor. DS formunu da kontrol ettim acaba Ankara yerine başka bir yer mi seçtim diye. Bi yanlışlık yok. KCC ye mail atmam gerekiyor sanırım.

    EK: Vakit kaybetmeden mail attım. Ankara seçtiğimi DS formunu kontrol ettiğimde de ankara seceneğini işaretediğimi belirttim. Yanlışlık mı var yoksa benim değiştirmek için yapmam gereken bir şey mi var diye sordum.

    Erivan, Ermenistan'in baskenti. Bir yanlislik olmus olabilir, KCC problemi cozecektir, KCC dosyayi konsolosluga gondermis olsa da , konsolosluklar arasi aktarma yapmak mumkun.


  • @crazycells daha once yazilmis olabilir ancak forum icinde arama opsiyonundan bulamadim. bana da kcc'den e-posta geldi ancak benim ciktisini aldigim konfirmasyon numarası 10 haneli ancak giris sayfasinda 16 haneli olmasi gerekir diyor. diger 6 haneyi 2020eu yazinca da kabul etmedi. yardimci olabilir misiniz lutfen?


Benzer Başlıklar

  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    930 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 33 Oy
    5k İleti
    607k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Green card basvuru

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    840 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    16k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum