Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • ben mail gönderirken case number' ın başındaki sıfırları yazmadım sorun olur mu ?


  • Merhabalar.
    4 Kasım mülakatımız için istenen belgeleri topladık.Hesap dökümünü de aldık ama birikimlerimiz vadeli hesapta olduğu için hesapta vade bitiş ve başlangıç tarihlerin de artı eksi olarak gözüküyor.Hesap dökümünün son bakiyesinde doğal olarak gözükmüyor.Bankacı arkadaş varlık raporu verdi ama konsolosluk varlık raporunu kabul ediyor mu ? Daha önce bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

  • ⭐⭐⭐

    @stilll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    ben mail gönderirken case number' ın başındaki sıfırları yazmadım sorun olur mu ?

    2020EU26xxx şeklinde yazdıysanız herhangi bir sorun olmaz. Bir sorun olması durumda size maille bildiriyorlar zaten. Endişelenmeyin


  • @gkhn35, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar.
    4 Kasım mülakatımız için istenen belgeleri topladık.Hesap dökümünü de aldık ama birikimlerimiz vadeli hesapta olduğu için hesapta vade bitiş ve başlangıç tarihlerin de artı eksi olarak gözüküyor.Hesap dökümünün son bakiyesinde doğal olarak gözükmüyor.Bankacı arkadaş varlık raporu verdi ama konsolosluk varlık raporunu kabul ediyor mu ? Daha önce bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

    varlik raporunda toplam miktar yaziyor mu?


  • @nfs741, mail TSİ 23.00 te gelmiş


  • Tekrar merhaba,
    Dün bazı sorular sormuştum ve @oez cevaplamıştı. Bir sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirim
    E-devletten almış olduğum Askerlik tecil tarihi 31.12.2019 da doluyor, Üniversite öğrencisi olduğumdan tecilim devam edecektir. Fakat, KCC ye yollayacağım evraklarda 31.12.2019 tarihi bir sorun teşkil eder mi?


  • @crazycells evet bankadaki tüm para gözüküyor.


  • @EDM etmez, T.C. vatandaşlarından askerlik kaydı istenmiyor. Sayın @crazycells bir çok kez bunu belirtti. İsteğinize göre gönderip göndermemek size kalmış.


  • Merhaba bu askerlik belgesi isteyip istemediklerini nerden ogrene biliriz


  • @muratozbek_91 bu konunun ilk sayfasına gidin tekrar en son sayfaya kadar okuyun. Bir 50 defa yazılmıştır. Aralarda bulursunuz.


  • @huseyın-d çaliştigim için pek fazla takip edemiyorum elimden geldigince takip etmeye çalişyorum bazi sayfalari atliyorum demeki kusura bakmayin


  • Merhaba bir sorum olacak
    Türkiyeden giderken aileme 50-60 bin kredi çektirsem bu bana orada yeterli olur mu onu geçtim ben orada çalışarak bu krediyi ödeyebilir miyim ? Yeterli olur mu kazancım kredi için


  • @ferhatcb kaç kişi gideceksiniz ona göre cevap verebilirler. Bu arada önce mülakatı geçeceksiniz unutma artık zorlaştırdılar istekleri ile nasıl oldu diye sorma 3 kasım - 4 kasımda girecekleri bekliyoruz


  • @muratozbek_91 vakit probleminiz varsa en azından şunları yapabilirsiniz; ilk iletiyi mutlaka okuyun, ayrıca arama kutusuna aradığınız şeyle ilgili anahtar kelime veya 1-2 kelime yazın, geriye dönük daha önce sorulmuş sorular cevaplar deneyimler çok şey bulursunuz, yine de takıldığınız birşey olursa tabiki sorun, bilen cevap veren illaki çıkacaktır.


  • Merhabalar. Genel süreç masrafları ve göstereceğim teminat için kendi adıma kredi çekmem bir sorun yaratır mı?


  • @3sonmez konsolosluk kredi çekilmiş mi yoksa kimin adına çekilmiş gibi bilgileri görmez sadece paraya bakar hesapta para var mı yok mu banka dökümlerine ulaşmaz rahat ol ama mülakattan 2 gün önce de çekme


  • @aysegul teşekür ederim


  • @ayvalik10 teşekkürler.


  • Merhaba arkadaslar mulakat maili aldik bugun 5 aralik icin... herkese kolay gelsin bu surecte..


  • Bugün müülakat maili geldi. Ancak mükakat yerine Yerevan yazıyor. DS formunu da kontrol ettim acaba Ankara yerine başka bir yer mi seçtim diye. Bi yanlışlık yok. KCC ye mail atmam gerekiyor sanırım.

    EK: Vakit kaybetmeden mail attım. Ankara seçtiğimi DS formunu kontrol ettiğimde de ankara seceneğini işaretediğimi belirttim. Yanlışlık mı var yoksa benim değiştirmek için yapmam gereken bir şey mi var diye sordum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum